Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Rizo ti ne vidiš razliku između Mkhitariyana i Fellainia ( Osim težeg izgovaranja prezimena
) ?

Više nam je potreban defanzivni vezni u paru sa Gerardom, nego kreativni vezni jer imamo Coutinha.OTNYS_YNWA je napisao/la:Rizo ti ne vidiš razliku između Mkhitariyana i Fellainia ( Osim težeg izgovaranja prezimena) ?
-Fellaini-Gerard-
----Coutinho-----
Nego
-Lucas-Gerard--
-----Mkh...-----
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne kažem da ne bi bilo dobro imati Fellainija u timu, ali postoji razlika između njega i armenca. Coutinho će vjerovatno igrati kao i do sada, malo na krilu malo u sredini. Ima tu dosta rotacija.
Mišljenja sam kako teško možemo dobiti Fellainija, da ne kažem nemoguće. Tu je lav Lucas u svakom slučaju. 

Slazem se sa tobom potpuno, kad bi birao izmedju Danca, Armenca i Belgijanca izabrao bih cupu jer je Lucas sterilan sto se tice napada a Felaini je i u odbrani i u napadu strasan..al iskreno nemamo sansi da ga dovedemo prvo jer ce u mancester a drugo i ako nece tamo prije ce u arsenal nego kod nas jer ipak tesko igraci predju sa plave na crvenu boju i obrnutoHenderson je napisao/la:Više nam je potreban defanzivni vezni u paru sa Gerardom, nego kreativni vezni jer imamo Coutinha.OTNYS_YNWA je napisao/la:Rizo ti ne vidiš razliku između Mkhitariyana i Fellainia ( Osim težeg izgovaranja prezimena) ?
-Fellaini-Gerard-
----Coutinho-----
Nego
-Lucas-Gerard--
-----Mkh...-----
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
I od mene sve najbolje @fera.
Ma i ja čisto sumnjam da će Fellaini kod nas, taman da pošaljemo ponudu.On će vjerovatno u United za Moyesom, to je nekako najlogičnije.
Čekamo Papu i Henrika.

Ma i ja čisto sumnjam da će Fellaini kod nas, taman da pošaljemo ponudu.On će vjerovatno u United za Moyesom, to je nekako najlogičnije.
Čekamo Papu i Henrika.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Jesmo li se povezivali sa Fellainijem uopste ? Ja mislim da nismo.
Ne znam sto ce vam ta prica uopste, nema sanse da on dodje kod nas.
@fera
Sretan rodjendan, sve najbolje
Ne znam sto ce vam ta prica uopste, nema sanse da on dodje kod nas.
@fera
Sretan rodjendan, sve najbolje

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma ni 1% šanse ne postoji da dovedemo Felainija. 

bas tako, ko da bi iz evertona kod nas presao. odlican je igrac al mogli smo ga dovesti dok je igrao u belgiji sad nema sanse.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ni 1% šanse ne postoji da dovedemo Felainija.
edit: hvala i ostalim za cestitike

You are someone else I am still right here
Znamo svi da Fellaini neće završiti kod nas, nego je priča bila koliko smo nesposobni, da jedan tako kvalitetan igrač igra u gradu Liverpoolu, a mi nismo znali da ima tu klauzulu od 24 miliona funti. To se već zove fudbalsko neznanje.
Kasnije smo se većina složili da bi on i Gerard se dobro slagali, dok bi Coutinhi igrao naprijed. To je to.
http://www.liverpooldailypost.co.uk/spo ... -33433360/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasnije smo se većina složili da bi on i Gerard se dobro slagali, dok bi Coutinhi igrao naprijed. To je to.
Nemoj računati onih prvih 7 mjeseci. Tada ljudi nisu znali ništa ni o fudbalu, ni o tv pravima, ni o funtama. Treba priznati da se popravljaju.Tri godina im je trebalo Rizo, tri godine
http://www.liverpooldailypost.co.uk/spo ... -33433360/" onclick="window.open(this.href);return false;
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ma jesmo valjda nešto sićeBeyKopites je napisao/la:Jesmo li bar koju funtu dobili za igračinu GulasciadonCorleone1892 je napisao/la:http://www.lfc-balkan.com/3/post/2013/0 ... rpool.html
Otišo' nam igračina![]()
![]()
Piše li nešto o tome

1-2m maksimalno

- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Torres: "Shvatam Suarezovu želju da napusti Liverpool, poslije onoga sa Ivanovićem stalno trpi pritisak medija, što može da bude veliki problem."
E nek' se on našao da komentariše
Od njega se ne može ni očekivati drugačije razmišljanje.
E nek' se on našao da komentariše

Aspas: "When I heard of Liverpool's interest I did not hesitate even for a minute,"
"It is one of the biggest clubs in the world and although I also had offers from Italy and Portugal and other countries I decided that my future was in English football."
"It is one of the biggest clubs in the world and although I also had offers from Italy and Portugal and other countries I decided that my future was in English football."
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
- Ponos Torina
- Kontakt:
According to the Birmingham Mail, Liverpool are planning a £17m bid for Chelsea star, Romelu Lukaku.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ta vijest je stara jedno mjesec dana, Lukaku je sinoc izjavio da se vraca u Chelsea!Ponos Torina je napisao/la:According to the Birmingham Mail, Liverpool are planning a £17m bid for Chelsea star, Romelu Lukaku.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ozren je napisao/la:Ta vijest je stara jedno mjesec dana, Lukaku je sinoc izjavio da se vraca u Chelsea!Ponos Torina je napisao/la:According to the Birmingham Mail, Liverpool are planning a £17m bid for Chelsea star, Romelu Lukaku.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Reina ostaje.
Aspas potpisuje ovih dana.
Ilori bi trebao doci uskoro.
Za Alberta nudimo 6, a oni traze 9 miliona eura.
Assaidi nas napusta.
Tranfer Pape zapinje zbog ozljede.
Za Henrikha nije bilo nikakve ponude.
Assaidi nas napusta.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Negdje sam pročitao da bi Papa zbog ove ozljede bio prniuđen završiti karijeru . Sad koliko u tome ima istine...nummaLFCŽ je napisao/la:Reina ostaje.
Assaidi nas napusta.
- reds_forever
- Kontakt:
Fera, jest sa zakasnjenjem, al neka je sretan, sve najbolje

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.