Legea je napredovala u zadnje vrijeme. I to mnogo.
Promijenili su grb, sada vuce na Diadorin, dresovi su kvalitetniji, nisu skroz uz tijelo ko Pumini (preuski) a nisu ni vrece kakve su bili ovi prosli.
Dresovi jednostavni, sjajni i lijepo izgledaju. Zamjerka je jedino prevelik broj na ledjima ali nema veze.
Na Legeu smo navikli, ne trebamo se njom zadovoljiti ali Boze moj...
Ko je kupio u Fan-shopu na Bascarsiji ove bijele sa kojima smo sinoc igrali uvidjece da je kvaliteta na visokom nivou.
Nike samo za Holandiju i Francusku dobre dresove pravi. Ovo ostalo prosjek mrtvi, izgled nekreativan totalno a cisto sumnjam da bi nam kvaliteta bila na zavidnom nivou. Cijena bi medjutim bila.... Samo zato sto je Nike.
Adidas sa druge strane bi nama dao ove dresove kao u Latvije samo u Plavoj boji, pola je vreca bilo kod Letonaca sinoc i sablon mrtvi dresovi. Znate i sami da bi nama onakve uvalili. Nista ljepsi od nasih nisu bili.
Treba sacekati pravi ugovor pa da onda prihvatimo ponudu, da nam daju dresove kao u Hrvatske ili Srbije.
Ali ako ce Legea napredovati, ako cemo imati ovakve dresove sljedece godine ( PLAVI )
Da prkosimo Svijetu i da sa ovom Zabarskom nepoznatom markom nadigravamo Francuze, Grke, Engleze u njihovim Super Custom Nike/ Adidas dresovima.
Ponavljam , onda kada dodje prava ponuda prihvatamo i pridruzujemo se susjedima u Nike Garnituri. (moja zelja)

Prava ponuda ce doci kada se osigura plasman na WC 2014 i Top 10 Reprezentacija svijeta Ofcourse.
Ako nista ostaje nam Legea , sta fali.
Ekvador igra u Marathon marci na svakom svjetskom, Columbia do 2011 u Lotto dresovima a u Top 10 su...
Meljemo u cemu hoces... Pitanje je jos i koliko bi mi dresova mogli priustiti...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.