Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
pomete ga lajovic kulturoloski a ti bekane gledaj sto nisi igro
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- darknes001
- Kontakt:
Svaka mu cast posteno ga je pomeo,znao sam da ce biti sranja cim je juce lagano pomeo Devermana al eto odosmo kolektivno
nista drugi dan valjda ce biti vise nafake

- Citizen-X
- Kontakt:
zao mi je sto nisam predlozio da vas postedim crnjaka i napiso analizu jer sam drito gledo mec sa devarmanom u kojem ga je demolir'o - al obicno ja idem kontra cijelog svijeta pa cisto sumnjam da bi iko ispratio moju prognozu
- darknes001
- Kontakt:
Slobodno napisi drugi put sta mislis,mozda se mi i onda zapitamo jel to tolko sigurno kad neko kontru opuca
Hocel ovaj mali opet ici na prelaz i proslu su tekmu ove dvije ekipe odradile prelaz i opet ce izgleda,nadam se da i hoce popravio sam se opet s valuruom cistom 2 i mali 1 hhehe siguran sam danas bio strasno u ovog Valura i evo ga ide zasad lagano
Hocel ovaj mali opet ici na prelaz i proslu su tekmu ove dvije ekipe odradile prelaz i opet ce izgleda,nadam se da i hoce popravio sam se opet s valuruom cistom 2 i mali 1 hhehe siguran sam danas bio strasno u ovog Valura i evo ga ide zasad lagano
- Citizen-X
- Kontakt:
evo odmah da predlozim da ganjate gdje god mozete visoke kvote i iznenadjenja u Halleu... tu pada i Fedja i Nadalina i Noklica ako ih bude
Htio bi da vas nesto pitam posto se ja bas i ne razumijem dobro u ovo englesko kladjenje. Po kom principu ide ono top 4/7 i 7/4 , ili 3/1 ili 1/3 , 5/6 ... Koja od cifri ima najmanju kvotu a koja najvecu kako se to gleda kod engleza?
Da bi pretvorio frakcionalne kvote (4/7, 7/4...) u decimalnu moraš podjelit gornji broj s donjim i dodati 1 na rezultat.Lucryler je napisao/la:Htio bi da vas nesto pitam posto se ja bas i ne razumijem dobro u ovo englesko kladjenje. Po kom principu ide ono top 4/7 i 7/4 , ili 3/1 ili 1/3 , 5/6 ... Koja od cifri ima najmanju kvotu a koja najvecu kako se to gleda kod engleza?
Dakle, npr:
4/7 = 4:7 + 1= 0.57 + 1= 1.57
7/4 = 7:4 + 1 = 1.75 + 1 = 2.75
3/1 = 3 + 1 = 4
Dakle, što je veći broj u nazivniku u odnosu na broj u brojniku, to je veća kvota...
Hvala ti burazAdebayor je napisao/la:Da bi pretvorio frakcionalne kvote (4/7, 7/4...) u decimalnu moraš podjelit gornji broj s donjim i dodati 1 na rezultat.Lucryler je napisao/la:Htio bi da vas nesto pitam posto se ja bas i ne razumijem dobro u ovo englesko kladjenje. Po kom principu ide ono top 4/7 i 7/4 , ili 3/1 ili 1/3 , 5/6 ... Koja od cifri ima najmanju kvotu a koja najvecu kako se to gleda kod engleza?
Dakle, npr:
4/7 = 4:7 + 1= 0.57 + 1= 1.57
7/4 = 7:4 + 1 = 1.75 + 1 = 2.75
3/1 = 3 + 1 = 4
Dakle, što je veći broj u nazivniku u odnosu na broj u brojniku, to je veća kvota...

Federer sigurno igra, jer ima s njima doživotni ugovor (naravno ovo doživotni se odnosi na vrijeme dok bude aktivno igrao tenis), što znači da mu je to sigurno drag turnir + najdraža podloga, mislim da bi federer trebao osvojiti Halle, no uvik naravno postoji mogućnost "iznenađenja"Citizen-X je napisao/la:evo odmah da predlozim da ganjate gdje god mozete visoke kvote i iznenadjenja u Halleu... tu pada i Fedja i Nadalina i Noklica ako ih bude
@Lucryler
Nema problema

joooj...
prvo me onaj haase izvali, sad ce mali...stvarno baksuzluk :S
prvo me onaj haase izvali, sad ce mali...stvarno baksuzluk :S
Toooooooooo Maliiiiiiiii. Hajde još jedan, imate 6-7 minuta. 

- darknes001
- Kontakt:
ima mozda tek sad jos 6-7 min nadam se da ce ponoviti prelaz dali su ga 77 minWilly je napisao/la:Toooooooooo Maliiiiiiiii. Hajde još jedan, imate 6-7 minuta.
haha i ja cekam mali i gledam,da vidite stadiona sudije haha,bas me nasmijao ambijent iako ih cekam,ovi samo leze znaci nije moguce kolko odugolvace
stvarno smijesno izgleda ovo...gore nego nasa kantonalna liga...ovih svih deset u petercu stoji i samo nabijaju loptu, a ovi ne mogu dati gola, drama...i sto je najgore svi cemo otresti na ovom paru 

- 10DelPiero
- Kontakt:
Hahah Fluminense - Goias - X2 cekam domacin ima crveni i gubi 0-1 jos manje od 10 minuta do kraja i onda fantastican preokret u samo 3 minute. Ah ti brazilci 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- darknes001
- Kontakt:
Pa gdje si bio prije Wili stom kosarkom da i to ubacim
hajd dobro to ce ici na neki drugi dok jos raje da prijedlog

- darknes001
- Kontakt:
To Dzumhure svaka ti cast legendo, bice nesta od tebe 

Čestitke bevanda za Atlantis, već vode 2:0. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.