Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
ma fanaticosi su najveci neprijatelji fudbala. Kaze ciro los primjer djeci zato sto psuje, a njihova svaka pjesma ide ovako : ebo vladu, ebo savez, hajmo rusit vladu, hajmo rusit savez, hajmo ih jbt
upravu si...sta oni znaju..CIRO je donio toliko radosti u repki untar igraca i postenih navijaca BOSNE I HERCEGOVINE...NIJE VAZNO JESI BH FANATICOS...O KOJI GOD VEC...VAZNO JE JESI LI SRCEM ZA BOSNU I ONDA MORES DA ZAKLJUCIS KOLIKO JE CIRO DAOadn_sah je napisao/la:ma fanaticosi su najveci neprijatelji fudbala. Kaze ciro los primjer djeci zato sto psuje, a njihova svaka pjesma ide ovako : ebo vladu, ebo savez, hajmo rusit vladu, hajmo rusit savez, hajmo ih jbt
evo naj veci neprijatelj se javlja,
ciro ima iza sebe veliku karijeru u nekim zemljama je bio uspjesan u nekim nije, ciro se zavlaci po koje kakavim mediskim kucama zeza se na tv ofo ono, mjesto da sjedne u avion i da ode da pogleda malo po evropi nase talente, da ih nebi izgubili, da igraju za druge repke, ili da odu njegovi sckauti, ne vec je prece otic na obn ili hayat ili hrt..
profesionalni trener nebi nikad dopustio da budu blizu navijaci a cak medije, kao sto to rade njemci i druge zemlje,
tu se dosta razlikujemo, jer mi smo amateri, u lisabonu se prodaju karte u hoteli, kako da igraci imaju mira,
ciro kuka kako nema odbrane dobre ako se spahic povrijedi ili nadarevic, ima bolan sirom evrope nasi momaka koji su u svojim klubovima standarni igraci..
ciro ima iza sebe veliku karijeru u nekim zemljama je bio uspjesan u nekim nije, ciro se zavlaci po koje kakavim mediskim kucama zeza se na tv ofo ono, mjesto da sjedne u avion i da ode da pogleda malo po evropi nase talente, da ih nebi izgubili, da igraju za druge repke, ili da odu njegovi sckauti, ne vec je prece otic na obn ili hayat ili hrt..
profesionalni trener nebi nikad dopustio da budu blizu navijaci a cak medije, kao sto to rade njemci i druge zemlje,
tu se dosta razlikujemo, jer mi smo amateri, u lisabonu se prodaju karte u hoteli, kako da igraci imaju mira,
ciro kuka kako nema odbrane dobre ako se spahic povrijedi ili nadarevic, ima bolan sirom evrope nasi momaka koji su u svojim klubovima standarni igraci..
jeli CIRO savez...sefa-bn je napisao/la:evo naj veci neprijatelj se javlja,

-
- Kontakt:
da nije bilo Cire,Haris Medunjanin nikad ne bi zaigrao za nasu reprezentaciju..I vidjet cete da ce i Seferovic isto doci u repku i sve to zahvaljujuci Ciri...
MESA BAZDAREVIC,IVICA OSIM,SAFET SUSIC,DUSKO BAJEVIC ne zele da prljaju ruke u nasem savezu..
Jer kako god bilo da dodju,za neke ce i oni biti lopovi,a ovako ce zauvijek ostati "nedodirljivi" u razvijenijim zemljama...
MESA BAZDAREVIC,IVICA OSIM,SAFET SUSIC,DUSKO BAJEVIC ne zele da prljaju ruke u nasem savezu..
Jer kako god bilo da dodju,za neke ce i oni biti lopovi,a ovako ce zauvijek ostati "nedodirljivi" u razvijenijim zemljama...
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
ma oni nikad ni nece doci...jer treba vise paste im dati...Osim kad je bio zdrav sto nije prihvatio nas nego Japan....Jest da Ciro nije imao punudu pri 2 god od JAPANA sigurno da je imao da bi njih prihvatio..al mi nikad nismo zadovljni sa malo novca smo dobili puno......kazu CIRO dobiva 70 % od sponz koje on dovede...e **** ga ti sto bi mi i oni 30% vidili mislim ti u savezu sto bi vidili,,,jer da je neko drugi nikad ti sponzori ni nebi bili uz Repku...public enemy no1. je napisao/la:da nije bilo Cire,Haris Medunjanin nikad ne bi zaigrao za nasu reprezentaciju..I vidjet cete da ce i Seferovic isto doci u repku i sve to zahvaljujuci Ciri...

Jedini dokazani "domaci" strucnjaci sa medjunarodnim iskustvom su Vaha i Ciro. Posto je Vaha angazovan, Ciro treba da ostane. Zaboravio sam i Osima ali budimo realni, covjek jedva stoji na nogama.
ja bi Ibrakovica za novog selektora
Vaha je vec zauzet
ovi ostali su jos amateri Bola,Barbarez,Kodro
Vaha je vec zauzet
- TheManiacs
- Kontakt:
VR6_LION je napisao/la:ja bi Ibrakovica za novog selektora
Vaha je vec zauzet

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
ama ljudi nece ba oni ovdje da se blamiraju sa nasim savezom i politikom .... a drugo nece ni radi para .. pa nije Vaha ili Mesa sislo veslo pa da dodje u bosnu radit za njima pisljivih 5000 eura ...!! 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- Ponos Torina
- Kontakt:
TheManiacs je napisao/la:VR6_LION je napisao/la:ja bi Ibrakovica za novog selektora
Vaha je vec zauzet
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta fali Ibrakovicu nije los trener mislim da ima adute,dobar je trener sto da ne,ja Bi najobrazovanijeg trenera u BIH (Bracu) ali to se nece desiti sigurno
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma ja ovi nafaticosi se psuju ubice ih Bog, cak nam i naseg Ciru diraju, a on je uneo puno radosti u nasu repku, jos krenu pjevati protiv naseg Muniba, jedan samo kaze Munibe majmune i onda si Munibe majmune,Munibe majmune,Munibe majmune,Munibe majmune,Munibe majmune,Munibe majmune, i jos pjevaju Ciri nasem da je p.eder, a on nije ima zenu i sina, i svasta budale.don Ciro je napisao/la:upravu si...sta oni znaju..CIRO je donio toliko radosti u repki untar igraca i postenih navijaca BOSNE I HERCEGOVINE...NIJE VAZNO JESI BH FANATICOS...O KOJI GOD VEC...VAZNO JE JESI LI SRCEM ZA BOSNU I ONDA MORES DA ZAKLJUCIS KOLIKO JE CIRO DAOadn_sah je napisao/la:ma fanaticosi su najveci neprijatelji fudbala. Kaze ciro los primjer djeci zato sto psuje, a njihova svaka pjesma ide ovako : ebo vladu, ebo savez, hajmo rusit vladu, hajmo rusit savez, hajmo ih jbt

93,4 % " !!!
-
- Kontakt:
sergej barbarez,meho kodro,mahmed bazdarevic,dusko bajevic....................e sad od njih bilo koji....
Barbareza i Kodru odvadi.oni nemaju još iskustva.nek vode prvo par klubova pa onda.Jer kada bi sada preuzeli ovako neiskusni,j..... bi im mater nakon par utakmica.rijetka su čuda tipa Slaven Bilić,tj da čovjek bez ikakvog iskustva vodi odlično repku i napravi neki uspijeh.Jebga kada bi to tako bilo onda bi svi bili treneri.zato ako Ćiro ode ja sam za Mešu ili Bajevića.oni imaju iskustva i odlično rade svoj posao tako da....hujka komandant je napisao/la:sergej barbarez,meho kodro,mahmed bazdarevic,dusko bajevic....................e sad od njih bilo koji....
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ne pratis ti pouno fudbal kako mi se cini. Slaven Bilic je prvo vodio hrvatsku mladu reprezentaciju i on je licno selektovao skoro sve igrace koji su kasnije igrali za A tim, tako da to o njegovom neiskustvu ne pije vodu. Slazem se da su Kodro, Bolic, Barbarez nezreli, ako zele trebalo bi ih u mlade reprezentacije pa kad tamo nesto stvore onda neka se prekomanduju, bas kao i Slaven Bilic. Takozvani "BiH" fanaticosi ne bi trebali od stida da se javljaju uopste a ne jos kao fol nekakva saopstenja da izdaju. Psovali su igrace koji su prihvatili da igraju kvalifikacije, bojkotovali utakmice...a onda kada si vidjeli da mozemo na SP kao funjare se privukli. Sada ponovo prizeljkuju zavrzlamu, haos u Bosni ...dok su se oni lijepo smjestili u dijasporu. Fuj.TMovac je napisao/la:Barbareza i Kodru odvadi.oni nemaju još iskustva.nek vode prvo par klubova pa onda.Jer kada bi sada preuzeli ovako neiskusni,j..... bi im mater nakon par utakmica.rijetka su čuda tipa Slaven Bilić,tj da čovjek bez ikakvog iskustva vodi odlično repku i napravi neki uspijeh.Jebga kada bi to tako bilo onda bi svi bili treneri.zato ako Ćiro ode ja sam za Mešu ili Bajevića.oni imaju iskustva i odlično rade svoj posao tako da....hujka komandant je napisao/la:sergej barbarez,meho kodro,mahmed bazdarevic,dusko bajevic....................e sad od njih bilo koji....
Ciro Blazevic je postigao ogroman uspjeh samim tim sto je postavio stvari na svoje mjesto, sto smo uopste imali reprezentaciju jer je prije njega bilo opste rasulo i u Zenici su protiv nekoga igrali igraci iz premier liga dok si isti dan u Sarajevu odrzavao "kontramiting". A uspjeti jos i osvojiti drugo mjesto u grupi u kojoj smo startovali kao cetvrti po jacini je fantasticno, za ne povjerovati. Pa jos je mozda 5 centimetara tri puta odlucilo da ne odemo cak i na SP pored jednog Portugala. Sve je to postignuto NAJVISE zahvaljujuci Ciri pa onda Dzeki, Misketu, Rahimicu, Ibricicu, Spahicu, Muratovicu, Salihovicu, Supicu...i ostalima. Da ne bude sve bajno i da se mi balkanci moramo prepoznati, desila se Zenica, Misimovic, Ciro...mnogo sumnjivih stvari. Zbog toga, a i zbog toga sto covjek ima skoro 80 godina, sto je normalno da se ponekad vraca u tim godinama u djecju fazu jer samo dijete ili totalni kreten je moglo postaviti covjeka koji nije odigrao postenu utakmicu godinama odnosno koji je rezerva i skoro nikako ne igra u **** Valjadolidu, dakle postaviti takvoga covjeka na jedno od naj vaznijih mjestu u timu u utakmici sa Portugalom koja odlucuje od odlasku na SP????????????
Dakle zbog svega toga, Ciro treba da ode, vrijeme cini svoje, hvala ti Ciro za ono sto si ucinio, yebo ti ja mater ako si nas sta izjebo u onoj zadnjoj utakmicu (ja licno nikada ne mogu prestati sumnjati da on i Misimovic nisu prodali utakmicu narocito nakon tzv. pomirenja), idi brate umri na miru, nek te smjeste tamo u Mirogoj ili kako se vec to zove. Novi selektor? Ibrahim Zukanovic ili Vlatko Glavas. Posto niti jedan od "asova" nece pristati. Ako hoce, ovim redom: Vaha, Suslc, Bajevic.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
- Evil Genius
- Kontakt:
Luciano Spalletti . . . coek igra s jednim napadacem (to bi bio dzeko) tako da bi hejteri ibisevica dosli na svoje, bazira igru na krilima (vjerovatno salihovic i ibricic), igra s tri veznjaka (miske, pjanic i rahimic) i 4 odbrambena (ono za cim vapite kako je mikado selektor) . . . godisnja plata 2 miliona, znaci oko 166 666 mjesecno sto je budimo realni mala maca za ono sto ovi u savezu pokradu . . .
(naravno sve ovo receno s veelikom dozom sarkazma, jer spalletti je blizu reprezentaciji BH koliko i svi ovi vasi nabrojani)
(naravno sve ovo receno s veelikom dozom sarkazma, jer spalletti je blizu reprezentaciji BH koliko i svi ovi vasi nabrojani)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
kakav ciro , covjek je los katastrofa pa odsjece nam svojom taktikom najbolji dio tima , napadace i ofanzivca misketa , a kad nam to odsjeces onda ni andoru nebi uzeli sa onim zastarjelim i davno prevazidjenim sistemom igre 3-5-2 , vecina ozbiljnih klubova i reprezentacija su izbacile i 4-4-2 sistem , pa se igra u sistemima 4-1-3-2 ili nekom slicnom a vi ciro pa ciro , sta je on to otkrio da nije bilo Osima nikad nebi zvao ni Muratovica ni Jahica , imamo sjajne veznjake da igramo brzo precizno i tecno u sredini pa podvali loptu u napad i mat , nismo barca ali mozemo u vezi igrati dosta slicno sa Salihovicem , Pjanicem ,Misketom , Ibricicem , Bajramovicem , Medunjaninom . Ali za to treba promjeniti sistem da nam Salihovic i Ibricic na budu zrtve sistema gdje momci daju sve od sebe i opet ko god nas napadne preko bokova uspije napraviti i sanse i golove nam zabiti , A sto se tice njegovog ponasanja, ja nisam sa neke cuke pa da mi bude simpaticno kad on govori da ce spancima j..... mater , tako nesto u hrvatskoj dok je bio selektor nije govorio , ali kod nas postane zvijezda zbog vulgarnosti i primitivizma , ja ne zelim da me takav neki primitivac predstavlju u evropi. O njegovim kriminalnim poslovima necu ali recimo da znam da su njemu zahvaljujuci u lozi bilinog polja sjedili ljudi , rodjaci njegovog prijatelja i kriminalca Crnog ,ljudi koji nemaju nikakve veze sa fudbalom , ali su nam zbog cire vazniji ti neki seljaci nego nasi igraci i bivsi asovi , moglo bi se jos puno toga pisati o njemu i njegovom i NE strucnom vodjenju nase repke
Saban je napisao/la:Ne pratis ti pouno fudbal kako mi se cini. Slaven Bilic je prvo vodio hrvatsku mladu reprezentaciju i on je licno selektovao skoro sve igrace koji su kasnije igrali za A tim, tako da to o njegovom neiskustvu ne pije vodu. Slazem se da su Kodro, Bolic, Barbarez nezreli, ako zele trebalo bi ih u mlade reprezentacije pa kad tamo nesto stvore onda neka se prekomanduju, bas kao i Slaven Bilic. Takozvani "BiH" fanaticosi ne bi trebali od stida da se javljaju uopste a ne jos kao fol nekakva saopstenja da izdaju. Psovali su igrace koji su prihvatili da igraju kvalifikacije, bojkotovali utakmice...a onda kada si vidjeli da mozemo na SP kao funjare se privukli. Sada ponovo prizeljkuju zavrzlamu, haos u Bosni ...dok su se oni lijepo smjestili u dijasporu. Fuj.TMovac je napisao/la:Barbareza i Kodru odvadi.oni nemaju još iskustva.nek vode prvo par klubova pa onda.Jer kada bi sada preuzeli ovako neiskusni,j..... bi im mater nakon par utakmica.rijetka su čuda tipa Slaven Bilić,tj da čovjek bez ikakvog iskustva vodi odlično repku i napravi neki uspijeh.Jebga kada bi to tako bilo onda bi svi bili treneri.zato ako Ćiro ode ja sam za Mešu ili Bajevića.oni imaju iskustva i odlično rade svoj posao tako da....hujka komandant je napisao/la:sergej barbarez,meho kodro,mahmed bazdarevic,dusko bajevic....................e sad od njih bilo koji....
Ciro Blazevic je postigao ogroman uspjeh samim tim sto je postavio stvari na svoje mjesto, sto smo uopste imali reprezentaciju jer je prije njega bilo opste rasulo i u Zenici su protiv nekoga igrali igraci iz premier liga dok si isti dan u Sarajevu odrzavao "kontramiting". A uspjeti jos i osvojiti drugo mjesto u grupi u kojoj smo startovali kao cetvrti po jacini je fantasticno, za ne povjerovati. Pa jos je mozda 5 centimetara tri puta odlucilo da ne odemo cak i na SP pored jednog Portugala. Sve je to postignuto NAJVISE zahvaljujuci Ciri pa onda Dzeki, Misketu, Rahimicu, Ibricicu, Spahicu, Muratovicu, Salihovicu, Supicu...i ostalima. Da ne bude sve bajno i da se mi balkanci moramo prepoznati, desila se Zenica, Misimovic, Ciro...mnogo sumnjivih stvari. Zbog toga, a i zbog toga sto covjek ima skoro 80 godina, sto je normalno da se ponekad vraca u tim godinama u djecju fazu jer samo dijete ili totalni kreten je moglo postaviti covjeka koji nije odigrao postenu utakmicu godinama odnosno koji je rezerva i skoro nikako ne igra u **** Valjadolidu, dakle postaviti takvoga covjeka na jedno od naj vaznijih mjestu u timu u utakmici sa Portugalom koja odlucuje od odlasku na SP????????????
Dakle zbog svega toga, Ciro treba da ode, vrijeme cini svoje, hvala ti Ciro za ono sto si ucinio, yebo ti ja mater ako si nas sta izjebo u onoj zadnjoj utakmicu (ja licno nikada ne mogu prestati sumnjati da on i Misimovic nisu prodali utakmicu narocito nakon tzv. pomirenja), idi brate umri na miru, nek te smjeste tamo u Mirogoj ili kako se vec to zove. Novi selektor? Ibrahim Zukanovic ili Vlatko Glavas. Posto niti jedan od "asova" nece pristati. Ako hoce, ovim redom: Vaha, Suslc, Bajevic.
ti si sabane izgleda pravi SABAN , fanaticosi su zajedno sa svim drugim grupama radili na rusenju saveza i kriminalaca koji ga vode a ne protiv igraca , onda kad je doslo do toga da bi njihovom krivnjom mogao doci u pitanje odlazak na SP oni su prestali raditi protiv saveza , sad je normalno opet vrijema da ih rusimo , manje zbog reprezentacije jer mi imamo jos uvijek dovoljan broj kvalitatni igraca iz cijele evrope koji zele da igraju za nas , ali sta ako to presusi pa budemo morali iz PL uzimati igrace , tad ce mo imati problem jer oni unistavaju nasu ligu i onemogucavaju pravi razvoj talenata kojih sigurno ima savim dovoljno
Ja sam za to da ostane ciro,munib,kures,iljo i ostali jer mi bez njih ne bi bilo ovo sto jesmo i da naravno igramo svaku u zenici.I da ne zaboravim ,zabraniti BHF dolazak na utakmice i da sponzor ostane legea
Dalje,ako miske nastavi da se ljuti otjerati ga ,ko ga hebe mozemo mi i bez njega(da ne odemo nigdje)

Dalje,ako miske nastavi da se ljuti otjerati ga ,ko ga hebe mozemo mi i bez njega(da ne odemo nigdje)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.