Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Nike ili Adidas, svejedno mi je. Samo di imamo oficijelnu prodavnicu i zvanican dres
[quote="NKMramor"]Bitno je samo da izbjegnemo produženje ugovora sa smrd..ivom Legeom, jer smo ipak 15. na svijetu...

Najbolja opcija ako se pita mene.

Najbolja opcija ako se pita mene.

Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ola laEmir_BIH je napisao/la:NKMramor je napisao/la:Bitno je samo da izbjegnemo produženje ugovora sa smrd..ivom Legeom, jer smo ipak 15. na svijetu...

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nisu ni oni loši na šta Rahimić ličisoccerfan je napisao/la:Ama meni opet uhranjeniji od ove dvojice izgleda. Oni su mi kriza zescaPonos Torina je napisao/la:Pa vidi Di Mariju na sta licisoccerfan je napisao/la: Ma Visci trebaju naruciti xxs da mu ne visi![]()
I Stevi zajedno sa njim
![]()
Meni njih dvojica totalno neuhranjeno izgledaju
![]()
![]()
Ne znam zasto ali ko da iz logora nekog izadu kad dodu na okupljanje
Moraju se malo latiti teretane i tih stvari
![]()
zato su brzi ko munje
![]()
Haj visca je dosta nizak pa i nekako al Stevu kad vidim tacno bi mu covjek od sevapa kupio sta da pojede
![]()
![]()
Al kakvi su da su, nasi su. Zlatni momci.

Meni se čini da je VIšća imao naviku dok je igrao za mladu repku također da igra utrpanog dresa.
Čini mi se da je tako radio i u Istanbulu BB dok je igrao tamo.
Čini mi se da je tako radio i u Istanbulu BB dok je igrao tamo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Centre forward
- Kontakt:
Repka Albanije u "adidasu". Mi smo osuđeni na 'talijansku Legeu. Sramota.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jedina druga reprezentacija koju sam vidio da nosi Legeu je Sjeverna Korea u 2012 SP. Ocam'.Centre forward je napisao/la:Repka Albanije u "adidasu". Mi smo osuđeni na 'talijansku Legeu. Sramota.
Vjera u Boga, Legeau, i Papeta. 

Nosi i Crna Gora.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nisi ti jarane nikad zimbabwe-a gledao..ZgemboAdislic je napisao/la:Jedina druga reprezentacija koju sam vidio da nosi Legeu je Sjeverna Korea u 2012 SP. Ocam'.Centre forward je napisao/la:Repka Albanije u "adidasu". Mi smo osuđeni na 'talijansku Legeu. Sramota.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jeste se svezali nike-a i adidasa, šta čini reklama.
Kappa, Umbro itd
Da su najružniji dresovi na svijetu naši su i ne igraju dresovi. Postali ste ko Gudelj, Emerik.
Ko najviše plati biti će sponzor i to je to. Gleda se interes u ovom slučaju a nisu igrači na modnoj pisti. Jedino da se ljiljan ubaci
Udinese nosi legea dresove.
Kappa, Umbro itd
Da su najružniji dresovi na svijetu naši su i ne igraju dresovi. Postali ste ko Gudelj, Emerik.
Ko najviše plati biti će sponzor i to je to. Gleda se interes u ovom slučaju a nisu igrači na modnoj pisti. Jedino da se ljiljan ubaci

Udinese nosi legea dresove.
Oni su inače velesila.Cartman je napisao/la:Nosi i Crna Gora.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- Centre forward
- Kontakt:
Kappa je marka koja svakodnevno gubi tržište. Izgubili su dva najveća klijenta, repku Italije i Romu. Umbro je pred gašenjem nakon što ga je Nike onako prijateljski ukop'o. Adidas i tačka. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
A dres inace govori ko je velesila i to je stvarno vitalno pitanje. Sad bi prihvatio da smo zadnji u grupi, samo da nam Nike pravi dresove.Keenan.- je napisao/la:Oni su inače velesila.Cartman je napisao/la:Nosi i Crna Gora.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Tajna
Nudi ti neko na 4 godine 400.000KM recimo (bubam), a drugi 200k, šta ćeš uzeti ?
Ko daje više keša taj će i biti sponzor. Ponavljam, nije ovo modna revija.
I kakve veze ima sponzor sa jačinom repke ? Čuj CG kao velesila
Ne igraju ti dresovi 

Nudi ti neko na 4 godine 400.000KM recimo (bubam), a drugi 200k, šta ćeš uzeti ?
Ko daje više keša taj će i biti sponzor. Ponavljam, nije ovo modna revija.
I kakve veze ima sponzor sa jačinom repke ? Čuj CG kao velesila

Vidjet cemo ako bi ja se nadam odemo na svjetsko morat ce keasu legea odrijesiti jer bi se u suprotnom mogle naci druge marke kao nike i adidas koje mogu ponuditi dosta vise para ... Ja mislim da daju neku smijesnu cifru zato niko i ne zna kolika je svota u pitanju.. ali sam se iznenadio na ove zadnje dresove legeine s prezimenima igraca bas nas malo ozb svacajuHead je napisao/la:Koliko nama placa Legea zna li se?

Ne mora znaciti da su oni stavili prezimena,to se moze uraditi i kod nas. Nije problem u legei,vec izboru kitova/garnitura i velicina,maloprije gledam njihov katalog na internetu imaju dosta boljih i modernijih garnitura od ovih nasih. Ja ne znam do koga je,ali ljudi vjerovatno posalju sta im ovi nasi kazu,mislim da je do nasihu savezu.Nakamura je napisao/la:Vidjet cemo ako bi ja se nadam odemo na svjetsko morat ce keasu legea odrijesiti jer bi se u suprotnom mogle naci druge marke kao nike i adidas koje mogu ponuditi dosta vise para ... Ja mislim da daju neku smijesnu cifru zato niko i ne zna kolika je svota u pitanju.. ali sam se iznenadio na ove zadnje dresove legeine s prezimenima igraca bas nas malo ozb svacajuHead je napisao/la:Koliko nama placa Legea zna li se?
Celik u srcu
o Boze dragi evo i Albanija se otarasila Legee,sad BIH i Sjeverna Koreja nose opremu tog anonimnog sportskog proizvodjaca opreme,valjda se i tome blizi kraj..... da nemamo ovakve ljude u Savezu bio bi skeptik po ovom pitanju,ali obzirom da u Savezu pusu neki novi vjetrovi realno je ocekivati Nike ili Adidas naredne sezone...
Ne, gospoda su djelovala poprilično ozbiljno kad su pričali o produženju ugovora sa Legeom, tako da... SP 2014-Legea... Bravo m.jmuni evo vam bananaVanjaC je napisao/la:Ti se sigurno zajebavas s nama :S