Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Perfektno,lijevi je fakat predobar
..
..
Ovaj desni dres, ova plava boja, pa ovo je top, kad bi ga obuko na sebe men se cini pišno biBadrHari je napisao/la:![]()

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Bitno je samo da izbjegnemo produženje ugovora sa smrd..ivom Legeom, jer smo ipak 15. na svijetu...
Evo nekoliko kombinacija koje sam lično izradio:

Evo nekoliko kombinacija koje sam lično izradio:

O tome vam pricam ljudi...
I slazem se sa DonnieDarkom da trebaju ljiljane forsirati. Ali ne moze, uvrijedljivo za druga dva entiteta.
Ovo zmajevi mi je na silu totalno. Niti lijepo zvuci, nekako dijetinjasto. Ne znam odakle to.
Ali eto stavljeno je i na Bus Repke i Papetovi zmajevi je postala uzrečica tako da nema mjenjanja sad
Ovo sto stavljamo mi je nerealno da ce se ikada napraviti, sto se Nikea, Adidasa i Pume tice.
Medjutim ovaj sto sam ja stavio bi stvarno trebao izaci sljedecu sezonu i imali bi dresove ko Francuzi
Izasao je ja mislim u katalogu Legee, sigurno je nije neko nas napravio.
Ko jos sanja da igra u Legeinim dresovima jos da ih u Fotoshopu izmislja.
Kragna je uvijek šmekersko šminkerski dodatak, jos su uski uz tijelo pa kad vidis Dzeku mrcinu da se u njemu šeta po novim travnjacima super-Velikih Brazilskih stadiona.. uh
Treba Legei dati jos jednu šansu u smislu da izda i bolji dres od ovog.
To ce nam pokazati da li napreduju u izradi dresova ili su ipak mala zabarska firma nedovoljno dobra za 15 reprezentaciju Svijeta / 11. u Evropi.
A jel samo meni bode oci nekvaliteta Susicevog suskavca... Ko da je citav rat u njemu proveo i dan danas ga nosi na Pecanje ...

Kad bi se prebacili na poznatiju marku imali bi dukseve / jakne boli glava.
Ja bi prvi prije to uzeo kad bi izgledali naprimjer ovako
Samo nas grb naravno..
U ovom bi igraci izasli i skinuli prije samog pocetka utakmice.Moglo bi se kupiti i bilo bi veliki korak naprijed gledajuci ostatak opreme Legee

Protiv Grka smo nosili ove, pristojni su ali opet vise vuku na Pijacu nego na ozbiljnu reprezentaciju.
Ne znam sta vi mislite ...
edit: @NKMramor, zar sa Legee na Givovu yebem ga ja

I slazem se sa DonnieDarkom da trebaju ljiljane forsirati. Ali ne moze, uvrijedljivo za druga dva entiteta.
Ovo zmajevi mi je na silu totalno. Niti lijepo zvuci, nekako dijetinjasto. Ne znam odakle to.
Ali eto stavljeno je i na Bus Repke i Papetovi zmajevi je postala uzrečica tako da nema mjenjanja sad

Ovo sto stavljamo mi je nerealno da ce se ikada napraviti, sto se Nikea, Adidasa i Pume tice.
Medjutim ovaj sto sam ja stavio bi stvarno trebao izaci sljedecu sezonu i imali bi dresove ko Francuzi

Izasao je ja mislim u katalogu Legee, sigurno je nije neko nas napravio.
Ko jos sanja da igra u Legeinim dresovima jos da ih u Fotoshopu izmislja.

Kragna je uvijek šmekersko šminkerski dodatak, jos su uski uz tijelo pa kad vidis Dzeku mrcinu da se u njemu šeta po novim travnjacima super-Velikih Brazilskih stadiona.. uh

Treba Legei dati jos jednu šansu u smislu da izda i bolji dres od ovog.
To ce nam pokazati da li napreduju u izradi dresova ili su ipak mala zabarska firma nedovoljno dobra za 15 reprezentaciju Svijeta / 11. u Evropi.
A jel samo meni bode oci nekvaliteta Susicevog suskavca... Ko da je citav rat u njemu proveo i dan danas ga nosi na Pecanje ...

Kad bi se prebacili na poznatiju marku imali bi dukseve / jakne boli glava.
Ja bi prvi prije to uzeo kad bi izgledali naprimjer ovako

U ovom bi igraci izasli i skinuli prije samog pocetka utakmice.Moglo bi se kupiti i bilo bi veliki korak naprijed gledajuci ostatak opreme Legee

Protiv Grka smo nosili ove, pristojni su ali opet vise vuku na Pijacu nego na ozbiljnu reprezentaciju.
Ne znam sta vi mislite ...

edit: @NKMramor, zar sa Legee na Givovu yebem ga ja

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
15 smo na svijetu a igramo u opremi kao Sjeverna Koreja,Albanija i to je to,sve africke reprezentacije imaju Puma,Nike,Adidas,Azijske takodjer,o Evropskim da i ne pricam,a BIH zbog prijasnjih talova kriminalaca u Savezu tavori sa nekom anonimnom sportskom markom,i valja nam to istrpjeti do maja naredne godine kada cemo napokon i mi imati dobavljaca sportske opreme koji nece kvariti ugled ove reprezentacije! za nas ce se otimati i Nike i Adidas siguran sam u to,i aBd da u Brazilu izgledamo svjetski!
@BadrHari... upravu si, legea i givova ista firma
rade zajedno

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Pitam se ko je sponzor onom Đibutiju ocm. 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
bosnas_ je napisao/la:15 smo na svijetu a igramo u opremi kao Sjeverna Koreja,Albanija i to je to,sve africke reprezentacije imaju Puma,Nike,Adidas,Azijske takodjer,o Evropskim da i ne pricam,a BIH zbog prijasnjih talova kriminalaca u Savezu tavori sa nekom anonimnom sportskom markom,i valja nam to istrpjeti do maja naredne godine kada cemo napokon i mi imati dobavljaca sportske opreme koji nece kvariti ugled ove reprezentacije! za nas ce se otimati i Nike i Adidas siguran sam u to,i aBd da u Brazilu izgledamo svjetski!
Upravo tako.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bas tako.Ljiljani su ljiljani,na kraju svega,originalni.BadrHari je napisao/la:O tome vam pricam ljudi...
Ne daj Boze jedne sezone ovako nesto

zmajevi

A pape bas tako izgleda,suskavac je bas jadan

@bosnas,a ja bas nekako msm da bi Legea mogla ponudit itekako deblji ugovor savezu bas zbog tog SP i reklame naravno,tako da je sreca da su nam sad u savezu normalni ljudi
Zadnja izmjena: MARCELO, dana/u 09 jun 2013, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sretno zmajevi!!
Ma Visci trebaju naruciti xxs da mu ne visigrgr je napisao/la:Meni ova garnitura dresova protiv latvije nije bila lose , makar nisu bili ko vrece sem onaj kod visce XD

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa vidi Di Mariju na sta licisoccerfan je napisao/la:Ma Visci trebaju naruciti xxs da mu ne visigrgr je napisao/la:Meni ova garnitura dresova protiv latvije nije bila lose , makar nisu bili ko vrece sem onaj kod visce XD![]()
I Stevi zajedno sa njim
![]()
Meni njih dvojica totalno neuhranjeno izgledaju
![]()
![]()
Ne znam zasto ali ko da iz logora nekog izadu kad dodu na okupljanje
Moraju se malo latiti teretane i tih stvari

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Nema kakvih nisam vidjeo dosad dresova, od odlicnih do dresa koji je napravlje od daytonske zastave.
Ali ova je mi savrsen, nisam boljeg vidjeo.

Ovo je straaaaaaaaavaaaaaaaaaastampy je napisao/la:

Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Ama meni opet uhranjeniji od ove dvojice izgleda. Oni su mi kriza zescaPonos Torina je napisao/la:Pa vidi Di Mariju na sta licisoccerfan je napisao/la:Ma Visci trebaju naruciti xxs da mu ne visigrgr je napisao/la:Meni ova garnitura dresova protiv latvije nije bila lose , makar nisu bili ko vrece sem onaj kod visce XD![]()
I Stevi zajedno sa njim
![]()
Meni njih dvojica totalno neuhranjeno izgledaju
![]()
![]()
Ne znam zasto ali ko da iz logora nekog izadu kad dodu na okupljanje
Moraju se malo latiti teretane i tih stvari
![]()
zato su brzi ko munje

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Zar ti nisi Hrvatsku izabroAlenHalilovic je napisao/la:Nema kakvih nisam vidjeo dosad dresova, od odlicnih do dresa koji je napravlje od daytonske zastave.

Nema smisla sto na ovoj slici Yugo- repki Kroati imaju Umbro dresove kad su Nike, + Umbro je kupljen od strane Nikea tako da ni Englezi ga ne mogu nosit'..
Vece su sanse da nam Adidas uvali šablon dres nego Nike
Adidas vise gotivim ali kad sam vidio kako je Nike komsijama dres napravio odusevili su me i sad sam definitivno na njihovoj strani.
Nasa drzava treba da ima samo Plavu i Bijelu u bojama dresova. Dodatak zute je cirkus.
Bijeli da bude domaci sa Plavim Šorcem tako je bilo od pocetka tako treba da i ostane.
Begovic ima ugovor sa ovom kompanijom a ipak je najbolji golman Engleske Premijer Lige, to vam govori da je ipak bitnija igra od opreme

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hodajuci seks.BadrHari je napisao/la:![]()
Po meni bi ovaj moj drugi Nikeov dres bio pun pogodak, ili PuminBadrHari je napisao/la:Nema kakvih nisam vidjeo dosad dresova, od odlicnih do dresa koji je
Adidas vise gotivim ali kad sam vidio kako je Nike komsijama dres napravio odusevili su me i sad sam definitivno na njihovoj strani.

"Savez ima ugovor sa Legeom i žele nastaviti saradnju." To je između ostalog meni rekao moderator oficijelne fb stranice reprezentacije... Nisu oni dobri sa glavom 

Ti se sigurno zajebavas s nama :S
-
- Kontakt:
Gledam ovaj Fifa ranking i ono sto mi pada u oci je da ispred nas postoje samo tri repke koje nose ADIDAS... {mozda gresim}... To su upravo repke koje se nalaze na prva tri mjesta. Sledeca u nizu smo mi na petnestom. imam neki osjecaj da ce ADIDAS htjeti da taj deficit u brojcanosti malo popravi u svoju korist za SP. Ipak je to najveci sportski spektakl i reklama. Imamo razloga da ocekujemo da nam ponude dobar ugovor na osnovu toga. Sta vi mislie...