Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Daj ba banujte više ove kretengose koji kontaju da su interesantni sa ovim glupostima koje pišu o Kolašincu.Svaku temu su usrali.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Šta ti je, što si rušilac k'o šošon. Inače momak je ekstra, legenda prava.bagrcavi je napisao/la:Daj ba banujte više ove kretengose koji kontaju da su interesantni sa ovim glupostima koje pišu o Kolašincu.Svaku temu su usrali.
P.S. mislim na Sea
Nama je Željo svetinja jedina.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ko ti trese kafez?bagrcavi je napisao/la:Daj ba banujte više ove kretengose koji kontaju da su interesantni sa ovim glupostima koje pišu o Kolašincu.Svaku temu su usrali.
Seo rušilac logično.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Ljudi, pretejrujete s tim rusilac... Ne kontam zasto rusilac? Momak je odlican igrac i nama ce biti od velike koristi ako bog da al mislim da samu temu kvarite s tim rusilac... Ispada da Sead Kolasinac nema svoje ime i prezime... S moje strane, dobro dosao medju zmajeve. Cim prije, tim bolje......
Niko nema nista protiv nadimka "rusilac", cak sta vise meni se svidja. Ako Džeko moze biti dijamant, moze i Sead rušilac. No ono sto zaista devalvira vrijednost ove teme jeste sto je svaki odgovor u posljednje vrijeme šablonski i dok sam i sam uzivao u postovima ranije koje je Majstor pravio, sada ovo samo prelazi na cisto forsiranje. Ne moram reci da je puno postova samo spam. Ovi postovi bi bili ok kada bi bilo maksimalno jedan po stranici, no 15 od 20 postova po stranici zaista samo pravi kontraefekat na citavu tu "zajebanciju" koja, ponavljam se, zapravo i nije bila losa dok je samo je Majstor forsirao 

bagrcavi je napisao/la:Daj ba banujte više ove kretengose koji kontaju da su interesantni sa ovim glupostima koje pišu o Kolašincu.Svaku temu su usrali.
Potpis.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
majstor je bio legenda a nadimak rusilac je uredu jer momak ocito voli da rusiAnelZ je napisao/la:Niko nema nista protiv nadimka "rusilac", cak sta vise meni se svidja. Ako Džeko moze biti dijamant, moze i Sead rušilac. No ono sto zaista devalvira vrijednost ove teme jeste sto je svaki odgovor u posljednje vrijeme šablonski i dok sam i sam uzivao u postovima ranije koje je Majstor pravio, sada ovo samo prelazi na cisto forsiranje. Ne moram reci da je puno postova samo spam. Ovi postovi bi bili ok kada bi bilo maksimalno jedan po stranici, no 15 od 20 postova po stranici zaista samo pravi kontraefekat na citavu tu "zajebanciju" koja, ponavljam se, zapravo i nije bila losa dok je samo je Majstor forsirao
nove slike

emre od braca turaka

jadni onaj kojeg ga seo vuce

analizuje potencijalne zivotinje za lovu
razlog za ove slike je da dokazem da je momak rusilac a isto legenda za nezaborav to mislim na sea da ne bude nesporazum

emre od braca turaka

jadni onaj kojeg ga seo vuce

razlog za ove slike je da dokazem da je momak rusilac a isto legenda za nezaborav to mislim na sea da ne bude nesporazum
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Emir000 je napisao/la:

Aferim momciluko.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Stvarno su cirkus napravili od momka...ja da ga vidim u dresu reprezentacije umro bi od smijeha, cirkus od igrača napravistebagrcavi je napisao/la:Daj ba banujte više ove kretengose koji kontaju da su interesantni sa ovim glupostima koje pišu o Kolašincu.Svaku temu su usrali.

ocekivao sam transparent protiv latvije "momak je legenda, mislim na sea" ali nazalost nigdje nistaBatistuta je napisao/la:Stvarno su cirkus napravili od momka...ja da ga vidim u dresu reprezentacije umro bi od smijeha, cirkus od igrača napravistebagrcavi je napisao/la:Daj ba banujte više ove kretengose koji kontaju da su interesantni sa ovim glupostima koje pišu o Kolašincu.Svaku temu su usrali.![]()

- Ponos Torina
- Kontakt:
Na ulazu u stadion Kosevo za vrijeme odigravanja prijateljske utakmice izmedju BIH-USA bice te u prilici da kupite nesto novo na trzistu,nesto sto navijaci BIH cekaju jako dugo

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Amoxicillin
- Kontakt:
+1bagrcavi je napisao/la:Daj ba banujte više ove kretengose koji kontaju da su interesantni sa ovim glupostima koje pišu o Kolašincu.Svaku temu su usrali.
Ufatili se ovog k'o pijan plota.

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- tyler durden
- Kontakt:
Zato su fore o Bernd Stangeu, interesantne.bagrcavi je napisao/la:Daj ba banujte više ove kretengose koji kontaju da su interesantni sa ovim glupostima koje pišu o Kolašincu.Svaku temu su usrali.
bernd stange - trener reprezentacije bosne i hercegovine
sead kolasinac - kapiten .. za majstoriju
senijad ibricic - co-kapiten .. za nedimka
sead kolasinac - kapiten .. za majstoriju
senijad ibricic - co-kapiten .. za nedimka
jel taj kolašinac ima uopšte naš pasoš ili je ovo sve šuplja?
Pa da ga ima bio bi pozvan dosad vjerovatno. U procesu je dobijanja državljanstva, koče ovi JMBovi proces, ali valjda će biti sređeno to brzo.jestamaji je napisao/la:jel taj kolašinac ima uopšte naš pasoš ili je ovo sve šuplja?

Šta se ovo pojavljuju protivnici Sea?

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Aferim momcilukoSemsudin je napisao/la:Pa da ga ima bio bi pozvan dosad vjerovatno. U procesu je dobijanja državljanstva, koče ovi JMBovi proces, ali valjda će biti sređeno to brzo.jestamaji je napisao/la:jel taj kolašinac ima uopšte naš pasoš ili je ovo sve šuplja?![]()
Šta se ovo pojavljuju protivnici Sea?Opušteno momčiluci.
inace nasa legenda (mislim na sea

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Neke banovi nisu opametili.
Nema veze, ima sljedeća runda.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Neke banovi nisu opametili.![]()
gospodine dialog

jel forum ili