Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
haha ..pretekao si me.. taman ja htjela to da napisemPonos Torina je napisao/la:Evo na 60 minuta Ciro predvodi mafiju haha![]()
Lily je napisao/la:haha ..pretekao si me.. taman ja htjela to da napisemPonos Torina je napisao/la:Evo na 60 minuta Ciro predvodi mafiju haha![]()
![]()
![]()
Dobro zboris, da Cire nije bilo nikad za repku ne bi zaigrali Dzeko, Miske, Vedo, Sejo i drugi. Ciro je Zmajeve otkriodino_ze je napisao/la:Halo ba, jel' ima ko bolji, gjde su bili kad je reprezentacija bila na dnu, Ćiro je stvarao reprezentaciju na samom početku kvalifikacija kao i u toku samih, ne zaboravite da je bilo odbijanja poziva, nedao Bog da smo otišli na Svjetsko prvenstvo a da nismo postali svjetski prvaci mislim da bi Ćiro visio negdje na trgu.
ĆIRO NAPRIJED -- ZMAJEVI NAPRIJED -- NEKA DUŠMANI POPIZDE
Hahahahahah, dobar dobar jarane, ah sto se ismija na jutro............Ponos Torina je napisao/la:U ponedeljak nova epizoda sapunice Ovdje ni lokum nije rahat u emisiji 60 min.![]()
dino_ze, izvini buraz al valjas gluposti! gdje su tu argumenti? sta je Ćiro napravio? Šta? Jel doveden da nas odvede na prvenstvo? Jel nas odveo? Nemoj mi samo reci da nemamo igrace sposobne za to. Eto recimo jedna Slovenija je jaca od nas koju deremo stalno a izbaci ruse. Sta mislis jeli vrijeme da odemo nakon toliko godina jedan korak dalje? Da se prestanemo zadovoljavati drugim, trecim mjestima?pinoche je napisao/la:Dobro zboris, da Cire nije bilo nikad za repku ne bi zaigrali Dzeko, Miske, Vedo, Sejo i drugi. Ciro je Zmajeve otkriodino_ze je napisao/la:Halo ba, jel' ima ko bolji, gjde su bili kad je reprezentacija bila na dnu, Ćiro je stvarao reprezentaciju na samom početku kvalifikacija kao i u toku samih, ne zaboravite da je bilo odbijanja poziva, nedao Bog da smo otišli na Svjetsko prvenstvo a da nismo postali svjetski prvaci mislim da bi Ćiro visio negdje na trgu.
jooj, ne znam otkud ljudima vise tolika volja da se prepiru oko ovoga? mi se ionako nista ne pitamo, imamo u izvrsnom odboru 15 MOZGOVA, oni ce to da rijese..omar33 je napisao/la:dino_ze, izvini buraz al valjas gluposti! gdje su tu argumenti? sta je Ćiro napravio? Šta? Jel doveden da nas odvede na prvenstvo? Jel nas odveo? Nemoj mi samo reci da nemamo igrace sposobne za to. Eto recimo jedna Slovenija je jaca od nas koju deremo stalno a izbaci ruse. Sta mislis jeli vrijeme da odemo nakon toliko godina jedan korak dalje? Da se prestanemo zadovoljavati drugim, trecim mjestima?pinoche je napisao/la:Dobro zboris, da Cire nije bilo nikad za repku ne bi zaigrali Dzeko, Miske, Vedo, Sejo i drugi. Ciro je Zmajeve otkriodino_ze je napisao/la:Halo ba, jel' ima ko bolji, gjde su bili kad je reprezentacija bila na dnu, Ćiro je stvarao reprezentaciju na samom početku kvalifikacija kao i u toku samih, ne zaboravite da je bilo odbijanja poziva, nedao Bog da smo otišli na Svjetsko prvenstvo a da nismo postali svjetski prvaci mislim da bi Ćiro visio negdje na trgu.
pinoche: de mi kazi molim te ko je to doveo Dzeku, Misketa i ostale? Aaa? Ko je sastavio ovu reprezentaciju u startu pa su ga sutnuli kad je pokusao da uspostavi sebi normalan rad? Pojma nemas
Raja ima li kakav link za 60 min.Vozdra!Ponos Torina je napisao/la:Lily je napisao/la:haha ..pretekao si me.. taman ja htjela to da napisemPonos Torina je napisao/la:Evo na 60 minuta Ciro predvodi mafiju haha![]()
![]()
![]()
Mislimo slicno hehe
Haha, ovo mi je najjace. Ciro stvarao repku.dino_ze je napisao/la:Halo ba, jel' ima ko bolji, gjde su bili kad je reprezentacija bila na dnu, Ćiro je stvarao reprezentaciju na samom početku kvalifikacija kao i u toku samih, ne zaboravite da je bilo odbijanja poziva, nedao Bog da smo otišli na Svjetsko prvenstvo a da nismo postali svjetski prvaci mislim da bi Ćiro visio negdje na trgu.
De ba vidi pada li snijeg napolju, pametnije ti je....Ventola je napisao/la:Tataratira tataratira...
266 postova za 9 dana???
Toliko o ozbiljnosti pojedinih likova na ovom forumu...
Pada, i ?Bob_Rock je napisao/la:De ba vidi pada li snijeg napolju, pametnije ti je....Ventola je napisao/la:Tataratira tataratira...
266 postova za 9 dana???
Toliko o ozbiljnosti pojedinih likova na ovom forumu...
Pazi da ti se ne oklizne..........ambrozija je napisao/la:Ma nije niko, odo da izbacim "Djubre" pa se vracam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.