FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 09 jun 2013, 17:41

ChWilla je napisao/la:pa ja, neće valjda u nekoj sportskoj emisiji :roll:
:lol: umislile se nase zvjezdice sad su krema naseg drustva ahhaahah
Željeznicar za život cijeli !

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 09 jun 2013, 17:51

ima li ko link ,da se pogleda Svraka ?
Ma vi stvarno niste normalni !!!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 09 jun 2013, 18:02

Neko vas je momacki zapalio na predhodnih par stranica da ce doci zvucno pojacanje i neka je. Dosta mi je vise citanja o vodi, protestima i jmbg-u itd. Nista nema protiv navedenih ali ovo je forum Zeljeznicara. Zato cestitam momku sto vas je zapalio momacki. A na to ko kec na desetku legla Torlakova izjava kako bi mogao ostati u PL BiH.

Nemam nikakve informacije oko Torlaka ni gdje ide ni sta radi ali znam njegov odnos prem Sarajevu i Dini se dosta pogorsao. Ali cisto sumnjam da ce preci u Zelju. A i ne bi me to tako bas obradovalo. Nije to vise onaj stari Torlak, mada ga nije tesko vratiti u formu. Ali ovaj sad Torlak je spor. I to bas spor da Bogicevic i Vasilic izgledaju brzi u usporedbi. Sto ne znaci da za nase lige nije dobar igrac.

Sto se pojacanja tice Amar se poceo zajebavati sa rajom. I to sa ljudima koji tvrde da su raja. I to sve u vezi pojacanja. Nece nikome nista da kaze. Da sad ne idem u detalje ali nikad klub nije bolje krio planove kao ove godine ili bas nemaju neka ciljanja pojacanja. Uglavno zna se ako se prodaju Svraka i Adilovic bice i dolazaka. Jer su se nekako na guzove skupile pare za prireme i plate. Neko kaze digao se kredit, neko nesto trece mene licno boli muski polni organ za financije kluba mene interesuje ko nosi i kako nosi dres Zeljeznicara a koliko je placen i odakle nije me briga.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 jun 2013, 18:05

PlaviSaJUGA je napisao/la:ima li ko link ,da se pogleda Svraka ?
Ništa nisi propustio.
Pričao o trebi, šta voli kod nje, šta ne voli i kako su se skontali.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 jun 2013, 18:10

a sad će o dernecima u bosni na ilidži i dal' ga više nađe nasko ili ifeta...

rekao bi čovjek uzeo ligu šampiona i svjetsko prvenstvo, prekuc'o fudbal k'o super marija pa ga više ne zanima...

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 09 jun 2013, 18:14

Zalosno za Adila i Svraku a uz njih i Jamaka, ne izlaze iz kafane i ne pustaju se casice tako da im je ocigledno i ovo gdje su dogurali previse. Umislili ljudi da su neki jet set a veze o zivotu nemaju.

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 09 jun 2013, 18:28

Kad' se igra prva utakmica drugog predkola Lige Prvaka ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 jun 2013, 18:33

fsdghdsfs je napisao/la:Kad' se igra prva utakmica drugog predkola Lige Prvaka ?
17.07.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 09 jun 2013, 18:38

Ne treba zaboravit da cemo mi prava "pojacanja" dobiti za 2-3 mjeseca kad se Zola i Kvesa oporave.To su plus 2 igraca u rotaciji.
Za Evropu ce biti gutavo,3 kartonirana 2-3 ce otici minimum,bas ce biti gutavo
SLOBODA NAVIJAČIMA

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 jun 2013, 18:39

ennis je napisao/la:Ne treba zaboravit da cemo mi prava "pojacanja" dobiti za 2-3 mjeseca kad se Zola i Kvesa oporave.To su plus 2 igraca u rotaciji.
brate nemoj ocekivati da ce se oni vratiti za 2-3 mjeseca,Zola mozda ali mozda,dok Kvesa bi tek mogao zaigrati na zimskim pripremama

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 09 jun 2013, 18:41

arelinho je napisao/la:
fsdghdsfs je napisao/la:Kad' se igra prva utakmica drugog predkola Lige Prvaka ?
17.07.
Hvala . :)
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 09 jun 2013, 18:48

arelinho je napisao/la:
ennis je napisao/la:Ne treba zaboravit da cemo mi prava "pojacanja" dobiti za 2-3 mjeseca kad se Zola i Kvesa oporave.To su plus 2 igraca u rotaciji.
brate nemoj ocekivati da ce se oni vratiti za 2-3 mjeseca,Zola mozda ali mozda,dok Kvesa bi tek mogao zaigrati na zimskim pripremama
Kvesa je izjavio prije 15-ak dana da sve ide po planu i da ce za mjesec poceti sa laganim treninzima (znaci lagano trckaranje)...ja mislim da ce odigrati i par utakmica na jesen
SLOBODA NAVIJAČIMA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jun 2013, 19:42

Nikad niko nije htio torlaka, odigrali su igru kada je torlak trebao produziti sa sarajevom da nabiju cijenu i sarajevo mu dalo vise para.Sada mu nude produzenje ugovora ze manje para na sta on pristaje a niti ga ko hoce u Zelji niti ga je ko zvao.Cisto da se zna da se nebi pisale gluposti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 09 jun 2013, 20:31

pile87 je napisao/la:Nikad niko nije htio torlaka, odigrali su igru kada je torlak trebao produziti sa sarajevom da nabiju cijenu i sarajevo mu dalo vise para.Sada mu nude produzenje ugovora ze manje para na sta on pristaje a niti ga ko hoce u Zelji niti ga je ko zvao.Cisto da se zna da se nebi pisale gluposti.
Od tridesetidva stopera Lige, Torlak ubjedljivo najsporiji. Koji će nam kur. Adil se pored njega nađe pet puta u 100% šansi. Halo.? Druga je stvar, što Adil nije pogodio. ;)
@Pile, U pravu si. Torlaka Amar nikada nije tražio.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 09 jun 2013, 20:37

Sta ti znas pile, bubuljica bagrcavi i njegova kompanija bubuljica bolje znaju, sad ce se javit da isprave krivu Drinu :D
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 jun 2013, 21:20

Guvo je napisao/la:Sta ti znas pile, bubuljica bagrcavi i njegova kompanija bubuljica bolje znaju, sad ce se javit da isprave krivu Drinu :D
Ma bravo Aldine pametnice.Priznaj da si dugo smišljo ovaj fol, al sad si baš provalio :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 09 jun 2013, 21:24

Evo izgleda Bekric potpisuje novi ugovor sa nama, super pojacanje!!!!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 09 jun 2013, 21:33

pile87 je napisao/la:Nikad niko nije htio torlaka, odigrali su igru kada je torlak trebao produziti sa sarajevom da nabiju cijenu i sarajevo mu dalo vise para.Sada mu nude produzenje ugovora ze manje para na sta on pristaje a niti ga ko hoce u Zelji niti ga je ko zvao.Cisto da se zna da se nebi pisale gluposti.
treba dodati da se tada uprava FKS raspadala i da su kone bile kivne na upravu,
tako da je uprava bila prinudjena da pod svaku cijenu zadrzi Torlaka da smiri strasti...
Torlaku je data odlicna plata, najbolji uslovi, uz zagarantovanu kapitensku traku i uticaj na terenu.
sada kad je uprava, ponovo, smirila strasti dovodjenjem Husrefa, a prethodno su "oteli" Torlaku kapitensku traku zbog sminkera, sada idu korak dalje, smanjuju mu platu, oduzimaju uticaj, cak bi bio i zamjena nekom "doslji" preko Drine... zbog vlastitih interesa.
niko na svijetu ne bi ostao u tom klubu... taman presao u Olimpic.
bas me zanima kako ce Husref to pretrpiti sve, on je sada jedini vrijedan pomena kod kona, kad vec Torlak ide.

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 09 jun 2013, 21:38

KrajPrice je napisao/la:Evo izgleda Bekric potpisuje novi ugovor sa nama, super pojacanje!!!!
To je sjajna vijest.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 09 jun 2013, 21:47

Na današnji dan prije dvije godine, napustio nas Škija

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -nas-skija" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Levin, Redfire16, ritam21 i 54 gosta.