Što se tiče Lewata, vjerujem da će do kraja prijelaznog roka njegov klub snova postati Real ili neki od engleskih bogatunčića, dok će naš siroti Buyern opet plakati kao i kod gubitka Vidala.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ono sto te ne ubije, ojaca te.Blaszczykowski je napisao/la: dok će naš siroti Buyern opet plakati kao i kod gubitka Vidala.
Bravo Omco za to vidis da su ljubomorni na sve sto bayern ima i zeli da dovede cuj neki drugi klub Lewa?Omerbavarac je napisao/la:Ono sto te ne ubije, ojaca te.Blaszczykowski je napisao/la: dok će naš siroti Buyern opet plakati kao i kod gubitka Vidala.
Samo polako. Neki su doskora tvrdili da ce leva za 10tak miliona prec u buy€rn. Dortmund je u ovom cirkusu isvakko donji, pitanje je sad samo ko ce jos izpusit, levat ili jajarci. To nek odluci levat sam, vrlo jednostavnomoustapha je napisao/la:Pricaj mi o tome kako ce Lewandowski presjediti na klupi Dortmunda.
Pa ko to hoce cijeg igraca? Pitanje ko je na koga ljubomoran?mirzabavarac je napisao/la:Bravo Omco za to vidis da su ljubomorni na sve sto bayern ima i zeli da dovede cuj neki drugi klub Lewa?![]()
Pa mi ga hocemo ali ga vi ne date covjek je fino objasnio da zeli ici u klub iz snova i da se nada da ce ga pustiti BVB.Lokos19 je napisao/la:Pa ko to hoce cijeg igraca? Pitanje ko je na koga ljubomoran?mirzabavarac je napisao/la:Bravo Omco za to vidis da su ljubomorni na sve sto bayern ima i zeli da dovede cuj neki drugi klub Lewa?![]()
Da ste nam tolko interesantni mi bi visili bi na vasoj temi a ne suprotno
Pa dobro sanjanje nije zabranjeno, takodje i nadanje.mirzabavarac je napisao/la:Pa mi ga hocemo ali ga vi ne date covjek je fino objasnio da zeli ici u klub iz snova i da se nada da ce ga pustiti BVB.
Kako ne kontas da Bayern u ovome ne moze biti nikako donji. Mozete se vi nesto zanositi, prkosit, ali na kraju ce malo fajde od toga biti.Lokos19 je napisao/la:Samo polako. Neki su doskora tvrdili da ce leva za 10tak miliona prec u buy€rn. Dortmund je u ovom cirkusu isvakko donji, pitanje je sad samo ko ce jos izpusit, levat ili jajarci. To nek odluci levat sam, vrlo jednostavnomoustapha je napisao/la:Pricaj mi o tome kako ce Lewandowski presjediti na klupi Dortmunda.
E bas o ovome pricam....Prle je napisao/la:Yayarci iskompleksirani ste do bola
Prle je napisao/la:Yayarci iskompleksirani ste do bola
Sto se tice DeBruyne-a Watzke kaze kako jos nisu odustali od njega i da ce ubrzo pricati sa vlasnicima Chelsea-ja.Blaszczykowski je napisao/la:Izgleda da neće ništa biti od De Bruynea.Očito jazavce iz Chelskyja kopka to što je Borussia tako zagrizla za njega, pa ga ne žele izgubiti. Ostaje samo nada da će sam Kevin isčeprkati štogot. Šteta, na mojoj listi želja je bio prvi pick.
Što se tiče Lewata, vjerujem da će do kraja prijelaznog roka njegov klub snova postati Real ili neki od engleskih bogatunčića, dok će naš siroti Buyern opet plakati kao i kod gubitka Vidala.
Jok niste, a neskidate se sa teme BvBeamirzabavarac je napisao/la:Cuj mi iskompleksirani...
To bi bio četverostruki win-win. Samo bi Buyern popušio.adnan24 je napisao/la: Najbolje bi bilo da se Mourinho zainteresuje za Lewata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.