ni ja ne volim starke.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Moja prva ljubav iz djetinjstvaGreivis je napisao/la:Neki dan sam te vidio u ovim.LBJ MVP je napisao/la:Ne limvo ni starke ni air max.Čak ih izbjegavam.
ako je sudit po broju postova koje si nanizo za ovih par mjeseci, nosis ih samo kad ulazis na pdf-ove na kojima se pise o fudbalu.FOURTHOFFICIAL je napisao/la: samo su mi kope Adidas.
hahaah velika nada FK Unis Vogosca buahahaasecer je napisao/la:ako je sudit po broju postova koje si nanizo za ovih par mjeseci, nosis ih samo kad ulazis na pdf-ove na kojima se pise o fudbalu.FOURTHOFFICIAL je napisao/la: samo su mi kope Adidas.
moustapha je napisao/la:Odakle salje majce ovaj Bosnian Kingdom? Mogu li se u Sarajevu preuzeti bez placanja postarine?
Hajd mi druže pošalji na PP link od profila ako nije problem, ne mogu da nadjem.GameFKS je napisao/la:Pik profil gejm , pogledajte možda se za nešto i dogovorimo
I mene ovo zanimahanniz je napisao/la:Je li neko možda naručivao majice po svojoj želji (tekst, slika) na piku kod njega?
http://narucimajicu.p" onclick="window.open(this.href);return false; i k .ba/
Eh sad, zanima me, ako je neko naručio, da li napravi majicu tačno kako ste vi željeli? Eto, ako je ko naručivao, nek javi.