Jesi li pročitao šta si napisao ? Za šta je vama i trebalo ? I naravno budala zna da sljedeće godine imate 3 boda u Banovićima . Ista situacijaJTS je napisao/la:velika je to razlika sine .. mi nismo nikog "izbacili", mi smo ostavili komšije u ligi .. vi ste izbacili Slobodu puštajući Leotaru, a nizašta vam nije trebalo .. osim što naravno imate sigurne bodove u Trebinjuanonimni je napisao/la:Vi izbaciste Troglav, a nama ser.ete što mi vas izbacismo? Niste ništa bolji od nas
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ZELJEZNICAR 1921!
@ JTS
Nema razlike, mi smo vama uradili prošle godine isto što i vi Troglavu sad, a ostavili Leotar (možemo i tako reći), no dobro, stvarno nemam namjeru da raspravljam o ovome, samo da ukažem da nije sve tako pošteno ni kod vas...
Nema razlike, mi smo vama uradili prošle godine isto što i vi Troglavu sad, a ostavili Leotar (možemo i tako reći), no dobro, stvarno nemam namjeru da raspravljam o ovome, samo da ukažem da nije sve tako pošteno ni kod vas...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Druže, niko nije reko da smo i mi pošteni, ali razlika je velika pustit komsije nego nekog Leotara iz Trebinja, i onda kazete sto ne zvizdimo himnoj Srbije a prvi se ulizujete Trebinjuanonimni je napisao/la:@ JTS

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Moderator
- Kontakt:
I oni nisu nikog izbacili, samo su ostavili Leotar u ligiJTS je napisao/la:velika je to razlika sine .. mi nismo nikog "izbacili", mi smo ostavili komšije u ligi .. vi ste izbacili Slobodu puštajući Leotaru, a nizašta vam nije trebalo .. osim što naravno imate sigurne bodove u Trebinjuanonimni je napisao/la:Vi izbaciste Troglav, a nama ser.ete što mi vas izbacismo? Niste ništa bolji od nas

Drago mi je što je ostala Budućnost i što ste pustili komšijama.. mada mi je žao Troglava
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
mogla je Sloboda odigrati pošteno, pobjediti Budućnost, izbaciti ih u nižu ligu, a neko između Bosne i Troglava da ostane .. al' puštena je tekma jer su komšije .. slažem se, valjat' će i oni nama .. da nam nisu komšije, da je na Tušanj došla neka druga ekipa koja se bori za opstanak, Sloboda bi ih dobilahamzaTM87 je napisao/la:Jesi li pročitao šta si napisao ? Za šta je vama i trebalo ? I naravno budala zna da sljedeće godine imate 3 boda u Banovićima . Ista situacijaJTS je napisao/la:velika je to razlika sine .. mi nismo nikog "izbacili", mi smo ostavili komšije u ligi .. vi ste izbacili Slobodu puštajući Leotaru, a nizašta vam nije trebalo .. osim što naravno imate sigurne bodove u Trebinjuanonimni je napisao/la:Vi izbaciste Troglav, a nama ser.ete što mi vas izbacismo? Niste ništa bolji od nas
Želji i Veležu na čast šta ste napravili Slobodi .. niti su vam Leotar, niti GOŠK komšije, niti bilo šta .. al' dobro, za vas mi je još i jasno da niste mogli "izraditi" Leotar sa kojim imate dobru saradnju, al' za Velež da proda GOŠK-u

uglavnom, to je prežvakano već, nema potrebe da ponovo diskutujemo o tome .. samo nemojte izjednačavati Slobodu i Želju po ovom pitanju
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sve ja to znam, cijenim i poštujem, al' nas više ne uzimajte u usta pri takvim situacijama, odmah imate i protu-argument, a to oko himne je OK za razliku od drugog (nije bitno ko je skandir'o...)fukara87 je napisao/la:Druže, niko nije reko da smo i mi pošteni, ali razlika je velika pustit komsije nego nekog Leotara iz Trebinja, i onda kazete sto ne zvizdimo himnoj Srbije a prvi se ulizujete Trebinjual dobro necemo o tome sad raspravljati, jer nema od toga nista
Nešto slično je i kod meneBenjo_AFC86 je napisao/la:Drago mi je što je ostala Budućnost i što ste pustili komšijama.. mada mi je žao Troglava

Svejedno mi je sve ko ispada, a ko ulazi dok nema sarajevskih klubova u Prvoj ligi, čim dođu, onda se sve mijenja, a ja idem sa Slobodine teme

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ista je situacija , niste vi krivi Troglavu što se doveo u ovo situaciju isto kao što ni Željo nije bio kriv vama što se ste došli u taj položaj . Naravno da će vam tri boda iz Banovića u sezoni u kojoj želite biti povratak biti važnije od Troglava . PozdravJTS je napisao/la:mogla je Sloboda odigrati pošteno, pobjediti Budućnost, izbaciti ih u nižu ligu, a neko između Bosne i Troglava da ostane .. al' puštena je tekma jer su komšije .. slažem se, valjat' će i oni nama .. da nam nisu komšije, da je na Tušanj došla neka druga ekipa koja se bori za opstanak, Sloboda bi ih dobilahamzaTM87 je napisao/la:Jesi li pročitao šta si napisao ? Za šta je vama i trebalo ? I naravno budala zna da sljedeće godine imate 3 boda u Banovićima . Ista situacijaJTS je napisao/la:
velika je to razlika sine .. mi nismo nikog "izbacili", mi smo ostavili komšije u ligi .. vi ste izbacili Slobodu puštajući Leotaru, a nizašta vam nije trebalo .. osim što naravno imate sigurne bodove u Trebinju
Želji i Veležu na čast šta ste napravili Slobodi .. niti su vam Leotar, niti GOŠK komšije, niti bilo šta .. al' dobro, za vas mi je još i jasno da niste mogli "izraditi" Leotar sa kojim imate dobru saradnju, al' za Velež da proda GOŠK-u
uglavnom, to je prežvakano već, nema potrebe da ponovo diskutujemo o tome .. samo nemojte izjednačavati Slobodu i Želju po ovom pitanju
ZELJEZNICAR 1921!
nebitno .. nama je druga liga i dobro došla, da vidimo koliko smo nisko pali .. desila se dobra stvar da je pravi čovjek došao u klub, a ako je cijena toga bilo ispadanje iz lige, neka onda ..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma iskulirajte ljudi,da nismo pustili Banovicima sad bi se ovde bila prica jel nas sramota da Livno ostane a banovici da ispadnu i tako,samo nek se pljuje.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
jeb'o mater, imaš pravo .. šta god napravimo, ne valjaKapellen je napisao/la:Ma iskulirajte ljudi,da nismo pustili Banovicima sad bi se ovde bila prica jel nas sramota da Livno ostane a banovici da ispadnu i tako,samo nek se pljuje.

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sve fercera od poštenja,,,sad će moralne lekcije da pljušte,,,,administrativni ,univerzitetski i kulturni centar Tk...al moralni sigurno nije,,,ako bude parvde i poštenja još dugo će te se ganjat po ovim livadama.. 

Potpisujem tvoj post, istog sam misljenja da bi tako bilo, ali neka volim nek ista sto su pustili Buducnosti utakmicu.Kapellen je napisao/la:Ma iskulirajte ljudi,da nismo pustili Banovicima sad bi se ovde bila prica jel nas sramota da Livno ostane a banovici da ispadnu i tako,samo nek se pljuje.
-
- Kontakt:
ko o cemu k.... o postenju
Donio vam amerikanac nove trendove, para vrti.....

para vrti 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Cuj ovog, sta ti znas jadolukavac_21 je napisao/la:ko o cemu k.... o postenju![]()
![]()
![]()

Pa i vi ste pustili Banovićima da vas pobjedelukavac_21 je napisao/la:ko o cemu k.... o postenju![]()
![]()
![]()

A da je Sloboda danas pobijedila tema bi bila puna nekih lijevih likova koji bi nas osuđivali kako smo najveći protivnici države BiH i kako volimo više Hrvate iz Livna nego komšije iz Banovića.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tacno , nedo bog da su istjerali Buducnost bilo bi " hajd sto su Srbi vec i Hrvati vam drazi od nas"
, i opet ih se ne bi moglo snosit.
a i ovako ne valja...mada jbg da nam ne trebaju tri boda naredne sezone tacno bih volio da smo ostaviti Livno u ligi cisto zbog komenatara, bas je bilo zanimljivo ovih dana heheheeh
zao mi je ljudi iz Livna, ali sta ces svako gleda svoje interese. Slabo kome je bilo zao nas, ali eto ja se nadam da ce se sto prije vratiti.

a i ovako ne valja...mada jbg da nam ne trebaju tri boda naredne sezone tacno bih volio da smo ostaviti Livno u ligi cisto zbog komenatara, bas je bilo zanimljivo ovih dana heheheeh
zao mi je ljudi iz Livna, ali sta ces svako gleda svoje interese. Slabo kome je bilo zao nas, ali eto ja se nadam da ce se sto prije vratiti.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Necemo izjednacavati, Zeljo je ostavio Leotara, a izbacio Slobodu, dok ste vi izbacili Troglav, a ostavili Buducnost, pa svako tu primijeti razliku u rasporedu rijeci! A tek imajuci u vidu tvoju recenicu da Zelji bodovi protiv Leotara uopce nisu trebali, eeeee, nije im trebalo, a izgubili!JTS je napisao/la:uglavnom, to je prežvakano već, nema potrebe da ponovo diskutujemo o tome .. samo nemojte izjednačavati Slobodu i Želju po ovom pitanju
I nema sad niko pravo reci da ste licemjeri, nakon toliko vasih napisanih stranica o nezalaganju igraca Zelje protiv Leotara, pa taj Troglav je sam sebe doveo u ovu situaciju. I zamisli sad navijaci Troglava docekaju svoje igrace, pjevaju im, e to bi bas bilo smijesno!
Veliki pozdrav navijacima Slobode, kluba koji ostavlja, a ne izbacuje!
Zadnja izmjena: gollum, dana/u 08 jun 2013, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg. zao mi je Livna. Vratice se oni u Prvu prije nego mi u PL. Eto njih iduce godine odmah nazad.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dobro onda da niste, morao bih cijelu temu zaključati... ma šta temu, podforum!haver je napisao/la:A da je Sloboda danas pobijedila tema bi bila puna nekih lijevih likova koji bi nas osuđivali kako smo najveći protivnici države BiH i kako volimo više Hrvate iz Livna nego komšije iz Banovića.

Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.