Imao je nezapamcen prosjek od citavih 200 do 300 gledalaca po utakmici. Pre-ambiciozan i impresivan podatak zar ne medo?

Jeli to i Enver Maric nemostarac i nevelezovac? Jeli to i on glup?moRAja je napisao/la:Nem stipu ga tebra vidis da je momak slijep i da mu gode borbe za opstanak. Forum pametnjakovic koji nema pojma sta se desava u klubu. Nisi ti brate ni mostarac ni velezovac
Ja se iskreno nadam da do toga ne dodje jer je on upravo trener koji Velezu odavno treba. Moje informacije iz druge ruke su da je on 100% u Velezu sljedecu sezonu i da on vec radi na novoj sezoni, ali eto ti kazes da imas inoformacije iz prve ruke.moRAja je napisao/la:Problem je tebra sto ode Ibro ako uprava ostane ista. Licno mi je to rekao a po meni je jedini koji moze pomaknuti klub. Ako on ode a ovaj ostane eto ti nekih Janjosa Capljica Ibrakovica kojih libo taki za Velez i eto ti opet borbi za opstanak
Tebra 4-5 ali sredina i napad,ova odbrana mi nije losa samo dobre pripreme na fizickom planuvm22 je napisao/la:Treba zadrzati ovih 11 sto su ove polusezone izborili opstanak, rijesit se nekih igraca koji su igrali lose ili koji su malo igrali, dovest bar 4-5 kvalitetnih igraca.
TO!ANTIFA ! je napisao/la:Pioniri dobili u Livnu 1-3 i prošli dalje
a jeste se ponadali da cete pobjeditbadblueboylivno je napisao/la:Čestitke na pobjedi.
U prvom poluvremenu ste dominirali, promašili penal (li la oko toga je li bio ili ne) i na poluvrijeme se otišlo s 0-2 - naših, osim jednog šuta iz slobodnog, nije bilo (majstorski je vaš golman izvukao iz rašlji). U drugom vas nije bilo na terenu. Troglav pogodio prečku, stativu, zabili smo gol u 60., pa onda golman izvukao loptu kad su se naši već počeli veseliti, još par šansi... i onda kontra i 1-3.
Sretno momcima u nastavku... samo vam trener malo previše psuje, svaka druga "yebemu majku".
Bravo pilici nasi. Vodi vas cika moRAja sve na kolace. Svaka cast. BravoANTIFA ! je napisao/la:Pioniri dobili u Livnu 1-3 i prošli dalje
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.