Možda atmosfera neće da bude kao prije kući, no zato će na strani biti još bolja

Ultras gegen rassismus, jašta, nismo kao Talijani

EIN SCHUSS, EIN TOR, DIE BAYERN !
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
I Alaba iz penala protiv Švedske.Bayern@heart je napisao/la:Pizzaro dao gol za Peru protiv Ekvadora za pobjedu čestitke![]()
Nadam se da će ostati u ekipi
Još da je Vika uspjela...Neutral je napisao/la:Kako je lijepo imati 5 titula lige prvaka na kontu. Prošlo je 2-3 sedmice od finala i dalje se je prisutan onaj dobar osjećaj
Neutral je napisao/la:Kako je lijepo imati 5 titula lige prvaka na kontu. Prošlo je 2-3 sedmice od finala i dalje se je prisutan onaj dobar osjećaj
Ako neko zna prepoznati talenta i raditi sa njima onda je to Hermann Gerland.Thomas Müller: "Prije par godina moj bivši trener Jurgen Klinsmann je donio odluku i rekao mi je da za mene nema mjesta u Bayernu. Međutim, pomoćni trener Hermann Gerland protivio se mojoj prodaji"
Badstubera nema do decembra,tako da nam u odbrani ostaju Dante,Kirchoff i Van Buyten,u veznom redu imamo Bastiana,Luiza,Javija,Xherdana,Tonija,Marija,Thomasa,Arjena i Bilala,pa cemo da oslabimo odbranu,a pojacamo vezni redOzren je napisao/la:Bild reports that Bayern are ready to offer Jerome Boateng + €5m for Kevin-Prince Boateng!
On više nije ozbiljan igrač, ne vjerujem da će doći.anelbavarac je napisao/la:Pep hoce Abidala da dovede u Minken
Pep izgleda ne misli takoFRANK RIBERY je napisao/la:On više nije ozbiljan igrač, ne vjerujem da će doći.
Samo ako je 10000% zdrav, nije ovo bolnica, niti ima mjesta za emocije.BavaracZenica je napisao/la:Ja sam ZA sto se tice njegovog dolaska. Kao sto je vec napisano, covjek veoma jak u zadnjoj liniji, pokriva tu lijevu stranu i moze da igra stopera, a posto polako popravlja svoju kondiciju, nakon velike borbe koju je prosao, sigurno mu treba dati sansu jer je strasan igrac.
Ima 33 godine, i sta je sve prosao, vjerujte da je tom covjeku uzivancija igrat nogomet, i igra na vrhunskom nivou.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.