FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

hamzaTM87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la hamzaTM87 » 08 jun 2013, 19:59

JTS je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Vi izbaciste Troglav, a nama ser.ete što mi vas izbacismo? Niste ništa bolji od nas ;)
velika je to razlika sine .. mi nismo nikog "izbacili", mi smo ostavili komšije u ligi .. vi ste izbacili Slobodu puštajući Leotaru, a nizašta vam nije trebalo .. osim što naravno imate sigurne bodove u Trebinju
Jesi li pročitao šta si napisao ? Za šta je vama i trebalo ? I naravno budala zna da sljedeće godine imate 3 boda u Banovićima . Ista situacija
ZELJEZNICAR 1921!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 jun 2013, 20:00

@ JTS
Nema razlike, mi smo vama uradili prošle godine isto što i vi Troglavu sad, a ostavili Leotar (možemo i tako reći), no dobro, stvarno nemam namjeru da raspravljam o ovome, samo da ukažem da nije sve tako pošteno ni kod vas...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 jun 2013, 20:03

anonimni je napisao/la:@ JTS
Nema razlike, mi smo vama uradili prošle godine isto što i vi Troglavu sad, a ostavili Leotar (možemo i tako reći), no dobro, stvarno nemam namjeru da raspravljam o ovome, samo da ukažem da nije sve tako pošteno ni kod vas...
Druže, niko nije reko da smo i mi pošteni, ali razlika je velika pustit komsije nego nekog Leotara iz Trebinja, i onda kazete sto ne zvizdimo himnoj Srbije a prvi se ulizujete Trebinju :D al dobro necemo o tome sad raspravljati, jer nema od toga nista
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 08 jun 2013, 20:03

JTS je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Vi izbaciste Troglav, a nama ser.ete što mi vas izbacismo? Niste ništa bolji od nas ;)
velika je to razlika sine .. mi nismo nikog "izbacili", mi smo ostavili komšije u ligi .. vi ste izbacili Slobodu puštajući Leotaru, a nizašta vam nije trebalo .. osim što naravno imate sigurne bodove u Trebinju
I oni nisu nikog izbacili, samo su ostavili Leotar u ligi :mrgreen:

Drago mi je što je ostala Budućnost i što ste pustili komšijama.. mada mi je žao Troglava
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 jun 2013, 20:05

hamzaTM87 je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Jesi li pročitao šta si napisao ? Za šta je vama i trebalo ? I naravno budala zna da sljedeće godine imate 3 boda u Banovićima . Ista situacija
mogla je Sloboda odigrati pošteno, pobjediti Budućnost, izbaciti ih u nižu ligu, a neko između Bosne i Troglava da ostane .. al' puštena je tekma jer su komšije .. slažem se, valjat' će i oni nama .. da nam nisu komšije, da je na Tušanj došla neka druga ekipa koja se bori za opstanak, Sloboda bi ih dobila

Želji i Veležu na čast šta ste napravili Slobodi .. niti su vam Leotar, niti GOŠK komšije, niti bilo šta .. al' dobro, za vas mi je još i jasno da niste mogli "izraditi" Leotar sa kojim imate dobru saradnju, al' za Velež da proda GOŠK-u :roll:

uglavnom, to je prežvakano već, nema potrebe da ponovo diskutujemo o tome .. samo nemojte izjednačavati Slobodu i Želju po ovom pitanju
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 jun 2013, 20:07

fukara87 je napisao/la:Druže, niko nije reko da smo i mi pošteni, ali razlika je velika pustit komsije nego nekog Leotara iz Trebinja, i onda kazete sto ne zvizdimo himnoj Srbije a prvi se ulizujete Trebinju :D al dobro necemo o tome sad raspravljati, jer nema od toga nista
Sve ja to znam, cijenim i poštujem, al' nas više ne uzimajte u usta pri takvim situacijama, odmah imate i protu-argument, a to oko himne je OK za razliku od drugog (nije bitno ko je skandir'o...)
Benjo_AFC86 je napisao/la:Drago mi je što je ostala Budućnost i što ste pustili komšijama.. mada mi je žao Troglava
Nešto slično je i kod mene ;)

Svejedno mi je sve ko ispada, a ko ulazi dok nema sarajevskih klubova u Prvoj ligi, čim dođu, onda se sve mijenja, a ja idem sa Slobodine teme :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 08 jun 2013, 20:08

JTS je napisao/la:
hamzaTM87 je napisao/la:
JTS je napisao/la:
mogla je Sloboda odigrati pošteno, pobjediti Budućnost, izbaciti ih u nižu ligu, a neko između Bosne i Troglava da ostane .. al' puštena je tekma jer su komšije .. slažem se, valjat' će i oni nama .. da nam nisu komšije, da je na Tušanj došla neka druga ekipa koja se bori za opstanak, Sloboda bi ih dobila

Želji i Veležu na čast šta ste napravili Slobodi .. niti su vam Leotar, niti GOŠK komšije, niti bilo šta .. al' dobro, za vas mi je još i jasno da niste mogli "izraditi" Leotar sa kojim imate dobru saradnju, al' za Velež da proda GOŠK-u :roll:

uglavnom, to je prežvakano već, nema potrebe da ponovo diskutujemo o tome .. samo nemojte izjednačavati Slobodu i Želju po ovom pitanju
Ista je situacija , niste vi krivi Troglavu što se doveo u ovo situaciju isto kao što ni Željo nije bio kriv vama što se ste došli u taj položaj . Naravno da će vam tri boda iz Banovića u sezoni u kojoj želite biti povratak biti važnije od Troglava . Pozdrav
ZELJEZNICAR 1921!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 jun 2013, 20:12

nebitno .. nama je druga liga i dobro došla, da vidimo koliko smo nisko pali .. desila se dobra stvar da je pravi čovjek došao u klub, a ako je cijena toga bilo ispadanje iz lige, neka onda ..

NON MOLLARE MAI

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 08 jun 2013, 20:12

Ma iskulirajte ljudi,da nismo pustili Banovicima sad bi se ovde bila prica jel nas sramota da Livno ostane a banovici da ispadnu i tako,samo nek se pljuje.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 jun 2013, 20:14

Kapellen je napisao/la:Ma iskulirajte ljudi,da nismo pustili Banovicima sad bi se ovde bila prica jel nas sramota da Livno ostane a banovici da ispadnu i tako,samo nek se pljuje.
jeb'o mater, imaš pravo .. šta god napravimo, ne valja :lol:

NON MOLLARE MAI

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 08 jun 2013, 20:15

Sve fercera od poštenja,,,sad će moralne lekcije da pljušte,,,,administrativni ,univerzitetski i kulturni centar Tk...al moralni sigurno nije,,,ako bude parvde i poštenja još dugo će te se ganjat po ovim livadama.. ;)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 jun 2013, 20:15

Kapellen je napisao/la:Ma iskulirajte ljudi,da nismo pustili Banovicima sad bi se ovde bila prica jel nas sramota da Livno ostane a banovici da ispadnu i tako,samo nek se pljuje.
Potpisujem tvoj post, istog sam misljenja da bi tako bilo, ali neka volim nek ista sto su pustili Buducnosti utakmicu.

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 08 jun 2013, 20:19

ko o cemu k.... o postenju :lol: :lol: :lol:
Donio vam amerikanac nove trendove, para vrti.....

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 jun 2013, 20:21

para vrti :lol:

NON MOLLARE MAI

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 jun 2013, 20:24

lukavac_21 je napisao/la:ko o cemu k.... o postenju :lol: :lol: :lol:
Cuj ovog, sta ti znas jado :lol: :lol:

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 08 jun 2013, 20:24

lukavac_21 je napisao/la:ko o cemu k.... o postenju :lol: :lol: :lol:
Pa i vi ste pustili Banovićima da vas pobjede :lol: Svi ste na temi Radničkog pisali kako su vam igrači igrali s pola snage i da vam je drago što je Budućnost dobila tu tekmu.Koliko smo mi zaslužni za njihov opstanak u ligi toliko ste i vi ;)
A da je Sloboda danas pobijedila tema bi bila puna nekih lijevih likova koji bi nas osuđivali kako smo najveći protivnici države BiH i kako volimo više Hrvate iz Livna nego komšije iz Banovića.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 jun 2013, 20:25

tacno , nedo bog da su istjerali Buducnost bilo bi " hajd sto su Srbi vec i Hrvati vam drazi od nas" :mrgreen: , i opet ih se ne bi moglo snosit.

a i ovako ne valja...mada jbg da nam ne trebaju tri boda naredne sezone tacno bih volio da smo ostaviti Livno u ligi cisto zbog komenatara, bas je bilo zanimljivo ovih dana heheheeh

zao mi je ljudi iz Livna, ali sta ces svako gleda svoje interese. Slabo kome je bilo zao nas, ali eto ja se nadam da ce se sto prije vratiti.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 08 jun 2013, 20:28

JTS je napisao/la:uglavnom, to je prežvakano već, nema potrebe da ponovo diskutujemo o tome .. samo nemojte izjednačavati Slobodu i Želju po ovom pitanju
Necemo izjednacavati, Zeljo je ostavio Leotara, a izbacio Slobodu, dok ste vi izbacili Troglav, a ostavili Buducnost, pa svako tu primijeti razliku u rasporedu rijeci! A tek imajuci u vidu tvoju recenicu da Zelji bodovi protiv Leotara uopce nisu trebali, eeeee, nije im trebalo, a izgubili!
I nema sad niko pravo reci da ste licemjeri, nakon toliko vasih napisanih stranica o nezalaganju igraca Zelje protiv Leotara, pa taj Troglav je sam sebe doveo u ovu situaciju. I zamisli sad navijaci Troglava docekaju svoje igrace, pjevaju im, e to bi bas bilo smijesno!

Veliki pozdrav navijacima Slobode, kluba koji ostavlja, a ne izbacuje!
Zadnja izmjena: gollum, dana/u 08 jun 2013, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 jun 2013, 20:29

Jbg. zao mi je Livna. Vratice se oni u Prvu prije nego mi u PL. Eto njih iduce godine odmah nazad.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 jun 2013, 20:40

haver je napisao/la:A da je Sloboda danas pobijedila tema bi bila puna nekih lijevih likova koji bi nas osuđivali kako smo najveći protivnici države BiH i kako volimo više Hrvate iz Livna nego komšije iz Banovića.
Dobro onda da niste, morao bih cijelu temu zaključati... ma šta temu, podforum! :D
Hayley <3

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 7 gostiju.