FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Cestitke reprezentativcima BiH i svim bosancima , u nedelju na Tusnju u 17 sati pioniri FK Slobode igraju uzvratni susret zavrsnice drzavnog prvenstva , dodjite i podrzite djecu !
-
- Moderator
- Kontakt:
A kad je otišao u Gradinu na početku, svi pisali Pirija i onako ne zna braniti nešto.. ne bi imao mjesta biti ni 3. ili 4. golman pored ovog sad..harry_90 je napisao/la:I da obavezno naci novog golmana,jer kao sto rece @slatinash_7 oduzemio je dvije godine zivota,plus kakve je smijesne golove primao,koji su nas kostali bodova.. vratiti Pirica ili Mujkica na gol![]()
možda nisi ti, ali većina jest.. smiješno

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ne pričaj gluposti .. svi su ovdje znali da je Pirić golman koji ima potencijala .. al' on nije mogao braniti u prvom timu .. prvo što je bio skroz mlad tada, a kao drugo, Mujkić je u to vrijeme bio ponajbolji golman u ligi, a i Tino je tada bio potencijal i bio je rezerva, dakle imao je prednost u odnosu na Pirića .. e sad, Tino je neshvatljivo 'pao', a Pirić je nastavio uzlaznom putanjom
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Već u ponedjeljak, prema najavi Mirsada Tinjića, trebala bi se podvući crta i otvoriti nova stranica u spremanju Slobode za narednu sezonu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Logicno da smo pisali jer Piric jest bio dobar golman, ali Tino je tada bio prvi golman u-21, odbrani penal Njemcima i jos xy odlicnih partija u Slobodi, ali covjek je propao k'o Grcka neshvatljivo dok je Piric napredovao.
u Tinu su polagane velike nade, ali jbg haman da od njeg nema nista..
jedva cekam da se ova sezona vise zavrsi.
u Tinu su polagane velike nade, ali jbg haman da od njeg nema nista..
jedva cekam da se ova sezona vise zavrsi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Haaaloooo ima li koga? Noćas stižem u svoj rodni grad .Kako stojimo?
- 7aprildomemoj
0:1 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Interni moderator
- Kontakt:
odlicnojoksimovic je napisao/la:Haaaloooo ima li koga? Noćas stižem u svoj rodni grad .Kako stojimo?

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Super pustili smo komsijama utakmicu, sto mi je jako drago zbog toga. Eto sad neko nek kaze da ne valjaju Tuzlaci ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- 7aprildomemoj
Vi ste sad Livnjacima ko vama Sarajlije 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Re:
taj samfukaratz je napisao/la:onaj ko je otisao na utakmicu je budala![]()

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
eto sledece sezone zagarantovanih 6 bodova vec sada 

-
- Kontakt:
SLOBODU TREBA PREMJESTITI U NIŽI RANG I TAKO BUDUĆNOST SPASITI,MISLIO SAM DA SE NEĆE BLAMIRATI AL EVO- ERAMOTA ZA KLUBA SA TOLIKOM POVJEŠĆU-MOJA IM JE ŽELJA DA I DOGODINE I DUŽE IGRAJU OVU LIGU
pozdrav za Livnoplavobijeli je napisao/la:SLOBODU TREBA PREMJESTITI U NIŽI RANG I TAKO BUDUĆNOST SPASITI,MISLIO SAM DA SE NEĆE BLAMIRATI AL EVO- ERAMOTA ZA KLUBA SA TOLIKOM POVJEŠĆU-MOJA IM JE ŽELJA DA I DOGODINE I DUŽE IGRAJU OVU LIGU

- 7aprildomemoj
Tako su i Manijaci prošle godine rekli pozdrav za Tuzlufukara87 je napisao/la:pozdrav za Livnoplavobijeli je napisao/la:SLOBODU TREBA PREMJESTITI U NIŽI RANG I TAKO BUDUĆNOST SPASITI,MISLIO SAM DA SE NEĆE BLAMIRATI AL EVO- ERAMOTA ZA KLUBA SA TOLIKOM POVJEŠĆU-MOJA IM JE ŽELJA DA I DOGODINE I DUŽE IGRAJU OVU LIGU

Vi izbaciste Troglav, a nama ser.ete što mi vas izbacismo? Niste ništa bolji od nas 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
jbg moramo i mi nekoga da zaj.ebemo, vidili od vasanonimni je napisao/la:Vi izbaciste Troglav, a nama ser.ete što mi vas izbacismo? Niste ništa bolji od nas

velika je to razlika sine .. mi nismo nikog "izbacili", mi smo ostavili komšije u ligi .. vi ste izbacili Slobodu puštajući Leotaru, a nizašta vam nije trebalo .. osim što naravno imate sigurne bodove u Trebinjuanonimni je napisao/la:Vi izbaciste Troglav, a nama ser.ete što mi vas izbacismo? Niste ništa bolji od nas
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.