Meni nikad to nije bilo jasno, noga ko noga.arelinho je napisao/la:samocelik je napisao/la:Volim ženske noge i stopala![]()
![]()
Znam da je česta pojava, ali meni nejasna totalno.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Meni nikad to nije bilo jasno, noga ko noga.arelinho je napisao/la:samocelik je napisao/la:Volim ženske noge i stopala![]()
![]()
ja volim žensku kosu, kol'ko god to čudno zvučalo al' čičkave drže primat kod mene, ne znam što, poslije čičkavih idu prirodne plavuše pa prirodne ginger i crvenokose (farbane)ceze je napisao/la:Meni nikad to nije bilo jasno, noga ko noga.arelinho je napisao/la:samocelik je napisao/la:Volim ženske noge i stopala![]()
![]()
brate meni je draze vidjeti neku djevojku da ima dobre noge nego naprimjer si.su ili guzuceze je napisao/la:Meni nikad to nije bilo jasno, noga ko noga.arelinho je napisao/la:samocelik je napisao/la:Volim ženske noge i stopala![]()
![]()
Profesionalna deformacija kod nas ljubitelja fudbala.arelinho je napisao/la:samocelik je napisao/la: Meni nikad to nije bilo jasno, noga ko noga.
Potpissamocelik je napisao/la:@arelinho u potpunosti te razumijem.Moze treba imat sise ko balone ali ako mi se ne svidi u licu i u nogama nije to to
+1Unofficialpage je napisao/la:Potpissamocelik je napisao/la:@arelinho u potpunosti te razumijem.Moze treba imat sise ko balone ali ako mi se ne svidi u licu i u nogama nije to to
Sabinho je napisao/la:Najvazniji je moazk,yebi ti to kad se ona prospe pred citavim tvojim drustvom,tacno to bude sramota.Ja sam bio sa jednom bila je fina i sve al' brate paglu i jednom sjedili navece ljeto bilo i ja bezveze kazem reko sutra u 12h najavili pomracenje sunca,kad ona izvali:"jel po danu ili navece?" . Nakon dva dana je bio raskid.
Sabinho je napisao/la:Najvazniji je moazk,yebi ti to kad se ona prospe pred citavim tvojim drustvom,tacno to bude sramota.Ja sam bio sa jednom bila je fina i sve al' brate paglu i jednom sjedili navece ljeto bilo i ja bezveze kazem reko sutra u 12h najavili pomracenje sunca,kad ona izvali:"jel po danu ili navece?" . Nakon dva dana je bio raskid.
Kad si mlađi normalno da se o tome razmišlja, kako stariš baš i ne. Bar jaLillard je napisao/la:ma hajte sad ko vama nije vazno ima li dobre guzove i sise![]()
prvo sto primjetim an zenskoj je to, yebaji ga, tako je
Ti sad kao starCarlo je napisao/la: Kad si mlađi normalno da se o tome razmišlja, kako stariš baš i ne. Bar ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.