Poznavajući onog vašeg ludaka od trenera (u pozitivnom smislu) on tu ide na pobjedu pa makar pobjedom Rudar ispao iz lige. Oca mi uz trenera Viteza (isto ludak onaj oronuli, pozitivno) sigurno najjači šefovi u ovom trenutku.Gusar1995 je napisao/la:bezze bi bilo i nama da Bosna ode u nizi rang ...ali opet vidjet cemo razmisljanja uprave i trenera
FK Rudar Kakanj
Re: FK Rudar Kakanj
- L' Imperator
- Kontakt:
Ja bih volio da Bosna ostane.., ako Rudar kojim slučajem sljedeće sezone napadne Premijer ligu, imat će sigurne bodove od Mladosti i Bosne 

#samoRudar #zauvijek
L' Imperator je napisao/la:Ja bih volio da Bosna ostane.., ako Rudar kojim slučajem sljedeće sezone napadne Premijer ligu, imat će sigurne bodove od Mladosti i Bosne

sta mislis zasto se zalazem da ostanu

- samo_lijevo
- Kontakt:
Kao da je to nesto novo,nije ni prvi put a nece sigruno biti ni zadnji.
Pozdrav za cizmare.
Pozdrav za cizmare.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nebi valjalo da je drugacije. Na stranu rivalitet i sve sto se dogadjalo prethodnih godina glupo bi bilo da dva komsijska i prijateljska kluba ne pomazu jedan drugome, jer svi imaju bar po jedan tim sa kojim su u odnosu kao Rudar sa Bosnom... 

- samo_lijevo
- Kontakt:

Do narednog vidjenja.
cestitam na fer odigranoj utakmici
pozz iz lukavca

- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Meni je zao Bosne,ali dok svi ne budu igrali kao Rudar (posteno) ovoj ligi nema napretka.Ovi iz Bosne trebaju traziti ispitivanje regularnosti utakmice u Tuzli.I jos nesto za Rudar... I za neke druge utakmice Rudara se mislilo da su dogovorene (Radnicki u Kaknju,Sloboda u Tuzli i td.) a onda ih Rudar, pa ponekad i mene, demantovao.
I meni je zao,ali Rudar je Rudarbudimo_realni je napisao/la:Meni je zao Bosne,ali dok svi ne budu igrali kao Rudar (posteno) ovoj ligi nema napretka.Ovi iz Bosne trebaju traziti ispitivanje regularnosti utakmice u Tuzli.I jos nesto za Rudar... I za neke druge utakmice Rudara se mislilo da su dogovorene (Radnicki u Kaknju,Sloboda u Tuzli i td.) a onda ih Rudar, pa ponekad i mene, demantovao.

Ja cijelu sezonu pisem,nema pustanja,vi meni PARE ovo ono

Rudar Kakanj !!!
Svaka cast Rudaru, bilo je korektno. Tek mi je sad drago sto Rudar nikad nije usao u PL kad ih je Bosna u Visokom pustala, a krivo kad smo im davali bodove za opstanak i oni ostajali. Ali to je fudbal. Pomagali smo se u proslosti, ali tradicije su tu da se ruse. Nadam se da ce biti prilike da se komsijama oduzimo tako sto nikada vise necemo biti popustljivi za drage susjedske ekipe, ako uopce ikada udjemo opet, i neka im u Banovicima, Sanskom Mostu daju bodove. Zivjeli

dexteron je napisao/la:Svaka cast Rudaru, bilo je korektno. Tek mi je sad drago sto Rudar nikad nije usao u PL kad ih je Bosna u Visokom pustala, a krivo kad smo im davali bodove za opstanak i oni ostajali. Ali to je fudbal. Pomagali smo se u proslosti, ali tradicije su tu da se ruse. Nadam se da ce biti prilike da se komsijama oduzimo tako sto nikada vise necemo biti popustljivi za drage susjedske ekipe, ako uopce ikada udjemo opet, i neka im u Banovicima, Sanskom Mostu daju bodove. Zivjeli![]()
Ma druze,mozes ti pisati koliko hoces ali prvo reci je li Bosna zasluzila opstanak ?
Pa smiju se Visocani danas,ko sve igra za Bosnu,jesi li gledao utakmicu ?
Pa Rudar i da je htio pokloniti,vasi bi sami sebi dali gol

Prilike stvorili nisu,ako si pravi navijac,vidio si sve u Kaknju,nemam ti sta pametovati

A nemoj price o proslosti molim te,kad se Rudar borio u Kaknju za PL vi organizujete autobus da podrzavate Bosnu u Kaknju,vama bezze tekma,nama borba za PL i igraci Bosne tuku,bore se kao da im je ta tekma znaci sve na svijetu,i danas kada ste bili vise nego potrebni,vas nigdje da podrzite vasu Bosnu,ili ste shvatili da Bosna ne zasluzuje status prvoligasa ?

Rudar Kakanj !!!
- L' Imperator
- Kontakt:
Bosna Rudaru nikad nije pustila! Uvijek smo zasluzeno uzimali bodove u Visokom 

#samoRudar #zauvijek
Dobro imperatore
Iskrenost ti je jaca strana 

-
- Kontakt:
JOŠ JEDNOM SVAKA ČAST RUDARU I IZVINJENJE LIVNJAKA ZA LOŠE STVARI KOJE SU NAPRAVILI POJEDINCI VAŠEM KLUBU ZA ŠTO SMO I ISPALI SLIJEDEĆE GODINE IZ LIGE-MISLIM DA SE POŠTENO ISPLATI ŽIVJETI I RADITI JER TO ĆE SE KAD TAD VRATITI,A OVO NEPOŠTENJE SLOBODE I BANOVIĆA DOĆI ĆE VRLO BRZO NA NAPLATU-MI IM TO NIKAD NEĆEMO ZABORAVITI.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nemas se ti sta zahvaljivati kokanjcima na njihovom postenju.Oni su jedva cekali da prodaju utakmicu ali Bosna nije dala pare i tu se prica zavrsava.plavobijeli je napisao/la:JOŠ JEDNOM SVAKA ČAST RUDARU I IZVINJENJE LIVNJAKA ZA LOŠE STVARI KOJE SU NAPRAVILI POJEDINCI VAŠEM KLUBU ZA ŠTO SMO I ISPALI SLIJEDEĆE GODINE IZ LIGE-MISLIM DA SE POŠTENO ISPLATI ŽIVJETI I RADITI JER TO ĆE SE KAD TAD VRATITI,A OVO NEPOŠTENJE SLOBODE I BANOVIĆA DOĆI ĆE VRLO BRZO NA NAPLATU-MI IM TO NIKAD NEĆEMO ZABORAVITI.
nek' ti sve znas , sigurno su tebe zvali da traze paresamo_lijevo je napisao/la:Nemas se ti sta zahvaljivati kokanjcima na njihovom postenju.Oni su jedva cekali da prodaju utakmicu ali Bosna nije dala pare i tu se prica zavrsava.plavobijeli je napisao/la:JOŠ JEDNOM SVAKA ČAST RUDARU I IZVINJENJE LIVNJAKA ZA LOŠE STVARI KOJE SU NAPRAVILI POJEDINCI VAŠEM KLUBU ZA ŠTO SMO I ISPALI SLIJEDEĆE GODINE IZ LIGE-MISLIM DA SE POŠTENO ISPLATI ŽIVJETI I RADITI JER TO ĆE SE KAD TAD VRATITI,A OVO NEPOŠTENJE SLOBODE I BANOVIĆA DOĆI ĆE VRLO BRZO NA NAPLATU-MI IM TO NIKAD NEĆEMO ZABORAVITI.

- samo_lijevo
- Kontakt:
Cekali me do poluvremena.Gusar1995 je napisao/la:nek' ti sve znas , sigurno su tebe zvali da traze paresamo_lijevo je napisao/la:Nemas se ti sta zahvaljivati kokanjcima na njihovom postenju.Oni su jedva cekali da prodaju utakmicu ali Bosna nije dala pare i tu se prica zavrsava.plavobijeli je napisao/la:JOŠ JEDNOM SVAKA ČAST RUDARU I IZVINJENJE LIVNJAKA ZA LOŠE STVARI KOJE SU NAPRAVILI POJEDINCI VAŠEM KLUBU ZA ŠTO SMO I ISPALI SLIJEDEĆE GODINE IZ LIGE-MISLIM DA SE POŠTENO ISPLATI ŽIVJETI I RADITI JER TO ĆE SE KAD TAD VRATITI,A OVO NEPOŠTENJE SLOBODE I BANOVIĆA DOĆI ĆE VRLO BRZO NA NAPLATU-MI IM TO NIKAD NEĆEMO ZABORAVITI.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.