Imaš cd ili dvd rw, ondnosno pržilicu na računaru?urban=corps je napisao/la:e ovako, nakon što sam skinuo filmove koje sam želio, sad imam želju da ih spržim, ali tu nastaje problem, nisam dosad nikad pržio i sad trebam al ne znam, pa ako neko ima živaca i vremena da mi polako objasni bilo bi dobro, i samo da kažem da imam BurnAware Free, program za prženje
da, Google is "YOUR" Friend http://justfuckinggoogleit.com/MinistaR je napisao/la:Imaš cd ili dvd rw, ondnosno pržilicu na računaru?urban=corps je napisao/la:e ovako, nakon što sam skinuo filmove koje sam želio, sad imam želju da ih spržim, ali tu nastaje problem, nisam dosad nikad pržio i sad trebam al ne znam, pa ako neko ima živaca i vremena da mi polako objasni bilo bi dobro, i samo da kažem da imam BurnAware Free, program za prženje
Ubaciš prazan cd, i preporučujem ti da sebi skineš NERO program za prženje tih stvari, jer ga ja koristim a i većina ljudi.
Onda ne bi trebao imati problema. Uostaom, proguglaj malo.
ja ne znam sta sam ja tebi uradio, tvoj svaki drugi post spominjes mene, jesam li ti nesto lose uradio, ako sam rekao da upotrijebi google, nemora znacit da sam nerovozan, ili da me moras stlno spominjati, ili citirati.fanatique 1899 je napisao/la:Ovaj quaresma vazda nervozan lik...
Rz88 je napisao/la:Ne znam na što tačno misliš na kakve kvakice.
jbt zivot, pa objasnio sam na nekoj temi vec, al evo opet cu, vidim nisi pratio.TheManiacs je napisao/la:E raja mozda zvuci smjesno ali jbg neznam kako da napravim da imam slova sa kvakicom
Kazu mi jarani nadji gdje ti pise eng u desnom cosku i stavi na bosanski ali nema ni toga
moze`l neko pomoci?
QUARESMA 18<<< je napisao/la:jbt zivot, pa objasnio sam na nekoj temi vec, al evo opet cu, vidim nisi pratio.TheManiacs je napisao/la:E raja mozda zvuci smjesno ali jbg neznam kako da napravim da imam slova sa kvakicom
Kazu mi jarani nadji gdje ti pise eng u desnom cosku i stavi na bosanski ali nema ni toga
moze`l neko pomoci?
CONTROL PANEL> REGION AND LANGUAGES, i tu procackaj oko jezika namjesti Bosanski(latinski) i kad to uradis moras ima cd od windows xp/7/vista zavisi koji imas.
Moras zastalno zaledit opciju kad ti bude na HR/BS jer ce ti se stalno mijenjati.Ides desni klik na ono HR/BS>Settings>klik na Croatian>Apply i OKTheManiacs je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:jbt zivot, pa objasnio sam na nekoj temi vec, al evo opet cu, vidim nisi pratio.TheManiacs je napisao/la:E raja mozda zvuci smjesno ali jbg neznam kako da napravim da imam slova sa kvakicom
moze`l neko pomoci?
CONTROL PANEL> REGION AND LANGUAGES, i tu procackaj oko jezika namjesti Bosanski(latinski) i kad to uradis moras ima cd od windows xp/7/vista zavisi koji imas.
Hvala brate al¨ kolega Ministar mi je objasnio preko PP
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=400njofra je napisao/la:jel moguce da nadjem na ovom forumu rezultate 2 kola trece lige sportsport.ba lige
hvala drugmiky_hz je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=400njofra je napisao/la:jel moguce da nadjem na ovom forumu rezultate 2 kola trece lige sportsport.ba lige
Imas u arhivi SS lige
FK Gromovi-FK Garaze 1:3
NK Vukovi zla-FK Klosari 1:2
FK Mumije-FK Gusteri 1:3
FK Bilder-FK Kockari 1:0
ctrl (donji lijevi ugao) +delete (ono desno od entera)urban corps je napisao/la:Kako ću obrisati pojmove iz Google tražilice.Skupilo mi ih se sad bruku, pa mi smetaju
Ada je napisao/la:ctrl (donji lijevi ugao) +delete (ono desno od entera)urban corps je napisao/la:Kako ću obrisati pojmove iz Google tražilice.Skupilo mi ih se sad bruku, pa mi smetaju
profil/postavke ->> i onda imas tabove gore..kliknes na profil--->> pa dolje na avatar-->> i onda browse ak oces sa kompa ili nađeš sliku na netu i zalijepis link u prostor ispod..slike ti mogu biti max 100x100300 je napisao/la:Ada je napisao/la:ctrl (donji lijevi ugao) +delete (ono desno od entera)urban corps je napisao/la:Kako ću obrisati pojmove iz Google tražilice.Skupilo mi ih se sad bruku, pa mi smetaju![]()
dobro objasnjenje, za 10
![]()
Nego, meni treba help, ne mogu, ne znam ili sta vec nikako, ali bas nikako da postavim avatar na profil, pa ako moze neko da objasni pliz![]()
HVALA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.