FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 09 jun 2013, 16:15

Ja bio u potpunosti bio za njegov dolazak, no nakon produženja ugovora Van Buyten ne. Jedini ako dođe za neki manji ugovor, što da ne. Beton od igrača defanzivno. U Lyon igrao lijevog beka, ali odličan na stoperu.

Ima i iskustvo, 33 godine, neka odradi pripreme i u formi će opet biti, ta nije mu 40.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 jun 2013, 16:15

Contentno nije kvalitet, ali je dobar za klupe.

Jbt, sad bi svaki igrac u Bayern. Trebali ste na vrijeme pisati Djeda Mrazu.
#divovi

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 jun 2013, 16:17

Kakav Abidal ljudi moji i njegova igra na najvisem nivou.

Odrekao ga se klub koji ga je izlijecio. Vide i oni nista od toga.

Ako Bayern bude upola kao ove sezone, znaci nece imati puno posla defanzivno, a tu je najbolji, tako da nam ofanzivno ne moze pomoci.
Contento prosjek mrtvi, dovoljan da zamjeni Alabu u nebitnim utakmicama.

Nas problem je ako dodje do povrede Alabe opet, ko ce njega zamjeniti na najvisem nivou. Badstuber je to radio, ali sada nista od toga.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 jun 2013, 16:19

M4kaveli je napisao/la:Mozda bi mu bio vise kao pomocnik na treninzima, ali Abidal itekako moze pokriti lijevu poziciju i stopera jako kvalitetno i danas.
Ja bi prvi volio da je ostao jos 1 sezonu u Barci jer je popravio kondiciju i podigao formu, ali uprava je imala druge zamisli.
Slazem se u potpunosti,mislim ako bi dosao da bi odigrao jednu sezonu i da bi mu Pep dodijelio neku ulogu u strucnom stabu Bayerna

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 jun 2013, 16:21

U Barci su mu obećali neku ulogu u klubu kad završi karijeru, a on plakao na oproštaju i rekao da su mu oni porodica.
Tako da od toga da će u Bayernu imati neku ulogu u klubu nema ništa.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 jun 2013, 16:24

ceze je napisao/la:U Barci su mu obećali neku ulogu u klubu kad završi karijeru, a on plakao na oproštaju i rekao da su mu oni porodica.
Tako da od toga da će u Bayernu imati neku ulogu u klubu nema ništa.

Isto tako je rekao da je povrijedjen sto mu nisu ponudili ugovor na jos godinu dana,tako da nisam bas siguran da je se rastao sa Barcom na najbolji moguci nacin ;)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 09 jun 2013, 16:28

Dovodjenje Abidala uopce ne bi bio los potez, jer smo na toj poziciji poprlicno tanki, a onda bi se i Alabi mogla ispuniti zelja da igra u sredini, naravno u nekim utakmicama.
Abidal je koliko ja znam slobodan igrac i sve sto bi mu trebali dati jeste plata,koju on sigurno ne bi zahtjevao neku ogromnu...

Imali bi najmanje godinu dana odlicnog back-upa za Alabu kao i za citavu odbranu ;)
Stern des Südens

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 jun 2013, 16:59

Ma ne mislim da bi dobio neku upravu u klubu ( jer sigurno ne bi ) nego da bi jednostavno nekada igrao a nekada sa Guardiolom predvodio treninge.
A i mislim da bi savrseno legao Bayernu na toj poziciji, Alaba bi igrao u prvih 11 naravno a Eric ulazio po potrebi ili kada se treba cuvati rezultat, protiv ekipa koje su fizicki jake, skocne itd.
Njega ceka neka pozicija u Barceloni nakon zavrsetka karijere.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 jun 2013, 17:10

Hocemo Abija, hocemo Abija. 8-)

Brace muslimana nikad dosta. 8-)

Realno, Abidal trenutno nije nikakvo pojacanje, jer je cijelu proteklu sezonu proveo u bolnici (hvala Bogu pa se izlijecio), no njegovo iskustvo moze biti od velikog znacaja kako za poziciju lijevog beka tako i za poziciju stopera.

Alabica dzaba prica, njegovo mjesto je uz aut liniju i nece ga niko prekomandovati u vezni red koliko god to on zahtijevao.
Tu poziciju moze igrati samo u repki Austrije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 jun 2013, 17:14

slika

Eto vam Pep u Munchenu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 jun 2013, 17:53

Bilo je u TZ-u mislim neki dan ova slika, i ustanovljeno je da ovo ipak nije Pep iako je slicnost nevjerovatna :)

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 09 jun 2013, 18:36

Abidal u Bayernu 8-)

Dobar igrač sa ogromnim iskustvom, već je odavno na zalasku karijere i mislim da bi bilo dobro imati ovakvog igrača u rosteru. U slučaju povreda nekog iz odbrane da on može uletjet, al njemu je plafon još jedna sezon jer je već u godinama a i ova preležana bolest je dosta unazadila njegovu karijeru. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 09 jun 2013, 18:51

Lewandovski ostaje u Dortmundu po izjavi Watzke-a, ne zele da ga puste, utjerali smo im strah u kosti hahahah
http://www.bild.de/sport/fussball/rober ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mada mislim da je ovo pokusaj da se iznudi sto veca suma, ali ako i ne bi došao nije tragedija :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 09 jun 2013, 19:01

amel10071988 je napisao/la:Lewandovski ostaje u Dortmundu po izjavi Watzke-a, ne zele da ga puste, utjerali smo im strah u kosti hahahah
http://www.bild.de/sport/fussball/rober ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mada mislim da je ovo pokusaj da se iznudi sto veca suma, ali ako i ne bi došao nije tragedija :D
Ma ovo je igra, mislim da sada sammo u pitanju pare. ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 jun 2013, 19:29

Ma ako i ne dodje nije smak svijeta,ima Mandzo i Pizza,mada ne vjerujem bas domuzarima da im je u interesu drzati igraca koji zeli ocajnicki da ide u veci klub u klub u kojem su trofeji zagarantovani ;)

Klasicno nabijanje cijene i borbe za svaki euro,bice tu svasta do kraja prelaznog roka.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 09 jun 2013, 19:33

Abidal da odgovori tempu po kojem mi igramo :roll: Dajte molim vas,jos unicef za sponzora i to je to :?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 jun 2013, 19:50

slika

Bayern-Boss Karl-Heinz Rummenigge (57) droht Ärger. Das Hauptzollamt Augsburg soll einen Strafbefehl über gut 300 000 Euro wegen Steuerhinterziehung gegen Bayerns Vorstandschef beantragt haben.

:lol: :lol:

Haj bar se ne radi o vecem iznosu...Ne bi me cudilo da uskoro porezna izvrsi raciju u Säbener-ovoj ulici.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 jun 2013, 19:54

Moguce formacije za sljedecu sezonu i Goma vs Lewat slika

slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jun 2013, 19:58

Fatzke očito pokušava izvući što više zelembaća za Lewu jer ima dvije opcije :

1 - da sad dobije 20-25 mil.
2 - da 2014 dobije ćošak od lakta

Mislim da i Fatzke nije toliko GLUP da se opredjeli za drugu opciju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 jun 2013, 20:12

Ma ako transfer Lewata propadne, ja ću biti prvi put sretan što je jedan transfer Bayernove uprave propao.....
Smiješno se peglat oko Poljaka toliko....Ne kažem da taj transfer možda ne bi bio pogodak, ali nije to nikakvo poboljšanje u odnosu na ovo što imamo.

Goetzinho je bio bitan, a Lewat ma to je jedan bespotreban transfer skroz. ;)
Čak bi mi sad bilo pravo drago da taj transfer propadne...... :D :D

Ne daj se Watzkeee junačinoooooo......... :lol: :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.