Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Brate napravis svoj klub, zar ima veceg meraka od toga? Imas sve svoje, kreces nesto novo, ispocetka.
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
Danas je prezentacija PES14-ke na pre E3 Konami eventu, evo link ko zeli da gleda
http://events.konami.com/

http://events.konami.com/
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa da, to je to, pogledaj PES 5/6, i vidit ces da izgleda kao da je doradjen taj engineviKK je napisao/la:Slažem se... Isto , pogledajte recimo , ovu sliku u desnom donjem uglu , gdje se ova dvojica "hrvaju" za loptu , jednostavno , ne izgledaju živo igrači .. Isto kao što su i dosad izgledali . Jednostavno nekako robotično .. Ili recimo ova slika u sredini na gornjoj polovici , igrač sa brojem 8 što trči ..
samo ce ukaljati Fox Engine, jer Metal Gear Solid izgleda odlicno a koristi isti engine
eto, PES14 nece izaci za next gen konzole, tako da i zvanicno nije next gen naslov, sad ako kupis PS4 ili Xbox1, bit ces primoran da kupis Fifu, ako zelis igrati nogometnu simulaciju, ako si PES fan, kiks konamija
kraj 1. sezone

jedva mi ovaj sad radi, sta ce tek bit sa sljedecim
De mi u PP pošalji link za skidanje Balkan lige ako ti nije problemMouse je napisao/la:jedva mi ovaj sad radi, sta ce tek bit sa sljedecim

I s kim ovo igraš

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nece nista, kako ovaj zahtjeva tako ce i iduciMouse je napisao/la:jedva mi ovaj sad radi, sta ce tek bit sa sljedecim

nece ovo biti next gen naslov
ja sam cuo da ce trazit 3GB rama pa se nadam da nije istina jer imam 2QUARESMA 18<<< je napisao/la:nece nista, kako ovaj zahtjeva tako ce i iduciMouse je napisao/la:jedva mi ovaj sad radi, sta ce tek bit sa sljedecim
nece ovo biti next gen naslov
Inace '13 vrtim na high pri 60FPS ,dok FIFA ide glat na high sa 30 FPS lockanih

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- EdenHazard
- Kontakt:
Trese se gora rodit će se mišAjsKjub je napisao/la:Fergie je napisao/la:
Al' ce ovo da rastura!![]()
![]()
![]()

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Upravo tako. Ko i svaki put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
evo malo i moje karijere, cilj je vratiti Blackburn u Premiership
u pocetku se nisam dobro uigrao, specijalist sam za remije i to nece tako ici,
jedino sam doveo M Kinga iz Birm.City i dobar je napadac takav mi i treba,
evo poslije par kola kako ide

u pocetku se nisam dobro uigrao, specijalist sam za remije i to nece tako ici,
jedino sam doveo M Kinga iz Birm.City i dobar je napadac takav mi i treba,
evo poslije par kola kako ide

[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
PES 14 je uvreda za Fox EngineHigh je napisao/la:[youtube][/youtube]

Zasto , meni izgleda fenomenalno ... lopta napokon nije zaljepljena igracu za noge , kretanje je u potpunosti 360 stepeni , a fizika i kontakti izmedju igraca su isto daleko bolji nego ranije ....miki_92 je napisao/la:PES 14 je uvreda za Fox EngineHigh je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jedino grafika nije dozivljelja veliki pomak (ali igra jos nije zavrsena i ovdje je prikazan snimak po noci , po dani je sigurno bolje osvjetljenje) , ali i ne moze biti bolje ove godine jer igra izlazi za PC/XboX360/PS3 , a XboX360/PS3 ne mogu imati bolju grafiku od ovoga - ali zato dogodine ide napredak u grafici ....
Po meni , ovo je ono sto fanovi PES-a ocekuju (barem ja , jer su mi 2011 , 2012 i 2013 katastrofa)
Ovo moze ljepse za 50 % jer je danasnji PC sposobniji od ps3 i xbox 360 a i bit ce jaci od 4 i one
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nisi me razumio , danaslji PC moze kao i PS4 , ali ne mogu PS3 i XboX 360 .... tek dogodine mozemo ocekivati PES za PS4 i XboX One i onda cemo imati grafiku koja je duplo bolja od ovoga ....Otelo je napisao/la:Ovo moze ljepse za 50 % jer je danasnji PC sposobniji od ps3 i xbox 360 a i bit ce jaci od 4 i one
Uglavnom , demo se ceka ko ozebo sunca

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.