FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Po pojedinim ovdje i nasi reprezentativci pozivaju na nerede tako sto daju podrsku nekim stvarima 

Muharemovicu odlazi iz Zelje
Ovdje i ne treba pozivati na neke stvari,zato sto smo ovdje kao navijaci Zelje prije svega.Pitaj admina da otvoris temu PROtESTI pa tu pisi,koja je svrha o tome ovdje pisati ne kontam...Ti svoje nezadovoljstvo iskazujes kao gradjanin a ne ka navijac Zeljemija je napisao/la:Juveboj-Pasa moj dobri odavno je ovaj forum postao forum jednoumlja tako ako ne mislis kao nekoliko dezurnih kriticara nemas ovdje sta traziti davno sam ja digao ruke od pozivanja ovdje na neke stvari
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
Koji je to igrac,koji klub?lovcen16 je napisao/la:Pitanje za navijace Zelje ima li ikakvih informacija za prelazak malog Perisica na Grbavicu????Razgovori su bili vodjeni samo neznam kakav je ishod ako neko zna nesto vise volio bi da napise info!!!!!
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Slavija,moglo bi biti nestoPlaviSaJUGA je napisao/la:Koji je to igrac,koji klub?lovcen16 je napisao/la:Pitanje za navijace Zelje ima li ikakvih informacija za prelazak malog Perisica na Grbavicu????Razgovori su bili vodjeni samo neznam kakav je ishod ako neko zna nesto vise volio bi da napise info!!!!!

SLOBODA NAVIJAČIMA
Marko Perišić iz Slavije.PlaviSaJUGA je napisao/la:Koji je to igrac,koji klub?lovcen16 je napisao/la:Pitanje za navijace Zelje ima li ikakvih informacija za prelazak malog Perisica na Grbavicu????Razgovori su bili vodjeni samo neznam kakav je ishod ako neko zna nesto vise volio bi da napise info!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=UmdXhDgS2v0
O tome je pisao Avazov sport (tako je neko napisao na forumu), sumnjam da iko zna nešto više od toga što je napisano u tom članku.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Sad sam pricao sa likom koji se druzi sa malim Maketom izgleda nista od prelaska u Zelju kao razlog rece mi zato sto je otislo pola prve ekipe pa njega nece da puste!!!!Zeljo davao kaze dobre pare!!!!
-
- Kontakt:
Jeli mi moze ko rasvijetlit slucaj "Ervin Zukanović"! U slucaju da Ervin Zukanović promjeni klub,koliko Zeljo dobija od transfera?
Tačno 3%.PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli mi moze ko rasvijetlit slucaj "Ervin Zukanović"! U slucaju da Ervin Zukanović promjeni klub,koliko Zeljo dobija od transfera?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
Hvalaipetm je napisao/la:Tačno 3%.PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli mi moze ko rasvijetlit slucaj "Ervin Zukanović"! U slucaju da Ervin Zukanović promjeni klub,koliko Zeljo dobija od transfera?

Rezime sezone: dio prvi
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... e-dio-prvi" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... e-dio-prvi" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Zar nije 5 % prosao komplet omladinsku skolu i imao profesonalni ugovor sa nama kao senior!ipetm je napisao/la:Tačno 3%.PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli mi moze ko rasvijetlit slucaj "Ervin Zukanović"! U slucaju da Ervin Zukanović promjeni klub,koliko Zeljo dobija od transfera?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
5% sigurno dobijamo od Zukenbauera..... Zbog ugovora koji je imao sa nama.. A da ga nije imao dijelili bi sa Lustenauom neke pare.....pile87 je napisao/la:Zar nije 5 % prosao komplet omladinsku skolu i imao profesonalni ugovor sa nama kao senior!ipetm je napisao/la:Tačno 3%.PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli mi moze ko rasvijetlit slucaj "Ervin Zukanović"! U slucaju da Ervin Zukanović promjeni klub,koliko Zeljo dobija od transfera?
On 100% kad bude isao iz Genta ide za iznos koji ce biti veci od milion eura, mozda i mnogo vise od toga....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Umjesto da dovodimo igrače jer ovo što imamo nema kvalitet nemogu neki ni igrati prva kola kvaalifikacija zbog crvenih kartona daa uzimamo najbolje iz lige i spremamo se za LŠ naš stručni štab odmara i vrlo je miran i spokojan ništa se ne dešava unaprijed smo skinuli gaće, nikakvih pojačanjaa niti dešavanja, e jadni smo baš i čemerni.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
dobar ti sarkazamzeljooooo je napisao/la:Umjesto da dovodimo igrače jer ovo što imamo nema kvalitet nemogu neki ni igrati prva kola kvaalifikacija zbog crvenih kartona daa uzimamo najbolje iz lige i spremamo se za LŠ naš stručni štab odmara i vrlo je miran i spokojan ništa se ne dešava unaprijed smo skinuli gaće, nikakvih pojačanjaa niti dešavanja, e jadni smo baš i čemerni.

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ti zadovoljan svim, sve funkcioniše besprijekorno jelde pa se smiješ imaš razloga za to smijat ćemo se skupa nakon prve utakmice drugog pretkola LŠ.jovanmaksimovic je napisao/la:dobar ti sarkazamzeljooooo je napisao/la:Umjesto da dovodimo igrače jer ovo što imamo nema kvalitet nemogu neki ni igrati prva kola kvaalifikacija zbog crvenih kartona daa uzimamo najbolje iz lige i spremamo se za LŠ naš stručni štab odmara i vrlo je miran i spokojan ništa se ne dešava unaprijed smo skinuli gaće, nikakvih pojačanjaa niti dešavanja, e jadni smo baš i čemerni.

Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Jesi li skeniro ?zeljooooo je napisao/la:Umjesto da dovodimo igrače jer ovo što imamo nema kvalitet nemogu neki ni igrati prva kola kvaalifikacija zbog crvenih kartona daa uzimamo najbolje iz lige i spremamo se za LŠ naš stručni štab odmara i vrlo je miran i spokojan ništa se ne dešava unaprijed smo skinuli gaće, nikakvih pojačanjaa niti dešavanja, e jadni smo baš i čemerni.
mog'o si klinasto pismo urezati u kamenu...
Pa i ovakvi smo jaci nego pitari kad se pojacaju u cemu je problemzeljooooo je napisao/la:Umjesto da dovodimo igrače jer ovo što imamo nema kvalitet nemogu neki ni igrati prva kola kvaalifikacija zbog crvenih kartona daa uzimamo najbolje iz lige i spremamo se za LŠ naš stručni štab odmara i vrlo je miran i spokojan ništa se ne dešava unaprijed smo skinuli gaće, nikakvih pojačanjaa niti dešavanja, e jadni smo baš i čemerni.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Problem je što nema skenera 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina