FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad bolje razmislim nama i netrebaju pojacanja za ovu godinu. Sarajevo se rapada siroki osto bez 2 bitna igraca borac ce vjerovatno izgubiti par igraca posto su im duzni gomilu para. Ja bi doveo par mladih igraca iz nase lige i ovi sadasnji nasi su sasvim dovoljni za premijer ligu. A sto se evrope tice bolje da ne sanjamo dzaba .
pa tim nacinom razmisljanja necemo nigdje stici.p usti ba ostale kako rade i sta mi trebamo iskoristiti ovo stanje zadnje tri cetiri godine i konstantno napredovati, na bilo koji nacin ili bilo kojim poljima kad vec imamo mogucnost a ne cekati da nas drugi stignu i opet se trat sa njima, treba malo vise dici ljestvicu za ostvarivanje novih ciljeva i eto ti za koju godinu respektabilnog kluba i za evropu pa ko zna i za euro ligu ali samo ulaganjima novim i napredcimaterabajt je napisao/la:Kad bolje razmislim nama i netrebaju pojacanja za ovu godinu. Sarajevo se rapada siroki osto bez 2 bitna igraca borac ce vjerovatno izgubiti par igraca posto su im duzni gomilu para. Ja bi doveo par mladih igraca iz nase lige i ovi sadasnji nasi su sasvim dovoljni za premijer ligu. A sto se evrope tice bolje da ne sanjamo dzaba .
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
pametno.Ćutukovo mjesto u kadru zauzet će mladi Emrah Hasanhodžić koji se u klub vraća nakon jednogodišnje posudbe u visočkoj Bosni.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ćutukovo mjesto u kadru zauzet će mladi Emrah Hasanhodžić koji se u klub vraća nakon jednogodišnje posudbe u visočkoj Bosni.
pozdrav plavoj naciji .... novi sam ovdje i moj 1 post na ovoj temi Željo Šampion 

Ocekivan potez Osima da vrati Emraha i draze mi nase djete gledat nego nekog Cutuka...
Inace momka znam zeljovac je u srcu od kad zna za sebe....
A BGM POJACAO JE TRENING U ZADNJE VRIJEME,ouzbiljio se pravo...

A BGM POJACAO JE TRENING U ZADNJE VRIJEME,ouzbiljio se pravo...

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Dobro nam doso.Nakamura je napisao/la:pozdrav plavoj naciji .... novi sam ovdje i moj 1 post na ovoj temi Željo Šampion
Hvala brate puno nadam se dobrom druzenju ...terabajt je napisao/la:Dobro nam doso.Nakamura je napisao/la:pozdrav plavoj naciji .... novi sam ovdje i moj 1 post na ovoj temi Željo Šampion
Nisu ovu zelje i pozdravi imas kalman radio nazoves i pozelis. Tema FK. ZELJEZNICAR.Nakamura je napisao/la:Hvala brate puno nadam se dobrom druzenju ...terabajt je napisao/la:Dobro nam doso.Nakamura je napisao/la:pozdrav plavoj naciji .... novi sam ovdje i moj 1 post na ovoj temi Željo Šampion
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Gledam ovaj iz Partizana za 10 miliona eura u Benficu šta je taj Partizan, ništa bolji od naših timova ne kontam, kakve su to ublehe i priče, faljenja i samohvaljenja.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
-
- Kontakt:
Hvala brate puno nadam se dobrom druzenju ...[/quote]
Nisu ovu zelje i pozdravi imas kalman radio nazoves i pozelis. Tema FK. ZELJEZNICAR.[/quote]
Tisina ti pitaru truhli nemas ti nista pricat i glumit nekog moderatora ili sta vec...Welcome care i pazi se ublehara tipa ovog Guve da bogdo imam opciju bana dobio perm. Inace ima normalni ljudi na ovom forumu...
Nisu ovu zelje i pozdravi imas kalman radio nazoves i pozelis. Tema FK. ZELJEZNICAR.[/quote]
Tisina ti pitaru truhli nemas ti nista pricat i glumit nekog moderatora ili sta vec...Welcome care i pazi se ublehara tipa ovog Guve da bogdo imam opciju bana dobio perm. Inace ima normalni ljudi na ovom forumu...

Nisu ovu zelje i pozdravi imas kalman radio nazoves i pozelis. Tema FK. ZELJEZNICAR.[/quote]BlueTigers1987 je napisao/la:Hvala brate puno nadam se dobrom druzenju ...

ma brate ignorisi ovog guvu debila frajer smori u pm napisao 200 postova u 7 dana debil pravi samo fol nesto pise a sve glupost do gluposti
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
Ovaj sto je napisao 3 posta za redom je 1 lik sa 10 akaunta.
Sam sa sobom pise 

Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Hvala brate puno nadam se dobrom druzenju ...[/quote]
Nemoj me samo banovat molim te
Nemoj me samo banovat molim te

[/quote]
Hvala bracika ma svega sam se ja nagledao na ovom forumu i odluci da se prijavim znam ja s kim mogu pametnu progovorit Zeljo SAMPION

Hvala bracika ma svega sam se ja nagledao na ovom forumu i odluci da se prijavim znam ja s kim mogu pametnu progovorit Zeljo SAMPION

Mame mi, i ti Guvo napadaš lika beze.Guvo je napisao/la:Nisu ovu zelje i pozdravi imas kalman radio nazoves i pozelis. Tema FK. ZELJEZNICAR.Nakamura je napisao/la:pozdrav plavoj naciji .... novi sam ovdje i moj 1 post na ovoj temi Željo Šampion
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Odlični preparati, vidi se da znaSouthboy je napisao/la:Ocekivan potez Osima da vrati Emraha i draze mi nase djete gledat nego nekog Cutuka...
A BGM POJACAO JE TRENING U ZADNJE VRIJEME,ouzbiljio se pravo...![]()

- SarajlijaTM
Dobrodosao drugNakamura je napisao/la:pozdrav plavoj naciji .... novi sam ovdje i moj 1 post na ovoj temi Željo Šampion

Samo nemoj bacati bombe i ne obaziri se na bombase i bice sve ok
-
- Kontakt:
I mi kontamo kako jos nisi pronasao skener.zeljooooo je napisao/la:Gledam ovaj iz Partizana za 10 miliona eura u Benficu šta je taj Partizan, ništa bolji od naših timova ne kontam, kakve su to ublehe i priče, faljenja i samohvaljenja.
Guvo,kad ti 10 ljudi kaze da si budala ufati se za usi i skaci...

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Jadranko Bogičević u Hapoel Ramat Hasharon FC.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.