[youtube][/youtube]Sportfanatik je napisao/la:Sve ove koje si ti nabrojao su se dokazali u Dinamu.
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Nemoj tako, Gazda uvijek fenomenalno odradi prijelazni rok. I njegov brat također 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Iz Lokomotive dolaze Males, Kramaric i Antolic.
Antolica i Malesa Dinamo kupuje za 2 milijuna eura
Pa jbem te zivote. Znao sam ja za pranje novca, ali ovako ocito
Antolica i Malesa Dinamo kupuje za 2 milijuna eura

ako je ovo tacno,Mamicu svaka ti cast sto ismijavas "pravnu drzavu" svako malo!Lillard je napisao/la:Iz Lokomotive dolaze Males, Kramaric i Antolic.
Antolica i Malesa Dinamo kupuje za 2 milijuna eura![]()
![]()
![]()
![]()
Nije da nismo znali da će se ovo desit.
Za dva dana pocinje Memorijalni turnir Mladen Ramljak. U grupi A nastupat ce Dinamo, Galatasaray, Aarhus i Valencia. U grupi B nastupaju Hajduk, Porto, Zenit i Udinese. Dinamo prvu utakmicu igra s Galatom 6.6. u 18.15 sati.
Pravila su ta da osvajaci grupa igraju za naslov. Drugoplasirani igraju za trece mjesto, treceplasirani za peto i posljednjeplasirani za sedmo. Sve te utakmice doigravanja igrat ce se 9.6., posljednjeg dana turnira. Steta je jedino sto ce se te utakmice igrati u jutarnjem terminu. Finale se igra u 11.00h.
Do sad je odigrano 10 turnira. Dinamo ima 9 naslova dok je jedan naslov pripao imenjaku iz Kijeva.
Pravila su ta da osvajaci grupa igraju za naslov. Drugoplasirani igraju za trece mjesto, treceplasirani za peto i posljednjeplasirani za sedmo. Sve te utakmice doigravanja igrat ce se 9.6., posljednjeg dana turnira. Steta je jedino sto ce se te utakmice igrati u jutarnjem terminu. Finale se igra u 11.00h.
Do sad je odigrano 10 turnira. Dinamo ima 9 naslova dok je jedan naslov pripao imenjaku iz Kijeva.
Juniori deklasirali Galatsaray
Grupa A

Dinamo -Galatasaray 4-1 (1:0 - Murić (3.), 2:0 - Brodić (10.), 3:0 - Murić (41.), 4:0 - Kolar (47.), 4:1 - Yilmaz (64.))
Aarhus - Valencia 3-1
Grupa B

Hajduk - Porto 2-1
Udinese - Zenit 2-1
Neki portali, ali i sluzbena stranica BBB-a su objavili kako ce utakmice juniora Dinama po prvi puta na Ramljaku pratiti najvatreniji navijaci Dinama. Nazalost nigdje ne mogu naci nikakve podatke o posjeti ili bilo cemu slicnom.

Grupa A

Dinamo -Galatasaray 4-1 (1:0 - Murić (3.), 2:0 - Brodić (10.), 3:0 - Murić (41.), 4:0 - Kolar (47.), 4:1 - Yilmaz (64.))
Aarhus - Valencia 3-1
Grupa B

Hajduk - Porto 2-1
Udinese - Zenit 2-1
Neki portali, ali i sluzbena stranica BBB-a su objavili kako ce utakmice juniora Dinama po prvi puta na Ramljaku pratiti najvatreniji navijaci Dinama. Nazalost nigdje ne mogu naci nikakve podatke o posjeti ili bilo cemu slicnom.
Dinamovi golovi:

Kolar je danas izdominirao
Hajdukov pobjedicni gol protiv Porta:

Pogledajte malog iza gola

Kolar je danas izdominirao

Hajdukov pobjedicni gol protiv Porta:

Pogledajte malog iza gola

- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne znam jesi li gledao Hajduk, ali zagrijavaju se igrači Hajduka iza gola, a ova djeca što skupljaju lopte trče s njima i glume zagrijavanje.
Dinamo,inače, pregazio Galatu... ako seniori uđu u Ligu prvaka, idu i juniori, i mogli bi napraviti dar-mar po Europi.

Dinamo,inače, pregazio Galatu... ako seniori uđu u Ligu prvaka, idu i juniori, i mogli bi napraviti dar-mar po Europi.
Hayley <3
Jutros odigrano drugo kolo
Grupa A
Dinamo - Valencia 4-2 (0:1 - Santonja (4.), 0:2 - Ortiz (36.), 1:2 - T. Halilović (42.), 2:2 - Šunjić (45.), 3:2 - Kolar (62.), 4:2 - Mamić (76.))
Aarhus - Galatasaray 3-1
1. Dinamo 6 8:3
2. Aarhaus 6 6:2
3. Valencia 0 3:7
4. Galatasaray 0 2:7
Grupa B
Hajduk - Udinese 5-1
Porto - Zenit 4-0
1. Hajduk 6 8:2
2. Porto 3 5:2
3. Udinese 3 3:6
4. Zenit 0 1:6
Sutra Dinamo s dancima za prvo mjesto i finale. Dovoljan je remi zbog bolje gol razlike. Hajduku dovoljan bod protiv Zenita za izvjesno hrvatsko finale.
Grupa A
Dinamo - Valencia 4-2 (0:1 - Santonja (4.), 0:2 - Ortiz (36.), 1:2 - T. Halilović (42.), 2:2 - Šunjić (45.), 3:2 - Kolar (62.), 4:2 - Mamić (76.))
Aarhus - Galatasaray 3-1
1. Dinamo 6 8:3
2. Aarhaus 6 6:2
3. Valencia 0 3:7
4. Galatasaray 0 2:7
Grupa B
Hajduk - Udinese 5-1
Porto - Zenit 4-0
1. Hajduk 6 8:2
2. Porto 3 5:2
3. Udinese 3 3:6
4. Zenit 0 1:6
Sutra Dinamo s dancima za prvo mjesto i finale. Dovoljan je remi zbog bolje gol razlike. Hajduku dovoljan bod protiv Zenita za izvjesno hrvatsko finale.
Usli su u finale...
Inace Boysima zabranjen ulaz na Hitrec
Ali ne daju se - bili su an obliznoj zgradi i pratili utakmicu i navijali.
Inace Boysima zabranjen ulaz na Hitrec

Ali ne daju se - bili su an obliznoj zgradi i pratili utakmicu i navijali.
Juniori odigrali 2-2 s Aarhusom te se plasirali u finale. U finalu ce igrati protiv Porta ili Hajduka. Za Dinamo su golove zabili Brodic i Tolic
Pisao sam prije 2 dana kako su Boysi najavili dolazak, a izgleda da zabrane za seniorske utakmice vrijede i za one juniorske
. Danas se na Hitrec-Kacianu okupilo oko 2000 ljudi, a medju njima nije bilo BBB-a koji su se nakon sto im je dato do znanja da ne mogu na stadion otisli u smijeru Ravnica, te su s navijali s obliznje zgrade i njenih pozarnih stuba. Na zgradi je bilo oko 150 navijaca, a navodno su i obicno gledatelji s tribina podrzavali povike.

Znam da je zabranjeno stavljat navijacke slike, ali ovo moram jer je neobicno
Pisao sam prije 2 dana kako su Boysi najavili dolazak, a izgleda da zabrane za seniorske utakmice vrijede i za one juniorske

Znam da je zabranjeno stavljat navijacke slike, ali ovo moram jer je neobicno

Zadnja izmjena: Signore, dana/u 08 jun 2013, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Koja je poanta ovog kluba vise? Kad se sjetim one atmosfere sa sjevera otpije 6,7 godian, posebno kad to cujes uzivo pa do ovoga danas...
Hvala Bogu pa se Boysi ne daju. Ne dajte Dinamo!! Klubj e iznad svega, a Mamic je unistio sve. Zabraniti navijacima da dolaze na utakmicu je dno dna.
Ne znam vise sta napisat, sta rec
osim one - DOCI CE I TAJ DAN ODYEBAT CE NARKOMAN 
Hvala Bogu pa se Boysi ne daju. Ne dajte Dinamo!! Klubj e iznad svega, a Mamic je unistio sve. Zabraniti navijacima da dolaze na utakmicu je dno dna.
Ne znam vise sta napisat, sta rec

Finale Ramljaka igraju Dinamo i Hajduk. Dinamo je vec ranije rijesio pitanje igranja u finalu, a odmah poslije Hajduk je pobijedio Zenita s 4-2.
Finale: Dinamo - Hajduk
Za trece mjesto: Aarhus - Porto
Za peto mjesto: Valencia - Udinese
Za sedmo mjesto: Galatasaray - Zenit
Zanimljivo da Galatasaray kao ni Zenit nije uzeo niti boda. Dinamo, Hajduk i Aarhus su momcadi koje nisu dozivjele niti jedan poraz s tim da je Hajduk ostvario sve pobjede dok su Dinamo i Aarhus medjusobno remizirali, a dalje je prosao Dinamo zbog bolje gol razlike.

Finale: Dinamo - Hajduk
Za trece mjesto: Aarhus - Porto
Za peto mjesto: Valencia - Udinese
Za sedmo mjesto: Galatasaray - Zenit
Zanimljivo da Galatasaray kao ni Zenit nije uzeo niti boda. Dinamo, Hajduk i Aarhus su momcadi koje nisu dozivjele niti jedan poraz s tim da je Hajduk ostvario sve pobjede dok su Dinamo i Aarhus medjusobno remizirali, a dalje je prosao Dinamo zbog bolje gol razlike.

http://sportska-tv.com/litra-flash/" onclick="window.open(this.href);return false;
finale s Hajdukom
finale s Hajdukom

Odlično stoje za sada.3-1.
Biljan, Brodic, KolarSiamoNoi je napisao/la:Odlično stoje za sada.3-1.

Odlican je ovaj Halilovic.
Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 09 jun 2013, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
Boysa nema.
Organiziranog odlaska nije bilo radi sranja od jucer. Vjerovatno ih ne bi pustili ni na obliznju zgraduSiamoNoi je napisao/la:Boysa nema.

Ma da,znam.Šta reć više...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.