ChWilla je napisao/la:pa ja, neće valjda u nekoj sportskoj emisiji

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ChWilla je napisao/la:pa ja, neće valjda u nekoj sportskoj emisiji
Ništa nisi propustio.PlaviSaJUGA je napisao/la:ima li ko link ,da se pogleda Svraka ?
17.07.fsdghdsfs je napisao/la:Kad' se igra prva utakmica drugog predkola Lige Prvaka ?
brate nemoj ocekivati da ce se oni vratiti za 2-3 mjeseca,Zola mozda ali mozda,dok Kvesa bi tek mogao zaigrati na zimskim pripremamaennis je napisao/la:Ne treba zaboravit da cemo mi prava "pojacanja" dobiti za 2-3 mjeseca kad se Zola i Kvesa oporave.To su plus 2 igraca u rotaciji.
Za Evropu ce biti gutavo,3 kartonirana 2-3 ce otici minimum,bas ce biti gutavo
Hvala .arelinho je napisao/la:17.07.fsdghdsfs je napisao/la:Kad' se igra prva utakmica drugog predkola Lige Prvaka ?
Kvesa je izjavio prije 15-ak dana da sve ide po planu i da ce za mjesec poceti sa laganim treninzima (znaci lagano trckaranje)...ja mislim da ce odigrati i par utakmica na jesenarelinho je napisao/la:brate nemoj ocekivati da ce se oni vratiti za 2-3 mjeseca,Zola mozda ali mozda,dok Kvesa bi tek mogao zaigrati na zimskim pripremamaennis je napisao/la:Ne treba zaboravit da cemo mi prava "pojacanja" dobiti za 2-3 mjeseca kad se Zola i Kvesa oporave.To su plus 2 igraca u rotaciji.
Za Evropu ce biti gutavo,3 kartonirana 2-3 ce otici minimum,bas ce biti gutavo
Od tridesetidva stopera Lige, Torlak ubjedljivo najsporiji. Koji će nam kur. Adil se pored njega nađe pet puta u 100% šansi. Halo.? Druga je stvar, što Adil nije pogodio.pile87 je napisao/la:Nikad niko nije htio torlaka, odigrali su igru kada je torlak trebao produziti sa sarajevom da nabiju cijenu i sarajevo mu dalo vise para.Sada mu nude produzenje ugovora ze manje para na sta on pristaje a niti ga ko hoce u Zelji niti ga je ko zvao.Cisto da se zna da se nebi pisale gluposti.
Ma bravo Aldine pametnice.Priznaj da si dugo smišljo ovaj fol, al sad si baš provalioGuvo je napisao/la:Sta ti znas pile, bubuljica bagrcavi i njegova kompanija bubuljica bolje znaju, sad ce se javit da isprave krivu Drinu
treba dodati da se tada uprava FKS raspadala i da su kone bile kivne na upravu,pile87 je napisao/la:Nikad niko nije htio torlaka, odigrali su igru kada je torlak trebao produziti sa sarajevom da nabiju cijenu i sarajevo mu dalo vise para.Sada mu nude produzenje ugovora ze manje para na sta on pristaje a niti ga ko hoce u Zelji niti ga je ko zvao.Cisto da se zna da se nebi pisale gluposti.
To je sjajna vijest.KrajPrice je napisao/la:Evo izgleda Bekric potpisuje novi ugovor sa nama, super pojacanje!!!!