FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mija » 07 jun 2013, 16:51

Po pojedinim ovdje i nasi reprezentativci pozivaju na nerede tako sto daju podrsku nekim stvarima :roll:
Muharemovicu odlazi iz Zelje

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 07 jun 2013, 16:54

mija je napisao/la:Juveboj-Pasa moj dobri odavno je ovaj forum postao forum jednoumlja tako ako ne mislis kao nekoliko dezurnih kriticara nemas ovdje sta traziti davno sam ja digao ruke od pozivanja ovdje na neke stvari
Ovdje i ne treba pozivati na neke stvari,zato sto smo ovdje kao navijaci Zelje prije svega.Pitaj admina da otvoris temu PROtESTI pa tu pisi,koja je svrha o tome ovdje pisati ne kontam...Ti svoje nezadovoljstvo iskazujes kao gradjanin a ne ka navijac Zelje
SLOBODA NAVIJAČIMA

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 07 jun 2013, 16:54

lovcen16 je napisao/la:Pitanje za navijace Zelje ima li ikakvih informacija za prelazak malog Perisica na Grbavicu????Razgovori su bili vodjeni samo neznam kakav je ishod ako neko zna nesto vise volio bi da napise info!!!!!
Koji je to igrac,koji klub?
Ma vi stvarno niste normalni !!!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 07 jun 2013, 16:57

PlaviSaJUGA je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:Pitanje za navijace Zelje ima li ikakvih informacija za prelazak malog Perisica na Grbavicu????Razgovori su bili vodjeni samo neznam kakav je ishod ako neko zna nesto vise volio bi da napise info!!!!!
Slavija,moglo bi biti nesto ;)
SLOBODA NAVIJAČIMA

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 07 jun 2013, 17:06

PlaviSaJUGA je napisao/la:
Marko Perišić iz Slavije.
http://www.youtube.com/watch?v=UmdXhDgS2v0

O tome je pisao Avazov sport (tako je neko napisao na forumu), sumnjam da iko zna nešto više od toga što je napisano u tom članku.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 07 jun 2013, 18:38

Sad sam pricao sa likom koji se druzi sa malim Maketom izgleda nista od prelaska u Zelju kao razlog rece mi zato sto je otislo pola prve ekipe pa njega nece da puste!!!!Zeljo davao kaze dobre pare!!!!

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 07 jun 2013, 18:58

Jeli mi moze ko rasvijetlit slucaj "Ervin Zukanović"! U slucaju da Ervin Zukanović promjeni klub,koliko Zeljo dobija od transfera?

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 07 jun 2013, 20:26

PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli mi moze ko rasvijetlit slucaj "Ervin Zukanović"! U slucaju da Ervin Zukanović promjeni klub,koliko Zeljo dobija od transfera?
Tačno 3%.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 07 jun 2013, 20:32

ipetm je napisao/la:
PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli mi moze ko rasvijetlit slucaj "Ervin Zukanović"! U slucaju da Ervin Zukanović promjeni klub,koliko Zeljo dobija od transfera?
Tačno 3%.
Hvala ;)

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 07 jun 2013, 20:39

Rezime sezone: dio prvi

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... e-dio-prvi" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jun 2013, 20:44

ipetm je napisao/la:
Tačno 3%.
Zar nije 5 % prosao komplet omladinsku skolu i imao profesonalni ugovor sa nama kao senior!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 07 jun 2013, 20:49

pile87 je napisao/la:
ipetm je napisao/la:
Tačno 3%.
Zar nije 5 % prosao komplet omladinsku skolu i imao profesonalni ugovor sa nama kao senior!
5% sigurno dobijamo od Zukenbauera..... Zbog ugovora koji je imao sa nama.. A da ga nije imao dijelili bi sa Lustenauom neke pare.....

On 100% kad bude isao iz Genta ide za iznos koji ce biti veci od milion eura, mozda i mnogo vise od toga....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 07 jun 2013, 21:46

Umjesto da dovodimo igrače jer ovo što imamo nema kvalitet nemogu neki ni igrati prva kola kvaalifikacija zbog crvenih kartona daa uzimamo najbolje iz lige i spremamo se za LŠ naš stručni štab odmara i vrlo je miran i spokojan ništa se ne dešava unaprijed smo skinuli gaće, nikakvih pojačanjaa niti dešavanja, e jadni smo baš i čemerni.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 07 jun 2013, 21:47

zeljooooo je napisao/la:Umjesto da dovodimo igrače jer ovo što imamo nema kvalitet nemogu neki ni igrati prva kola kvaalifikacija zbog crvenih kartona daa uzimamo najbolje iz lige i spremamo se za LŠ naš stručni štab odmara i vrlo je miran i spokojan ništa se ne dešava unaprijed smo skinuli gaće, nikakvih pojačanjaa niti dešavanja, e jadni smo baš i čemerni.
dobar ti sarkazam :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 07 jun 2013, 21:49

jovanmaksimovic je napisao/la:
zeljooooo je napisao/la:Umjesto da dovodimo igrače jer ovo što imamo nema kvalitet nemogu neki ni igrati prva kola kvaalifikacija zbog crvenih kartona daa uzimamo najbolje iz lige i spremamo se za LŠ naš stručni štab odmara i vrlo je miran i spokojan ništa se ne dešava unaprijed smo skinuli gaće, nikakvih pojačanjaa niti dešavanja, e jadni smo baš i čemerni.
dobar ti sarkazam :lol:
Ti zadovoljan svim, sve funkcioniše besprijekorno jelde pa se smiješ imaš razloga za to smijat ćemo se skupa nakon prve utakmice drugog pretkola LŠ. :lol: :lol: :lol:
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 jun 2013, 21:52

Dosad si mogao prekucati tih 10 stranica
NO PYRO NO PARTY

11plavih
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih » 07 jun 2013, 21:55

Jesi li skeniro ?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 jun 2013, 22:22

mog'o si klinasto pismo urezati u kamenu...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jun 2013, 23:07

Pa i ovakvi smo jaci nego pitari kad se pojacaju u cemu je problem :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 07 jun 2013, 23:10

Problem je što nema skenera ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.