Pogledaj utakmicu protiv maribora i ovde i gore pa ces koje pravi krivac za fijasko, Hasanhodzic ako je igrao za Bosnu visocku lagano mu se zahvalit il posudit ga Hridu jer su usli u II ligu. Realno ako cemo dovodit iz nase lige treba dovest kakvih igraca po mogucnosti do 23 starosti, prebacili smo tri juniora i to je to, dovoljno da osvojimo titulu i da napravimo ekipu da iduce godine budemo nosioci i prodjemo famozno drugo pretkolo.sajo10 je napisao/la:Bogi je prosjek obicni. Nista bolji od naprimjer Kovacevica iz Travnika kojeg bi rado volio vidjet kod nas. A prodali bi momka za finu paru takodjer. Bogi u Evropi meda ne moze, kao i mnogi nasi da ne kazem svi igraci, tako da to nije fer sad da samo na njega blatim. Ali tako je kako je. Mnogi ovdje kritikuju Kerlu a meni je Kerla mozda i najbolji stoper kojeg imamo. Vasilicu se treba zahvaliti mislim da je vrijeme. Hasanhodzicu pruziti priliku. Posle dobre sezone u Visokom sigurno je zeljan da se dokaze i u voljenom klubu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hasanhodzic strasan igrac,gledao ga dok je igrao za juniorelisander je napisao/la:Pogledaj utakmicu protiv maribora i ovde i gore pa ces koje pravi krivac za fijasko, Hasanhodzic ako je igrao za Bosnu visocku lagano mu se zahvalit il posudit ga Hridu jer su usli u II ligu. Realno ako cemo dovodit iz nase lige treba dovest kakvih igraca po mogucnosti do 23 starosti, prebacili smo tri juniora i to je to, dovoljno da osvojimo titulu i da napravimo ekipu da iduce godine budemo nosioci i prodjemo famozno drugo pretkolo.sajo10 je napisao/la:Bogi je prosjek obicni. Nista bolji od naprimjer Kovacevica iz Travnika kojeg bi rado volio vidjet kod nas. A prodali bi momka za finu paru takodjer. Bogi u Evropi meda ne moze, kao i mnogi nasi da ne kazem svi igraci, tako da to nije fer sad da samo na njega blatim. Ali tako je kako je. Mnogi ovdje kritikuju Kerlu a meni je Kerla mozda i najbolji stoper kojeg imamo. Vasilicu se treba zahvaliti mislim da je vrijeme. Hasanhodzicu pruziti priliku. Posle dobre sezone u Visokom sigurno je zeljan da se dokaze i u voljenom klubu.
- ASD
- Kontakt:
Ukoliko Amar kome uvali Svraku i Adila to ce za Zelju biti najveca pojacanja. 

- mirzabavarac
- Kontakt:
Na današnji dan ostali smo bez velikog čovjeka
Na današnji dan prije dvije godine umro je Josip Katalinski
R.I.P. JOSIP KATALINSKI. HZ'87!
Na današnji dan prije dvije godine umro je Josip Katalinski

R.I.P. JOSIP KATALINSKI. HZ'87!
Partizan prodao markovica za 10 miliona e
. To nema nikakve veze sa nama al mozda da ovima koji ocekuju evropski zeljo malo otvori oci. Partizan je cini mi se samo jednom ucestvovaou grupama lp a zaradili su na desetine miliona e.

-
- Kontakt:
Niko ne spominje Kerlu , a po meni najbolji stoper sto imamo...Drama je jak , a i borben mora se priznat 

- Amoxicillin
- Kontakt:
Kerlu samo treba uigrat' ba, on jede zemlju i ne je*e živu silu, on nije stoper koji će ostat nazad, on voli naprijed i zato mu treba sigurnost izaBlueTigers1987 je napisao/la:Niko ne spominje Kerlu , a po meni najbolji stoper sto imamo...Drama je jak , a i borben mora se priznat

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
momak ima kvaltietu dal vrijedi toliko para to je sad nesto o cemu se moze pricati,ali igra za reprezentaciju ravnorpavno sa igracima iz top liga i jedan je od zapazenijihterabajt je napisao/la:Partizan prodao markovica za 10 miliona e. To nema nikakve veze sa nama al mozda da ovima koji ocekuju evropski zeljo malo otvori oci. Partizan je cini mi se samo jednom ucestvovaou grupama lp a zaradili su na desetine miliona e.
- ASD
- Kontakt:
Igra za Reprezentaciju koja ne moze meda.ciza je napisao/la:momak ima kvaltietu dal vrijedi toliko para to je sad nesto o cemu se moze pricati,ali igra za reprezentaciju ravnorpavno sa igracima iz top liga i jedan je od zapazenijihterabajt je napisao/la:Partizan prodao markovica za 10 miliona e. To nema nikakve veze sa nama al mozda da ovima koji ocekuju evropski zeljo malo otvori oci. Partizan je cini mi se samo jednom ucestvovaou grupama lp a zaradili su na desetine miliona e.
Veci utisak Svraka na prijateljskoj ostavi od pola njih.
- ASD
- Kontakt:
A tek sto zna ispasti, to je posebna prica.BlueTigers1987 je napisao/la:Niko ne spominje Kerlu , a po meni najbolji stoper sto imamo...Drama je jak , a i borben mora se priznat
to je privid koji mi ovdje imamo,moak je 94 god,odigrao u klubu kako u ligi tako u europi zapazene utakmice,tako i u rerezentaciji,igrac kojeg nasa liga nema ,svidjalo se to nama ili ne
ovdje kad citam za pojedine igrace kakvi su samo igracki znalci pa se utpitam kako da s toliko znalaca kojih pojedini uspiju narbojat po 4-5) se ne uspije proc jedno pretkolo i ostaviti dobar utisak,pa i privuc paznju od strana drugih klubova pa bi neko izvalio pare i za nase,evo i Zeba doktor fudbala u BIH pa se metilja po splitu evo i olimpiji
ovdje kad citam za pojedine igrace kakvi su samo igracki znalci pa se utpitam kako da s toliko znalaca kojih pojedini uspiju narbojat po 4-5) se ne uspije proc jedno pretkolo i ostaviti dobar utisak,pa i privuc paznju od strana drugih klubova pa bi neko izvalio pare i za nase,evo i Zeba doktor fudbala u BIH pa se metilja po splitu evo i olimpiji
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 10 jun 2013, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Husejinovic je duplo bolji.ciza je napisao/la:to je privid koji mi ovdje imamo,moak je 94 god,odigrao u klubu kako u ligi tako u europi zapazene utakmice,tako i u rerezentaciji,igrac kojeg nasa liga nema ,svidjalo se to nama ili ne
Ijedan i drugi znaju razviti brzinu, ali Husejinovic za razliku od ovog ima i dribling, a Bogami zna i zabiti.
Igrao nam je u Ligi, a niko ga ozbiljno nije razmatrao u Repci.
Husjenovic je dobar igrac,ali nije isti igrac iz vremena Sarajeva i DInama,s formom u Sa nije mogao igrati u Dinamu,imao veliku prazninu u karjeri sto mora nadoknaditi i eto ti zasto nije trenutno u rangu s ovim Markovicem,ali ce mozda ubrzo biti,problem je sto igrac u nasem klubu fizicki ni tehnicki ne moze odgovoriti zahtjeviam fudbala u jakim ligama,nego u njega tek mora ulagati kad negdje predje da dobije snage,brzinu i slicno,a danas svi hoce gotovog igraca,ili ce se odlucit za nekog mladog za kojeg imaju vise vremena,a recimo iz dinama otpisani morales ode u Malagu i igra normalnoASD je napisao/la:Husejinovic je duplo bolji.ciza je napisao/la:to je privid koji mi ovdje imamo,moak je 94 god,odigrao u klubu kako u ligi tako u europi zapazene utakmice,tako i u rerezentaciji,igrac kojeg nasa liga nema ,svidjalo se to nama ili ne
Ijedan i drugi znaju razviti brzinu, ali Husejinovic za razliku od ovog ima i dribling, a Bogami zna i zabiti.
Ne kazem ja da je neki nas u ligi u njegovom rangu ovog markovica. Al covjek se proda za 10 m e halooo. Pa nasi igraci ne mogu dostici ni pola miliona. U zadnjih deset godina su se 3-4 igraca prodala za nesto iznad pola miliona e.
- ASD
- Kontakt:
Dinamo je realno visi nivo od Partizana.ciza je napisao/la:Husjenovic je dobar igrac,ali nije isti igrac iz vremena Sarajeva i DInama,s formom u Sa nije mogao igrati u Dinamu,imao veliku prazninu u karjeri sto mora nadoknaditi i eto ti zasto nije trenutno u rangu s ovim Markovicem,ali ce mozda ubrzo biti,problem je sto igrac u nasem klubu fizicki ni tehnicki ne moze odgovoriti zahtjeviam fudbala u jakim ligama,nego u njega tek mora ulagati kad negdje predje da dobije snage,brzinu i slicno,a danas svi hoce gotovog igraca,ili ce se odlucit za nekog mladog za kojeg imaju vise vremena,a recimo iz dinama otpisani morales ode u Malagu i igra normalnoASD je napisao/la:Husejinovic je duplo bolji.ciza je napisao/la:to je privid koji mi ovdje imamo,moak je 94 god,odigrao u klubu kako u ligi tako u europi zapazene utakmice,tako i u rerezentaciji,igrac kojeg nasa liga nema ,svidjalo se to nama ili ne
Husejinovic gdje god da je otisao u region sve utakmice bi odigrao i bio bi babo za ostale igrace u tom timu, nebi se morao tesati, ali Dinamo je druga prica, oni se pripremaju za Ligu Prvaka i nista ne zele prepustiti slucaju pa su ga tako "tjerali" na napioran red.
- ASD
- Kontakt:
Povedi pet igraca iz nase lige na SP sa repkom, po mogucnosti da su sto mladji i ubaci ih protiv Argentine, Brazila ili Spanije pa ces vidjeti kako ce da sjedaju milioni na racune nasih klubova.terabajt je napisao/la:Ne kazem ja da je neki nas u ligi u njegovom rangu ovog markovica. Al covjek se proda za 10 m e halooo. Pa nasi igraci ne mogu dostici ni pola miliona. U zadnjih deset godina su se 3-4 igraca prodala za nesto iznad pola miliona e.

Zadnja izmjena: ASD, dana/u 10 jun 2013, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
e to je na ime i reputaciju partizana. da mi svake godine igramo grupu lige uefa, vidjeti biste cijena. a to je ipak i mjerilo kvaliteta koje ne laže, jer oni igraju svake godine grupu, a nijedan naš tim nije ni slučajno zalutao od osamostaljenja.
Bgm ni ovi u okruzenju ne igraju sa argentinom ili brazilom a odu za milione npr. igrac intera zapresic . Nasa liga strasno lose kotira i savez bi se trebo pozabaviti tim problemom.ASD je napisao/la:Povedi pet igraca iz nase lige na SP sa repkom, po mogucnosti da su sto mladji i ubaci ih protiv Argentine, Brazila ili Spaniej pa ces vidjeti kako ce da sjedaju milioni na racune nasih klubova.terabajt je napisao/la:Ne kazem ja da je neki nas u ligi u njegovom rangu ovog markovica. Al covjek se proda za 10 m e halooo. Pa nasi igraci ne mogu dostici ni pola miliona. U zadnjih deset godina su se 3-4 igraca prodala za nesto iznad pola miliona e.
- ASD
- Kontakt:
Ima raznih nacina za prodaju.terabajt je napisao/la:Bgm ni ovi u okruzenju ne igraju sa argentinom ili brazilom a odu za milione npr. igrac intera zapresic . Nasa liga strasno lose kotira i savez bi se trebo pozabaviti tim problemom.ASD je napisao/la:Povedi pet igraca iz nase lige na SP sa repkom, po mogucnosti da su sto mladji i ubaci ih protiv Argentine, Brazila ili Spaniej pa ces vidjeti kako ce da sjedaju milioni na racune nasih klubova.terabajt je napisao/la:Ne kazem ja da je neki nas u ligi u njegovom rangu ovog markovica. Al covjek se proda za 10 m e halooo. Pa nasi igraci ne mogu dostici ni pola miliona. U zadnjih deset godina su se 3-4 igraca prodala za nesto iznad pola miliona e.
ja sam ti naveo jedan.
Tako je onaj Radosevic (bivsi igrac Hajduka) debitovao protiv Belgije pa se prodao u juniore Napolija.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Marketing i sposobni menadzeri su kljuc! Nazalost u nasoj drzavi toga nema, pa evo recimo da je Radovac ili vas Hodzic igrac Dinama vrijedili bi milione obojica.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!