Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Neznam jel to samo meni,iako nisam pratio svaku utakmicu liverpoola jer je nekad i Arsenal igrao u istom terminu,al ove sezone nekako mi je dosta gori Johnson nego Downing..
Ne znam meni nije gori,pisao sam i ranije Glen je takav igrac i to mu je mana koju nikad nece popraviti,ode gore u napad i isto kao da zaboravi koju poziciju igra,dobro sve ima svoje prednosti i mane no meni licno bi bilo draze da je jos vise bolji u defanzivi a slabiji u ofanzivi no eto.
"You'll Never Walk Alone"
Sretan rodjendan Feri i da ga dogodine ozenit doceka 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Johnson ima ono što slabo koji bek, a to je igra prema naprijed , ali već ide u godine i slijedeće godine bi ga trebalo utržit' dok još vrijedi neke pare. Imamo mi mladih i potencijalnih desnih bekova: Kelly, Wisdom, Flanagan, McLaughlin 
btw. dosta je Johnson igro na lijevom beku i to mu je isto jedna od prednosti, što može igrati 2 pozicije.

btw. dosta je Johnson igro na lijevom beku i to mu je isto jedna od prednosti, što može igrati 2 pozicije.
Walk on, with hope in your hearts.
I Enrique se ukljucuje cesto naprijed,a ofenzivno nije puno slabiji,ako je uopce pa opet odbrana ne trpi zbog toga,previše se zanese naprijed u tome je problem.
Sretan rođendan legendi i razbijaču ,inače na @fera mislim
.
Ko ne slusa fera ga uhvati za uho
.

Ko ne slusa fera ga uhvati za uho

- Ponos Torina
- Kontakt:
Prikljucujem se cistitkama,Fera sve najboljeZodiac je napisao/la:Sretan rođendan legendi i razbijaču ,inače na @fera mislim.
Ko ne slusa fera ga uhvati za uho.

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 07 jun 2013, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
sretan rodjendan fera sve najbolje 

Walk on, with hope in your hearts.
Nije zar da sam samo ja ovdje ozenjen?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
najvjerovatnije da daSage je napisao/la:Nije zar da sam samo ja ovdje ozenjen?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
auuu,nije zar i najstariji? I jedinom kome zena navija za LFC?
Memento Mori...
Memento Mori...
ofEnzivno su i jedan i drugi odlicni, samo kad se sjetim gola protiv swansea, jedan od najljepsih golova ove sezoneRosicky je napisao/la:I Enrique se ukljucuje cesto naprijed,a ofenzivno nije puno slabiji,ako je uopce pa opet odbrana ne trpi zbog toga,previše se zanese naprijed u tome je problem.
njihov najveci problem je nedostatak konkurencije, pogotovo enrique, u timu trenutno nema nijeda pristojan lijevi bek, opet glen i ima neku konkurenciju. Nadam se da ce mclaughlin poceti dobijati sansu na tom mijestu, a wisdom/kelly poceti igrati na mjestu CB, ja ih tu vidim
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
koliko imas?Sage je napisao/la:auuu,nije zar i najstariji? I jedinom kome zena navija za LFC?
to drugo je logicno jer si jedini ozenjen

ma nesto je se neckala u pocetku,sad vec zna ko gdje igra...32 kuke...
Memento Mori...
Memento Mori...
Uff najvjerovatnije da jesi 

Zvanično: Liverpool predao aplikaciju za nadogradnju stadiona. Troškove će snositi vlasnici u iznosi 150 miliona funti.
Pa neka opet neko napiše kako vlasnici nevaljaju.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- donCorleone1892
- Kontakt:
- BeyKopites
- Kontakt:
Jesmo li bar koju funtu dobili za igračinu GulasciadonCorleone1892 je napisao/la:http://www.lfc-balkan.com/3/post/2013/0 ... rpool.html
Otišo' nam igračina![]()

Piše li nešto o tome

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Tri godina im je trebalo Rizo, tri godineHenderson je napisao/la:Zvanično: Liverpool predao aplikaciju za nadogradnju stadiona. Troškove će snositi vlasnici u iznosi 150 miliona funti.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.