Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Ocekujem Viscu (ili Stevanovica uskoro).
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Sad ce garant ubacit Stevanovica umjesto Medunjanina, desna nam je strana tanka, lijevo se izmjenjuju Salihovic i Lulic a desno Mujdza sam...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
golman ih je spasio, trebali smo voditi ovo. ali ima jos dosta da se igra.
sop://broker.sopcast.com:3912/139893" onclick="window.open(this.href);return false;Amoxicillin je napisao/la:The channel is offline now..propuh je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/143160" onclick="window.open(this.href);return false;Amoxicillin je napisao/la:imal ik'o zaboga neki dobar stream, ne treba mi HD samo da ne štopa
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Šta si ti gleda? Lulić najbolji.Vandelanoitte je napisao/la:Ovaj Lulić ima tehniku kao i Begović.Ubacit Stevanovića ili Ibričića treba ovdje neki tehničar.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Ocigledno fali Misimovic.
Igrac koji ce stati i zadrzati loptu, pogledati i uputiti je tamo gdje treba. Ovo ostalo jednostavno ima previse adrenalina da zadrzi hladnu glavu.
Igrac koji ce stati i zadrzati loptu, pogledati i uputiti je tamo gdje treba. Ovo ostalo jednostavno ima previse adrenalina da zadrzi hladnu glavu.
Bice ovo patnja ziva totalno smo nekreativni.daj samo da ga sto prije uvalimo,be svidja mi se ovo nimalo.pape ocitaj Im bukvicu indolentni su pravo.kruzimo ko **** po raskrsnici I nista konkretno.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
igra. Ovt se povukli ko rusi.FCL je napisao/la:igral medunjanin
Zadnja izmjena: castro, dana/u 07 jun 2013, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Ovdje treba brzine. Rahimic napolje, Stevanovic ili Visca u igru!
Crveni je sve sjebao , odmah sam to rekao, ovi se zabili, nasi nisu ni svijesni da ce ovako lako biti
NEMOJTE MOLIM VAS PLJUVATI PO IGRACIMA sram vas bilo , nece pa nece!!
NEMOJTE MOLIM VAS PLJUVATI PO IGRACIMA sram vas bilo , nece pa nece!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Al nece lopta u gol
Sredina nas zeza uveliko
Niko ne zna (osim malo Harisa ) ko Miske stati na loptu i poslati pas kako treba. Mire mora vise biti ukljucen u igru a ne samo po bokovima. Smiriti malo loptu i naprijed. Mozemo, ma sta mozemo moramoooo ovo pobijediti. Bolji smo samo trebamo malo smiriti zivce. 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Samo po golu treba pucati. Do sada vise kraj okvira nego u njega.
Postovanje treba zaraditi.
Hajde jedna frljoka ako nista molim teeee
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Pape, jesil to ti?Lucryler je napisao/la:Nismo imali srece
Sta pises ovdje, idi prati utakmicu i mjenjaj taktiku.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Šta je uradio taj Lulić imao je 140 lopti od toga 139 pogriješio i još ova greška sad kad ode lopte u gol-autBlaszczykowski je napisao/la:Šta si ti gleda? Lulić najbolji.Vandelanoitte je napisao/la:Ovaj Lulić ima tehniku kao i Begović.Ubacit Stevanovića ili Ibričića treba ovdje neki tehničar.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
stvoris sijaset sansi i jos treba da nam se sve obije o glavu, nisat gore grrr
Džeko je morao zabit gol, i previse centarsuteva svo vrijeme, latvija se predobro brani...
Džeko je morao zabit gol, i previse centarsuteva svo vrijeme, latvija se predobro brani...
Glory Glory Manchester United
dajte neki link za fejs tv molim
- Goalgetter
- Kontakt:
Morao sam nakon 30te minute prebacit na drugi link, smori ovaj Marjan

Moji komentari se brisu? Zasto?
Fali Miske strasno, posebno protiv bunkera. Tacno bi lakse ovdje dobili da nije bilo crvenog.
Ili ja bar imam takav utisak...
Salihovic se predugo namijesta na centarsut, nema pojma centrirati iz trka a i lopta kada prodje nije to onako kako bi trebalo biti. Kruzimo dosta, vidi se da nemamo ideju kako igrati protiv bunkera. Mozda pokusati sa Stvenovicem u nastavku da i Mujdzina strana ozivi malo. Lulic je imao par dobrih poteza ali mora i on bolje. Steta sto Dzeko zapuca onu na pocetku, Zukanovic uzasno odreagovao na centarsut Mujzde sa svega 3-4 metra - sam.
Salihovic se predugo namijesta na centarsut, nema pojma centrirati iz trka a i lopta kada prodje nije to onako kako bi trebalo biti. Kruzimo dosta, vidi se da nemamo ideju kako igrati protiv bunkera. Mozda pokusati sa Stvenovicem u nastavku da i Mujdzina strana ozivi malo. Lulic je imao par dobrih poteza ali mora i on bolje. Steta sto Dzeko zapuca onu na pocetku, Zukanovic uzasno odreagovao na centarsut Mujzde sa svega 3-4 metra - sam.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.