Čuva nas valjda cijela zagrebačka policija, ali dobro je, izvršni je pitom.

SiamoNoi je napisao/la:[youtube][/youtube]
30 milijuna, razumiješ me, 30 milijuna sam uložio u obnovu Maksimira, od toga barem 2 milijuna na wc-e, jer razumiješ me, ljudi se trebaju osjećati ugodno kad se odu popišati.
Pazi ti, najbolje talijanske pločice i to one protuklizne, 200 eura kvadrat, **** ti materina, i to još u plavoj boji, jer znaš, to su ti Dinamove boje. Slavine od 300 eura komad, a,a,a,a,a,a,a,a,a unutra miriši ko na livadi punoj cvijeća. 20 hiljada kuna mjesečno samo za osvježivače prostora, i još 7 hiljada mjesečno spremačicama koje čiste sve što ti huligani zapišaju. Dvadeset obitelji prehranjuju ti wc-i. Dvadeset.
100 hiljada eura sam dao samo dizajnerima interijera, da čovjek uživa dok piša.
Ko ti to može pružiti? Mamić i Dinamo samo!
I mi kaže, pazi ti njega, pliva ti u wc-ima. Pa pogledaj ti Prag, pogledaj ti Njemačku, plivaju cijeli gradovi, o on se buni zbog 10 centimetara vode. I to one fine čiste zagrebačke vode. **** mu materina, da mu **** materina.
Inače,inspekciji još uvijek ni traga iako je najavljena(pazi ti,oni najavljuju inspekciju) prije već više od mjesec dana,ak se ne varam.Od 12-15. lipnja su Dani otvorenih vrata udruga u Hrvatskoj i udruge će otvoriti vrata građanima da se s njima i njihovim uslugama, radom i djelovanjem bolje upoznaju. Dragi članovi GNK Dinamo, bilo bi nam drago da možete i vi ući u svoju.
No, pogađate već koje udruge nema na spisku svih tih stotina koje su se širom otvorile. Naravno, nije ni čudno kada uprava prema vlastitim članovima ne samo da nema otvorena vrata, već ih i uz pomoć represivnog aparata tjera iz svoje blizine.
Sasvim je normalno da se ispekcija najavljuje ukoliko je u pitanju neka veca firma. Takodjer ta inspekcija moze ostati 10 dana u firmi, koji dan manje-vise, nisam 100% siguran. U slucaju da ce njihov boravak u firmi trajati duze od jednog dana onda je mislim cak i potrebno najaviti se.SiamoNoi je napisao/la: Inače,inspekciji još uvijek ni traga iako je najavljena(pazi ti,oni najavljuju inspekciju) prije već više od mjesec dana,ak se ne varam.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/mamic- ... 82895.aspxČisto ako se pitate što je s prijavom Uskoku, a vezano za evidentno i dokazano preplaćene turske stolice. Dobro došli u Hrvatsku, zemlju šarmantnih i zgodnih...vjerojatno do turskog scenarija, ali ne prizivamo to. Pravni put do kraja...
Upravo napisao na Milanovoj temi...posudba pa otkup.Kako da ne.Kad je još našmrkani pristao na tako nešto...England je napisao/la:Tek je postao Vatreni, a slavni klub već dolazi po njega?!
Nakon što je ove sezone debitirao u HNL-u, Ligi prvaka, te ovoga tjedna za seniorsku reprezentaciju Hrvatske, 16-godišnji nogometaš Dinama Alen Halilović postao je meta europskih velikana.
Talijanski novinar Alfredo Pedulla otkrio je za SportItaliju da je Milan spreman izdvojiti 15 milijuna eura za najmlađeg debitanta u povijesti Vatrenih koji će idućeg tjedna napuniti 17 godina.
Rossoneri bi ponudili Dinamu pet milijuna eura za jednogodišnju posudbu i dodatnih 10 milijuna koliko iznosi Halilovićeva navodna otkupna klauzula.
Ima li istine u tome ili ne otkrit će naredni tjedni, no nakon sjajne predstave u prijateljskoj utakmici protiv Portugala u Ženevi, gdje se umalo upisao u strijelce u posljednjim minutama utakmice, pred Dinamom je težak zadatak da zadrži po tko zna kojeg u nizu hrvatskog nogometnog 'dragulja'.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.