BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Lewat produzio ugovor ... ostaje u dortmundu ...dobio povecanje plate ...

Ajde briši odavde, pokupi ovog ružnog FRANCKA RIBERYA sa sobom. Ovakvi postovi nemaju nikakvog smisla...edobvb je napisao/la:Lewat produzio ugovor ... ostaje u dortmundu ...dobio povecanje plate ...
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Ono sto sam citao mogu zakljuciti da samo otpada opcija pozajmica de Brujnea u Leverkuzen, nigde tako nije slicno napisano u tekstu za Dortmund.Ako je ono njegov fb nalog, to znaci da cemo videti jos koji obrt u sagi de Brujne ali tek kada se vrati sa letnjeg odmora.Saznacemo vise o tome u danima koji dolaze, videcemo u ponedeljak sta Murinjo ima da kaze na pres-konferenciji.Nesto mi govori da je dil sa Surleom blizu kolapsa.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Zašto se ne banira ovaj klon-troll?edobvb je napisao/la:Lewat produzio ugovor ... ostaje u dortmundu ...dobio povecanje plate ...

Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nije provokacija, samo sam isfrustriran vašom upravom. NEma jakog Bayerna, bez jakog Dortmunda to je uvijek bilo. Mislim da navijači ovog kluba nisu zaslužili da im uprava prodaje muda za bubrege, što se upravo dešava. Prije mjesec su rekli da su potpisali četiri igrača, što se nije dogodilo. Ne želim da se dogodi ova sezona gdje Bayern nije imao konkurenciju, Bayo može napredovati samo ako ima konkurente, a sa ovakvim otezanjem, zamjene za Lewata i Gotzea nećete naći. A daleko od togo da sam došao provocirat, majke mi.Damir_BvB je napisao/la:Od mnogih sam se nadao po nesto al od tebe ovakve provokacije i niske udarce ispod pojasa nisam sta ti je bolan Ribery zasto se ti ovak nisko spustas, ne znam cemu to sve uzeli ste trostruku krunu uzeli nam Gotzea, sad Lewu i ti opet jos dodjes nest pod.**** koji ti je bolan i tebi i ovim ostalima halo ba sta je s vas ljudi . Jel do te mjere vas strah imate komplekse neke il dosadan zivot pa da nakon tolikog uspjeha Bayerna se bavit Dortmundom i je.bete zivce . Daj stvarno nema potrebe za svim tim. Svaki navijac BvB i pravi forumas BvB vam je lijepo cestitao ne znam sto se pravite budale i bezveze ovo pretvarate u neku mrznju ... Preniske su to provokacije dosta jbg ne diramo vas ne dirajte nas, uredu je trenutno ste sila i najbolji postujemo to i znamo to bez vasih provokacija ovo stvarno pici po zivcima ... Bezze i stvarno bez potrebno sve ... Nemojte bezze pravit naboj i provocirat nema potrebe ne sikirajte se vi za nasa pojacanja s tim provokacijama ... Jedno je sigurno nova PRESSING MASINA ce da bude spremna za sledecu sezonu i da izbori mjesto za LP do prodje grupnu fazu i osvoji mozda kup to je ono sto su ocekivanja a bit ce i vise od tog obecavamFRANK RIBERY je napisao/la:Nek se vrate na dovođenje talenata i onako su OFK (Omladinski fudbalski klub)Ozren je napisao/la:Dortmund pull out of race to sign Eriksen according to BILD.
Chelsea vraca KDB sa posudbe..... Nemojte mislit da su Zorc Watzke Klopp toliko glupi i da nece doc prava pojacanja ... I vama govorim dragi moji BvBOVCI imat cemo dobru ekipu ne sikirajte se nista glavu gore ne dozvolite da vam ovi debili napaceni namecu neka glupa misljenja, koja nemaju veze s BvBom.

Neki meidji su objavili da ste se okrenuli Dzagoevu, vidjećemo imal šta u tom.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Oni nikad nisu rekli da su potpisali s četvoricom igrača. Koliko znam (a čini mi se da nisam ništa fulio) uprava Dortmunda je svo vrijeme samo govorila kako će definitivno dovesti jaka pojačanja, koja će mnoge iznenaditi.FRANK RIBERY je napisao/la:
Nije provokacija, samo sam isfrustriran vašom upravom. NEma jakog Bayerna, bez jakog Dortmunda to je uvijek bilo. Mislim da navijači ovog kluba nisu zaslužili da im uprava prodaje muda za bubrege, što se upravo dešava. Prije mjesec su rekli da su potpisali četiri igrača, što se nije dogodilo.
Watzke se možda prije malo više pružio kroz prozor, pa je dobio šamar u vidu Goetzea, ali u suštini mislim da im uprava zna šta radi i da će dovesti dobra pojačanja.
A i čemu žurba? Prelazni rok je još dosta dug, bit će tu bitke do kraja. Sad moraju biti i dobri kockari jer svi znaju da Borussia ima para. Druga stvar, sad je pritisak veći, sad moraš dovodit veće kalibre igrača, to je nužno. Uspjeh u ove protekle 3 godine se zasnivao na opuštenosti, na tome što nema opterećenja i što često Klopp bilo talente iz sopstvenog pogona kluba, bilo manje poznate igrače koji dođu, digne na visok nivo i oni postanu kalibar.
A pošto se sad samo uspjeh očekuje i konstantnost, moraš onda ubost s transferima i dovesti nešto veća , značajnija imena. A za ovu upravu je to nešto novo, a uz to ne želi napravit greške iz prošlosti, koje je ona ranija uprava napravila, kada je dovodila itekako velike zvijezde. E sad ovi zbog svega navedenog moraju postići balans.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Pa nije da BVB igrača može privući platom, a dok se šeici, Rusi i ostala gamad nije uključila za igrače sad se igrači dovode, što zbog priprema, što zbog cijene. A ja koliko se sjećam neko je ovdje objavio da se radi o 4 igrača, mrsko mi sad listati i da su kaparisani.BVB mora koristiti isti princip kao kod Reusa i dovoditi igrače prije početka prleaznog roka, inače cijene mogu ići samo gore.effe_sa je napisao/la:Oni nikad nisu rekli da su potpisali s četvoricom igrača. Koliko znam (a čini mi se da nisam ništa fulio) uprava Dortmunda je svo vrijeme samo govorila kako će definitivno dovesti jaka pojačanja, koja će mnoge iznenaditi.FRANK RIBERY je napisao/la:
Nije provokacija, samo sam isfrustriran vašom upravom. NEma jakog Bayerna, bez jakog Dortmunda to je uvijek bilo. Mislim da navijači ovog kluba nisu zaslužili da im uprava prodaje muda za bubrege, što se upravo dešava. Prije mjesec su rekli da su potpisali četiri igrača, što se nije dogodilo.
Watzke se možda prije malo više pružio kroz prozor, pa je dobio šamar u vidu Goetzea, ali u suštini mislim da im uprava zna šta radi i da će dovesti dobra pojačanja.
A i čemu žurba? Prelazni rok je još dosta dug, bit će tu bitke do kraja. Sad moraju biti i dobri kockari jer svi znaju da Borussia ima para. Druga stvar, sad je pritisak veći, sad moraš dovodit veće kalibre igrača, to je nužno. Uspjeh u ove protekle 3 godine se zasnivao na opuštenosti, na tome što nema opterećenja i što često Klopp bilo talente iz sopstvenog pogona kluba, bilo manje poznate igrače koji dođu, digne na visok nivo i oni postanu kalibar.
A pošto se sad samo uspjeh očekuje i konstantnost, moraš onda ubost s transferima i dovesti nešto veća , značajnija imena. A za ovu upravu je to nešto novo, a uz to ne želi napravit greške iz prošlosti, koje je ona ranija uprava napravila, kada je dovodila itekako velike zvijezde. E sad ovi zbog svega navedenog moraju postići balans.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nažalost ništa ni od Delofeoua, Barca ga želi dati samo na posudbu (bez opcije kupnje), a mi na to jednostavno ne želimo pristati već želimo imati igrača u svojim rukama. Barcelona ga želi dati negdje da se razvije, po mogućnosti u ekipu koja igra u europskom takmičenju i onda ga naravno nakon sezone dvije vratiti nazad. Samo krivog su kluba tu pickirali.
Ybg, ovaj transferni period će biti jako, jako težak. Imaš para i želiš igrača, a s druge strane imaš klubove poput Chelseaya i Barcelone kojima pare nisu uopće bitne i mogu si dozvoliti da igrače poput de Bruynea ili tog Delofeua ili daju na posudbu ili im daju da igraju svaku 10-u utakmicu. Ali ipak je važno da ne pristajemo na ovakve smiješne opcije od tih klubova jer mi moramo misliti na sebe i svoju budućnost, a ne nečiju drugog. Te stvari nek radi Leverkusen i sl. pa nek se ne čude što im onda igrač pobjegne nakon jedne sezone kao npr. Carvajal ili Schürrle nakon dvije sezone...
Trebat će dosta strpljenja ovog ljeta, nisam baš pretjerano siguran da će nam cijeli igrački kadar već stajati na početku priprema 3.7.
EDIT:
Ovaj Frank ribery je totalni
Reus je imao klauzulu u ugovoru i nisi imao šta pregovarati s njegovim klubom, već se samo s njim dogovorit. Eto ti primjer de Bruynea, mi smo se s njim dogovorili oko 5-godišnjeg ugovora, ali što ti to vrijedi kad ga ovi ne žele pustit.
Ybg, ovaj transferni period će biti jako, jako težak. Imaš para i želiš igrača, a s druge strane imaš klubove poput Chelseaya i Barcelone kojima pare nisu uopće bitne i mogu si dozvoliti da igrače poput de Bruynea ili tog Delofeua ili daju na posudbu ili im daju da igraju svaku 10-u utakmicu. Ali ipak je važno da ne pristajemo na ovakve smiješne opcije od tih klubova jer mi moramo misliti na sebe i svoju budućnost, a ne nečiju drugog. Te stvari nek radi Leverkusen i sl. pa nek se ne čude što im onda igrač pobjegne nakon jedne sezone kao npr. Carvajal ili Schürrle nakon dvije sezone...
Trebat će dosta strpljenja ovog ljeta, nisam baš pretjerano siguran da će nam cijeli igrački kadar već stajati na početku priprema 3.7.
EDIT:
Ovaj Frank ribery je totalni

Pricate o stvarima o kojima nemate blage veze...naravno tu ni sam nisam nista bolji. Ocigledno se dosta igraca dovodi u vezu sa BvB-om ali nije bas tako lako dovesti zeljenog igraca...BvB ne treba da glumi neku velicinu tako sto ce pristajati da daje 25-30 miliona za kojekakve zvijezdice...prvi ovaj De Bruyne ce puno vise izgubiti od Borusije zbog ovog propalog transfera.
Ima sasvim dovoljno kvalitetnih igraca na trzistu i sasvim dovoljno vremena da se dovedu...
Meni je puno gore sto ne rjesavaju pitanje igraca koji je vec u klubu(Gundogan).
Ima sasvim dovoljno kvalitetnih igraca na trzistu i sasvim dovoljno vremena da se dovedu...
Meni je puno gore sto ne rjesavaju pitanje igraca koji je vec u klubu(Gundogan).
Ma i nije neka zalost...Prle je napisao/la:Nažalost ništa ni od Delofeoua,
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nema veze što je imao klauzulu igrači se dovode prije prelaznog roka,to bi ti trebalo biti jasnije jer vaše plate tesko ikog mogu privući. JAsno je da BVB tesko može privuci igrača kad se ukljuce top klubovi osim ako nije rođen u Dortmundu. Sta ste se uhvatili tog De Bruynea, izgubili ste mjesec dana na njemu, ko da je zadnji igrač na tržištu. Uhvatili se tri igrača i otežu evo sad će 2 mjeseca. AKo ne možete dovesti KDB, Eriksena ili Bernarda ima i drugih igrača, bezveze se zavlačite.Šta je to Frank Ribery da svi znaju?Prle je napisao/la:Nažalost ništa ni od Delofeoua, Barca ga želi dati samo na posudbu (bez opcije kupnje), a mi na to jednostavno ne želimo pristati već želimo imati igrača u svojim rukama. Barcelona ga želi dati negdje da se razvije, po mogućnosti u ekipu koja igra u europskom takmičenju i onda ga naravno nakon sezone dvije vratiti nazad. Samo krivog su kluba tu pickirali.
EDIT:
Ovaj Frank ribery je totalni![]()
Reus je imao klauzulu u ugovoru i nisi imao šta pregovarati s njegovim klubom, već se samo s njim dogovorit. Eto ti primjer de Bruynea, mi smo se s njim dogovorili oko 5-godišnjeg ugovora, ali što ti to vrijedi kad ga ovi ne žele pustit.
Da bilo koji drugi klub trazi KDB npr Liverpool prodo bi ga Chelsea hladno, vec kad te trazi BvB onda svi tripuju da je to mozda neki extra-klasa igrac samo oni ne vide !!!
Sta se desava sa Eriksenom ( po meni daleko vaznije pojacanje) ? Nije valjda zapelo u ta **** 3 miliona...
Sta se desava sa Eriksenom ( po meni daleko vaznije pojacanje) ? Nije valjda zapelo u ta **** 3 miliona...

Ma pusti to što je neko pisao, svašta ljudi pišu....FRANK RIBERY je napisao/la: A ja koliko se sjećam neko je ovdje objavio da se radi o 4 igrača, mrsko mi sad listati i da su kaparisani.BVB mora koristiti isti princip kao kod Reusa i dovoditi igrače prije početka prleaznog roka, inače cijene mogu ići samo gore.

Bilo je nekih koji su uvjereni bili ovde u dolazak Džeke i ja sam prilično vjerovao da bi on mogao u BVB, ali sad zbog promjene trenera, to se malo poljuljalo. A ja mislim da bi i Edin bio pametan pa malo popustio s platom, jer i on bi rado nazad u Njemačku.
A generalno BVB bi do kraja ovog mjeseca trebao po neko pojačanje dovest, a onda ostalo dovršit tamo do kraja prelaznog roka.
Peh su evo imali i sa KDB-om jer on hoće u Dortmund, ali izgleda sad Mou želi da ga zadrži u Chelseau. Sad je pitanje da li ga je uspio ubjedit ili bi Belgijanac i dalje da pređe. Ali opet ako ga Chelsea ne pušta, ne može se tu onda ništa. Tu treba pričekat rasplet.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Naravno da ima veze što je Reus imao klauzulu ili ti misliš da bi ga BMG prodao za tih 17 milijuna €, alo Reus je bio najbolji igrač sezone 2011/12. Mogli su ladno tražit bar 7-8m € više, a BVB je odmah tu cifru kompenzirao s prodajom Kagawe u ljeto.FRANK RIBERY je napisao/la: Nema veze što je imao klauzulu
Ma da, isto kao što je Bayern prošlog ljeta 29.8., dva dana prije isteka roka doveo Martineza ili kada je 2009. Robbena doveo 27.8., 4 dana prije isteka roka...pa pogledaj malo kad je BVB prošlih sezona dovodio igrače - sve je bilo poznato prije početka priprema, a koliko znam do priprema ima još uvijek 3 tjedna. Čemu tolika histerija i panika onda?FRANK RIBERY je napisao/la:igrači se dovode prije prelaznog roka
No naravno da je sada drugačija situacija od prošlih prijelaznih rokova jer naravno svi klubovi znaju da BVB ima para na lageru i žele što više izmust.
Pa ako će nekom igraču biti bitnije da ima 2 milijuna € više na kontu onda takav igrač BVBu ni ne treba. Ček ti misliš stvarno da se BVB koncentrirao na samo 3 igračaFRANK RIBERY je napisao/la: JAsno je da BVB tesko može privuci igrača kad se ukljuce top klubovi osim ako nije rođen u Dortmundu. Sta ste se uhvatili tog De Bruynea, izgubili ste mjesec dana na njemu, ko da je zadnji igrač na tržištu. Uhvatili se tri igrača i otežu evo sad će 2 mjeseca. AKo ne možete dovesti KDB, Eriksena ili Bernarda ima i drugih igrača, bezveze se zavlačite.Šta je to Frank Ribery da svi znaju?

A to od tih 4 famozna igrača koji su već stavili potpis na ugovor je još samo jedna SCHLAGZEILE u izvedbi nedoyebanih lobotomaca iz Bilda. Oni pojma nemaju šta u BVB planiraju i koje igrače misle dovest i to ih jako muči. Pa oni blage veze nemaju koga BVB ima u planu za prvog napadača u slučaju prodaje Lewog, ne znaju koga se planira dovest na 10-ku i back upa za lijevog beka itd...čovječe imamo datum 10.6. i nitko ništa ne zna

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Prle je napisao/la:Naravno da ima veze što je Reus imao klauzulu ili ti misliš da bi ga BMG prodao za tih 17 milijuna €, alo Reus je bio najbolji igrač sezone 2011/12. Mogli su ladno tražit bar 7-8m € više, a BVB je odmah tu cifru kompenzirao s prodajom Kagawe u ljeto.FRANK RIBERY je napisao/la: Nema veze što je imao klauzulu
Ma da, isto kao što je Bayern prošlog ljeta 29.8., dva dana prije isteka roka doveo Martineza ili kada je 2009. Robbena doveo 27.8., 4 dana prije isteka roka...pa pogledaj malo kad je BVB prošlih sezona dovodio igrače - sve je bilo poznato prije početka priprema, a koliko znam do priprema ima još uvijek 3 tjedna. Čemu tolika histerija i panika onda?FRANK RIBERY je napisao/la:igrači se dovode prije prelaznog roka
No naravno da je sada drugačija situacija od prošlih prijelaznih rokova jer naravno svi klubovi znaju da BVB ima para na lageru i žele što više izmust.
Pa ako će nekom igraču biti bitnije da ima 2 milijuna € više na kontu onda takav igrač BVBu ni ne treba. Ček ti misliš stvarno da se BVB koncentrirao na samo 3 igračaFRANK RIBERY je napisao/la: JAsno je da BVB tesko može privuci igrača kad se ukljuce top klubovi osim ako nije rođen u Dortmundu. Sta ste se uhvatili tog De Bruynea, izgubili ste mjesec dana na njemu, ko da je zadnji igrač na tržištu. Uhvatili se tri igrača i otežu evo sad će 2 mjeseca. AKo ne možete dovesti KDB, Eriksena ili Bernarda ima i drugih igrača, bezveze se zavlačite.Šta je to Frank Ribery da svi znaju?, nije samo bitna odšteta ili plaća, ima tu i drugih faktora u igri (primjer Lamela 2012). Što se tiče de Bruynea on je Kloppov WUNSCHSPIELER i to je sve.
A to od tih 4 famozna igrača koji su već stavili potpis na ugovor je još samo jedna SCHLAGZEILE u izvedbi nedoyebanih lobotomaca iz Bilda. Oni pojma nemaju šta u BVB planiraju i koje igrače misle dovest i to ih jako muči. Pa oni blage veze nemaju koga BVB ima u planu za prvog napadača u slučaju prodaje Lewog, ne znaju koga se planira dovest na 10-ku i back upa za lijevog beka itd...čovječe imamo datum 10.6. i nitko ništa ne zna![]()
, al svaka čast upravi BVBa što uspješno sve skriva od javnosti. Sjetite se samo transfera Reusa kad se onaj team manager Lünschermann odao na nekom navijačkom simpoziju ili šta je već bilo...
Bayern je doveo MArtineza pri samom kraju jer je jedini htio platiti 40 mil eura i jer je Bayern i može sebi te stvari dopustiti. Vama je svaki milion bitan i ako očekujes da ćes cijenu obarati u avugstu to se neće dogoditi. Mislim da uprava ne konta da ne dovodi talente, već formirane igrače i da će sad biti posao prokleto težak. Ne smije 1-2 miliona biti prepreka transfera, jer se sad mora dati i milion više, ali da se nađu prave zamjene.Ova godina je ključna za razvoj kluba i ako se novac ne iskoristi pametno vraćaju se debeli korak unazad. Lahko je bilo dovesti Lewandovskog, Gundoghana , Kagawu, relativno još nedokazane igrače za koje veliki klubovi nisu pokazivali interes.
Buy€rn je doveo Martineza za te pare jer je ta suma stajala u klauzuli, a Baski nisu htjeli odstupiti od te klauzule ni jedan jedini milimetara kao što sa Llorentom nisu bili popustljivi, na kraju ide bez ikakve odštete jer Bilbao nije dobio para koje je želio (mislim da je i on imao neku klauzulu oko 30 m €). Tako se pokazuju zubi ovoj cijeloj gamadi koja je zagadila cijeli nogomet i koji igrače tjeraju na ciganjenje prema svom klubu tipa Modrić kod Spursa itd...
Jürgen Klopp je prije neka 2 tjedna rekao:
"Am Ende wird alles Gut werden."
Ako ovom čovjeku nećemo vjerovati onda u vražju mater sve. Ybt toliko mu dugujemo da se strpimo malo, pa neće svijet propast ako se malo otegne sve. Treba shvatit da se nije lako borit danas, pa pogledajte tu svu gamad od Monaca, Šitija, Chelskog, PSGa, Buy€rna. Nećete razbojnici, nećete!

Jürgen Klopp je prije neka 2 tjedna rekao:
"Am Ende wird alles Gut werden."
Ako ovom čovjeku nećemo vjerovati onda u vražju mater sve. Ybt toliko mu dugujemo da se strpimo malo, pa neće svijet propast ako se malo otegne sve. Treba shvatit da se nije lako borit danas, pa pogledajte tu svu gamad od Monaca, Šitija, Chelskog, PSGa, Buy€rna. Nećete razbojnici, nećete!

Edobvb je GAL.
100 %
De Bruyne će se borit' da dođe u BVB. Nema on šta tražit' pored Hazarda, Oscara, Mate i eventualno Schurrlea. To on vrlo dobro zna. A Chelsea će svakako dovoditi još pojačanja. Pominju se K.P. Boateng, Cavani, Hulk i sl. Ukoliko CFC potpiše neke od ovih navedenih igrača, onda mislim da će De Bruyne dobiti dozvolu da ide. Dakle, sve zavisi koga će još oni dovesti.
Mada vjerujem da imamo i mi nekoliko kečeva u rukavu. Sad će se pomalo početi razjašnjavati stvari. Kad kažem sad, mislim nakon reprezentativnih obaveza. Očekujmo neke vijesti do kraja naredne sedmice.

De Bruyne će se borit' da dođe u BVB. Nema on šta tražit' pored Hazarda, Oscara, Mate i eventualno Schurrlea. To on vrlo dobro zna. A Chelsea će svakako dovoditi još pojačanja. Pominju se K.P. Boateng, Cavani, Hulk i sl. Ukoliko CFC potpiše neke od ovih navedenih igrača, onda mislim da će De Bruyne dobiti dozvolu da ide. Dakle, sve zavisi koga će još oni dovesti.

Mada vjerujem da imamo i mi nekoliko kečeva u rukavu. Sad će se pomalo početi razjašnjavati stvari. Kad kažem sad, mislim nakon reprezentativnih obaveza. Očekujmo neke vijesti do kraja naredne sedmice.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Danas u Bildu objavljeno kako se KDB vraca u Chelsea. Nazalost po vas.Semir bvb je napisao/la:Edobvb je GAL.100 %
![]()
![]()
De Bruyne će se borit' da dođe u BVB. Nema on šta tražit' pored Hazarda, Oscara, Mate i eventualno Schurrlea. To on vrlo dobro zna. A Chelsea će svakako dovoditi još pojačanja. Pominju se K.P. Boateng, Cavani, Hulk i sl. Ukoliko CFC potpiše neke od ovih navedenih igrača, onda mislim da će De Bruyne dobiti dozvolu da ide. Dakle, sve zavisi koga će još oni dovesti.![]()

pi.
Vraća se zasad. Zato i kažem, ako se CFC dodatno pojača onda neće biti mjesta za KDB-a i vrlo brzo se sve može ponovo aktualizirati.Tweeds_10 je napisao/la:Danas u Bildu objavljeno kako se KDB vraca u Chelsea. Nazalost po vas.Semir bvb je napisao/la:Edobvb je GAL.100 %
![]()
![]()
De Bruyne će se borit' da dođe u BVB. Nema on šta tražit' pored Hazarda, Oscara, Mate i eventualno Schurrlea. To on vrlo dobro zna. A Chelsea će svakako dovoditi još pojačanja. Pominju se K.P. Boateng, Cavani, Hulk i sl. Ukoliko CFC potpiše neke od ovih navedenih igrača, onda mislim da će De Bruyne dobiti dozvolu da ide. Dakle, sve zavisi koga će još oni dovesti.![]()

Osim toga ima još mnogo igrača na listi. Oni koji se najviše pominju su Tello, Eriksen, Bernard. A vjerujem da ima još njih čija imena se ne pominju u medijima i koji su "nespojivi" (za medije) s BVB-om.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Neko je od yaya sigurno i vidi se da provocira, a GAL nije 100%. To se da zakljuciti po postovima edobvb-a, gdje se vidi da je lik pismen, a i za razliku od GAL-a zna gdje se na tastaturi nalazi tackaSemir bvb je napisao/la:Edobvb je GAL.100 %
![]()
![]()

edobvb je napisao/la:Lewat produzio ugovor ... ostaje u dortmundu ...dobio povecanje plate ...
Za njega je Mourinho rekao da ne zeli dovoditi manekene i da je prosle sezone vise puta frizuru promijenio, nego sto je dao golovaSemir bvb je napisao/la:A Chelsea će svakako dovoditi još pojačanja. Pominju se K.P. Boateng...

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
kraljttbvb je napisao/la: Neko je od yaya sigurno i vidi se da provocira, a GAL nije 100%. To se da zakljuciti po postovima edobvb-a, gdje se vidi da je lik pismen, a i za razliku od GAL-a zna gdje se na tastaturi nalazi tacka. U svom zadnjem postu edobvb je napisao ukupno 9 tacaka, sto GAL-u nije poslo za rukom otkako se registrovao
![]()
edobvb je napisao/la:Lewat produzio ugovor ... ostaje u dortmundu ...dobio povecanje plate ...

Nemojte samo previše zazivat GAL-a, opet će početi daviti na temi.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.