Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Možda nešto ovako (lična kreacija)

Nisam upratio , kakav je ono dres (U studiu na OBNu crn) adidasov i grb BiH ?
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Dres sudaca, poklon N/FS BIH i FS KS.
Kome smeta ljiljan znak Bosne star 600 godina ? Nije ljiljan nastao 92, 93 itd. Ljudi sami svoju historiju ne poznaju
Odličan dres

Odličan dres

Potpis.Neutral je napisao/la:Kome smeta ljiljan znak Bosne star 600 godina ? Nije ljiljan nastao 92, 93 itd. Ljudi sami svoju historiju ne poznaju![]()
Odličan dres
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ako mislimo na isti to je sudijski dres, nije igracki.SemPer_fi je napisao/la:Nisam upratio , kakav je ono dres (U studiu na OBNu crn) adidasov i grb BiH ?
Jel ovo od danas ta nova garnitura dresova ? Mislim , nije se nešto ni promjenila od prošle , ali eto hvala bogu imaju konačno imena na dresovima , pa mi je barem zbog toga drago 

Ja mislim da je BiH dres sasvim cool. Jedini dres koji ima Spiderman-aviKK je napisao/la:Jel ovo od danas ta nova garnitura dresova ? Mislim , nije se nešto ni promjenila od prošle , ali eto hvala bogu imaju konačno imena na dresovima , pa mi je barem zbog toga drago

sexy dobio novi sexy dres, i sad je evolvirao u jos veceg sexija. Bilo je vala i vrijeme da se rijese one sive vrece od dresa 

Ista garnitura, samo stavljena prezimena (da, Begović je dobio novi komplet)viKK je napisao/la:Jel ovo od danas ta nova garnitura dresova ? Mislim , nije se nešto ni promjenila od prošle , ali eto hvala bogu imaju konačno imena na dresovima , pa mi je barem zbog toga drago
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Gledam otkud Grci u Nike opremi veceras? I to kako ruznoj. Nase majice danas su tri klase bolje.
Prešli su sa Adidas na Nike ... Iako im je ova nova Nike garnitura katastrofa , apsolutno nema ništa posebno na dresu , domaći su bijeli sa plavim brojevima i trakama , a gostujući plavi sa bijelim brojevima i trakama na rukavima i imenima..
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ovi danas dresovi su bili ljepsi nego obicno, ali ne puno. Jos uvjek su mi ruzni brojevi, i tip fonta, ali pogotovo njihova nenormalno velika velicina.
Pa jbt kad skontam mi nismo font brojeva i slova promjenili od tamo septembra 2010
Smiješno a i donekle žalosno

- AlenHalilovic
- Kontakt:
Begovic dobio garniture koje odgovara njegovom seksipilu
Dobili smo konacno i imena na dresovima. Jedino sto mi se ne svidja na ovim dresovima je da su rukuva predugacki, vidijelo je se na Dzeki kako je cjelo vrijeme navlacio rukave, a i ne samo on. Ali inace su dresovo beton i to armirani.

Dobili smo konacno i imena na dresovima. Jedino sto mi se ne svidja na ovim dresovima je da su rukuva predugacki, vidijelo je se na Dzeki kako je cjelo vrijeme navlacio rukave, a i ne samo on. Ali inace su dresovo beton i to armirani.

- el-fighter
- Kontakt:
Dresovi malo bolji u odnosu na proslu garnituru i plus je to sto konacno imaju prezimena iznad brojeva. Kao i uvijek problem je sto su brojevi stvarno preveliki, te sto dresovi izgledaju kao "vrece" na igracima.
Begovicev komplet je cista perverzija
Begovicev komplet je cista perverzija

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Jeli neko primjetio da Begović redovno nosi svoje štucne umbro ?
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sa drustvene mreze.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gledam Latvija u dresovima Adidasa ehh. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, legendarnadruga, Normus90, rishovski, Sheyi, Zglavkar i 42 gosta.