Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nisam rekao da nije zasluženo u finalu ali imam osjećaj da bi Wawa napravio više problema Nadalu u finalu nego on, no vrijeme će pokazati.Ja bih prvi volio da meč traje duže od neka 2 i po sata ali koliko je to realno...
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Bas mi je drago zbog Ferera, bez izgubljenog seta do finala, on svojom konstantnoscu i borbenoscu zasluzuje ovakve stvari.Vjerovatno bi osvojio mnogo vise recimo Mastersa koji se igraju na sljaci da nema takav kompleks od Nadala . Volio bih da on dobije u nedelju, mislim i da ima igru za Nadala na sljaci, ali ne i psihu i to ce na kraju prevagnuti, prognozirao bih 3:1 za Rafu. Vamos feru 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
U ovom trenutku ne postoji teniser koji bi napravio vise problema Nadalu na sljaci nego je to Ferrer.Namjerno iskljucujem Djokovica jer je njihov mech morao biti odigran prije finala.S-Y-L-A-R je napisao/la:Nisam rekao da nije zasluženo u finalu ali imam osjećaj da bi Wawa napravio više problema Nadalu u finalu nego on, no vrijeme će pokazati.Ja bih prvi volio da meč traje duže od neka 2 i po sata ali koliko je to realno...
Ja kao fan Nadala radije bih volio vidjeti Rogera ili Tsongu u finalu jer je to 100% titula

Ferrer je jedan od rijetkih koji moze fizicki i trkacki odgovoriti Nadalu.Njegova ovogodisnja igra na sljaci je maestralna.Ritern agresivan i dubok , hvata rano loptice a tajming mu je perfektan.On je low verzija Novaka ali ako ima svoj dan i Nadala koji nije na 100% onda ima itekako sanse

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Samo sto nema muda i mec ce izgubiti u svlacionici kao i svaki put.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Ma meni je svaki meč zanimljiv gdje igra Rafa, jednostavno uživanje je gledati majstora na terenu.Kakve je poteze imao juče protiv Djoke to je nevjerovatno.Znam da mu Ferrer ne moze pruziti otpor kao Djoka, al' mislim da ce bit zanimljivo finale..
Vamos Rafa!
Vamos Rafa!
Manchester United!
Kada ga gledaš protiv drugih igrača, on je bez sumnje "najteži" protivnik na šljaci po Nadala.Ali taj isti Ferrer neće igrati finale u nedjelju to je poenta.Bit će to samo bezmuda verzija njegaJohny je napisao/la:U ovom trenutku ne postoji teniser koji bi napravio vise problema Nadalu na sljaci nego je to Ferrer.Namjerno iskljucujem Djokovica jer je njihov mech morao biti odigran prije finala.S-Y-L-A-R je napisao/la:Nisam rekao da nije zasluženo u finalu ali imam osjećaj da bi Wawa napravio više problema Nadalu u finalu nego on, no vrijeme će pokazati.Ja bih prvi volio da meč traje duže od neka 2 i po sata ali koliko je to realno...
Ja kao fan Nadala radije bih volio vidjeti Rogera ili Tsongu u finalu jer je to 100% titula
Ferrer je jedan od rijetkih koji moze fizicki i trkacki odgovoriti Nadalu.Njegova ovogodisnja igra na sljaci je maestralna.Ritern agresivan i dubok , hvata rano loptice a tajming mu je perfektan.On je low verzija Novaka ali ako ima svoj dan i Nadala koji nije na 100% onda ima itekako sanse
41.21.1.
DANTES je napisao/la:netačno to radi njena starija seka... Serena trenera ko konj zadnjih dvije godine...Neutral je napisao/la:Mašina od 80 i više kila. Žena je jednostavno predominantna u ovom sportu i nastradati će Marija. Sereni je dosadio tenis, žena se bavi pedikirom i manikurom u slobodnom vremenu (true story)
100% je tako. Gledao sam emisiju o tome i zato sam sasvim siguran da je to tako. Venus se nije ni pojavljivala.
U slobodno vrijeme to radi, ima svoju radnju, a trening je sastavni dio njenog života.
Dobro je pocela Masha. Samo da ovako nastavi. 
EDIT: Pocelo je bombardiranje Serene.

EDIT: Pocelo je bombardiranje Serene.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ovo će biti 16 grand slamova titula za Serenu, druga na RG-u
Solidna je Sharapova bila u 1 setu, vratila se odmah na početku sa 0-40. Serene lošije krenula dok se nije počela derati

Solidna je Sharapova bila u 1 setu, vratila se odmah na početku sa 0-40. Serene lošije krenula dok se nije počela derati

Jednostavno , ne moze joj niko nista. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Jbo majku i u muškoj konkurenciji bi dogurala do 1/2-finala min. 

- Sarajevo1946
- Kontakt:
PItanje za forumske stručnjake.
Može li se o Sereni govoriti kao o najboljoj teniserki svih vremena?

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
uh braco moja kad se naguzi serena, ko platno u kinu 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
6-4 6-4
S kakvom lahkoćom je ovo uzela
Najdominantnija svakako, ima snage ko dvije one što urlaju.
S kakvom lahkoćom je ovo uzela

Najdominantnija svakako, ima snage ko dvije one što urlaju.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Marija je fino igrala, ne moze se reci da je zakazala, ali... Opet to nije bilo dovoljno da bi se posteno namucila najbolja igracica trenutno.
Bravo Serena!
Marija, jos pure trebas ti jesti.
Bravo Serena!
Marija, jos pure trebas ti jesti.

Postovanje treba zaraditi.
Nisam strucnjak, ali da ti odgovorim:Sarajevo1946 je napisao/la:PItanje za forumske stručnjake.
Da, moze. Njena power igra je sam vrh zenskog tenisa. I dalje ce imati auru sampionke realno slabe ere zenskog tenisa, ali cenim da bi u bilo kom fantasy matchupu sa ATG sampionkama Serena bila ta koja ima upper hand.
Realno, Serenu je jedino moguce dobijati onako kako je to radila M.Hingis u svom primeu - zestokom taktikom, upasiviti igru i gadjati sa dosta junka, bez tempa i sa mnogo setanja i miksovanja. Ovo sto radi Sharapova je totalno kontraproduktivno. Ne moze losiji power baseliner protiv najboljeg u istoriji. A "losiji power baselineri" su bili i svi velikani ove igre. Naravno, u odnosu na SW.

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Kao o najboljoj sad stvarno nisam kompetetan da sudim o tome. Ali sigurno je JEDNA od najboljih. Na zalost nisam mogao da pratim igracice kao sto su Margaret Court, Chris Evert, Helen Moody, Billie Jean King, Martina Navratilova...
Mogu reci da sam gledao Steffi Graf i Moniku Seles, kakve su to igracice bile. Da Monika nije bila izbodena od strane Steffi Grafovog navijaca na sred terena 93ce, pa vjerovatno bi bila najbolja u istoriji. Ovako je nekako ostala ne dorecena, iako je se na osvajala turnira i turnira, pa i 9 Grand Slemova. Mogla je ona i daleko vise i bolje da nije bilo tog nesretnog trenutka.
Video kad je izbodena Seles, za mene najbolja igracica ikada:
[youtube][/youtube]
Mogu reci da sam gledao Steffi Graf i Moniku Seles, kakve su to igracice bile. Da Monika nije bila izbodena od strane Steffi Grafovog navijaca na sred terena 93ce, pa vjerovatno bi bila najbolja u istoriji. Ovako je nekako ostala ne dorecena, iako je se na osvajala turnira i turnira, pa i 9 Grand Slemova. Mogla je ona i daleko vise i bolje da nije bilo tog nesretnog trenutka.
Video kad je izbodena Seles, za mene najbolja igracica ikada:
[youtube][/youtube]
Postovanje treba zaraditi.
- Citizen-X
- Kontakt:
ma jok - imala je ona fleševe da se takmici u muskoj konkurenciji - valjda joj dojadio WTA - pa je odigrala neki egzibicioni mec sa nekim 100 ili 200 nekim igracem svijeta da isproba - i otreso je lik ko aslamu sa samo 1-2 izgubljena gema....mandraX je napisao/la:Jbo majku i u muškoj konkurenciji bi dogurala do 1/2-finala min.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Federer u Halleu igra dubl sa Tommy Haasm!
Serena lagano protiv Sharapove. Nije Masha imala nikakvih sansi. Serena izdominirala! Kao sto ce sutra Rafa

Serena lagano protiv Sharapove. Nije Masha imala nikakvih sansi. Serena izdominirala! Kao sto ce sutra Rafa
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.