Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
zeljocity
-
Kontakt:
pile87 je napisao/la:11plavih je napisao/la:Da Bog da on zayebo Anelku po tom pitanju.
Amin Jarabi
Kad smo vec kod toga ja bih najvise volio da prestigne Zlatana po tom pitanju

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
DzoleZeljo
-
Kontakt:
Postao/la DzoleZeljo » 07 jun 2013, 01:30
barbarez je napisao/la:Ovo nema veze sa temom,I nije bitno jesu li manijaci ili horde,mislim da je vrijeme da je solidarisemo I da ona **** ne.molimo nego pobacamo iz zgrada.dokle tprit sutra ce I vasoj djeci trebat I ovo nije jedino. ljudi u turskoj zbog drveta naprave lom a mi nismo u stanju nista.jesmo **** I treba nas **** ona stoka,sto obezbijedi cijelu familiju za 4 godine.
Ma nije samo ovo problem... Evo nesto sto nam debelo sljeduje, pa cemo vidjeti kakav ce odaziv da bude...
Mislim da ce nam ovo biti duplo veci problem beba, ali ne treba sada dijeliti muku, kada smo svi u istim ****...
UPRKOS TOME ŠTO SARAJEVO IMA SVE MANJE VODE: Vlada daje Coca-Coli pravo da crpi 12 litara pitke vode svake sekunde!
05.06.2013.
Sarajevo se posljednjih godina suočava sa sve većom nestašicom vode, pa je zato pažnju građana privukla jedna naoko uobičajena agencijska vijest. Naime, Vlada Kantona Sarajevo kao koncesor i privredno društvo “Coca-Cola HBC B-H” d.o.o. Sarajevo kao koncesionar potpisat će sutra Ugovor o koncesiji za korištenje pitke podzemne vode iz bunara B-1
Zaključivanjem ovog ugovora “Coca-Cola HBC B-H” d.o.o. Sarajevo stiče pravo korištenja pitke podzemne vode u obimu od 12 litara u sekundi, odnosno u obimu od 378.683,42 metara kubnih na godišnjem nivou, iz bunara B-1 koji se nalazi u proizvodnom krugu ovog privrednog društva na Mostarskom raskršću b.b. u Hadžićima.
Voda iz bunara koristit će se u proizvodnji bezalkoholnih pića i osvježavajućih napitaka, kao i u proizvodnji pitke vode obogaćene mineralima (stolne mineralne vode) te za tehnološke potrebe preduzeća.
Koncesija se daje na period od 10 godina.
Ugovor će potpisati ministar privrede KS-a Emir Hrenovica i direktor “Coca-Cola HBC B-H” d.o.o. Sarajevo Draja Octavian Mircea.
Vijest je, doduše, imala svoj odjek na društvenim mrežama, gdje je jedan komentator napisao:
- Kod nas je to samo jedna nebitna vijest da je jedna firma potpisala neki ugovor na 10 godina i ništa više. “Građani” će se možda sjetiti ove vijesti za 2-3 godine kad česme u neposrednoj blizini vodozaštitne zone presuše, kada počnu restrikcije vode. Za utjehu će se “građanstvu” ponuditi pune police flaširane Bonaque, Fante, Cole po pristupačnim cijenama…
http://doznajemo.com/2013/06/05/uprkos-t...e-sekunde/" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam da je off-topic i da ja imam radikale prijedloge, ali @barbarez je zaista upravu...
-
PL BiH -1
-
Kontakt:
Bitno je da administracina izbrise moj komentar za nazivanje pojedinih forumasa debilima a to sto se na Zeljinoj temi pise o **** protestima i pitkoj vodi.
Ali hajde bolje i to nego da izmisljate odlazke, dolazke i cifre.
Posto je tema o protestima i vodi necu pisatimo Zelji i desavanjima u Zelji.
-
DzoleZeljo
-
Kontakt:
Postao/la DzoleZeljo » 07 jun 2013, 11:51
PL BiH -1 je napisao/la:Bitno je da administracina izbrise moj komentar za nazivanje pojedinih forumasa debilima a to sto se na Zeljinoj temi pise o **** protestima i pitkoj vodi.
Koliko ja znam, voda se tice sviju nas pa tako i Zelje kao i drugih klubova u kantonu... Tako, ta ti teze pada u vodu...
-
old school
-
Kontakt:
Postao/la old school » 07 jun 2013, 12:33
DzoleZeljo je napisao/la:PL BiH -1 je napisao/la:Bitno je da administracina izbrise moj komentar za nazivanje pojedinih forumasa debilima a to sto se na Zeljinoj temi pise o **** protestima i pitkoj vodi.
Koliko ja znam, voda se tice sviju nas pa tako i Zelje kao i drugih klubova u kantonu... Tako, ta ti teze pada u vodu...
jel to toliki problem otici sam?? idi ako ti se ide,ne vezi nikoga uz sebe

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
DzoleZeljo
-
Kontakt:
Postao/la DzoleZeljo » 07 jun 2013, 12:44
old school je napisao/la:DzoleZeljo je napisao/la:PL BiH -1 je napisao/la:Bitno je da administracina izbrise moj komentar za nazivanje pojedinih forumasa debilima a to sto se na Zeljinoj temi pise o **** protestima i pitkoj vodi.
jel to toliki problem otici sam?? idi ako ti se ide,ne vezi nikoga uz sebe

O cemu pricas ti? Gdje da idem sam?
Ovo nije prica o ovim protestima, vec o necemu drugom sto ce nam postati realnost uskoro!
EDIT: Ajde, necemo vise na ovu temu, vratimo se primarnoj stvari, pa kada postene pravi problem na ljeto, svatit ce o cemu sam govorio...
Zadnja izmjena:
DzoleZeljo, dana/u 07 jun 2013, 12:49, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Amoxicillin
-
Kontakt:
Postao/la Amoxicillin » 07 jun 2013, 12:46
DzoleZeljo je napisao/la:PL BiH -1 je napisao/la:Bitno je da administracina izbrise moj komentar za nazivanje pojedinih forumasa debilima a to sto se na Zeljinoj temi pise o **** protestima i pitkoj vodi.
+1 Konačno savjestan navijač, simpatizer (šta već)
Pitanje za ove što se bune protiv ovog: Kako vi mislite bez vode, ljudskih prava propisanih zakonom koji se ne drže!?
I Željo je na gubitku

Kako će ova djeca kad postanu fudbaleri ići igrat u evropskoj ligi ili ligi šampiona bez JMB-a

A čime ćemo natopit teren, kiše su rijetke, nema vode

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
-
Anonimac
-
Kontakt:
Na RTRS-u voditelj pominje:
"Pred parlamentom BiH bili su i navijači Želje... Mogli su se vidjeti razni transparenti i zastave"???
Ni krive ni dužne nas optužuju... e sad zamislite da je nešto krenulo po zlu, kakva bi se šteta napravila Želji i Manijacima, a za to su krivi mediji (koji su to objavili) i pojedinci koji su dali sebi za pravo da pozivaju navijače.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
fedeltafrotta
-
Kontakt:
Postao/la fedeltafrotta » 07 jun 2013, 13:37
mitolozi su oduvijek bili, nasljednici riste

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
lovcen16
-
Kontakt:
Pitanje za navijace Zelje ima li ikakvih informacija za prelazak malog Perisica na Grbavicu????Razgovori su bili vodjeni samo neznam kakav je ishod ako neko zna nesto vise volio bi da napise info!!!!!
-
fedeltafrotta
-
Kontakt:
Postao/la fedeltafrotta » 07 jun 2013, 14:11
džeko ide u čelzi za 30 miliona
stila u celtic za 3
zukanovic u fulham za 5
i mi mirni

Zadnja izmjena:
fedeltafrotta, dana/u 07 jun 2013, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
Zeman
-
Kontakt:
Anonimac je napisao/la:Na RTRS-u voditelj pominje:
"Pred parlamentom BiH bili su i navijači Želje... Mogli su se vidjeti razni transparenti i zastave"???
Ni krive ni dužne nas optužuju... e sad zamislite da je nešto krenulo po zlu, kakva bi se šteta napravila Želji i Manijacima, a za to su krivi mediji (koji su to objavili) i pojedinci koji su dali sebi za pravo da pozivaju navijače.
Niko nije pozivao navijače, nego građane Sarajeva koji čitaju najčitaniju temu najčitanijeg sportskog foruma u državi.
NAPRIJED NARODE!
-
Anonimac
-
Kontakt:
Zeman je napisao/la:
Niko nije pozivao navijače, nego građane Sarajeva koji čitaju najčitaniju temu najčitanijeg sportskog foruma u državi.
Evo ti jedan od naslova:
"Građanima se pridružuju "Manijaci" i "Horde zla" (najčitanijeg portala, da ne pominjem kojeg), a i vi ste našli gdje ćete pozivati građane Sarajeva na proteste, na sportskom i navijačkom forumu.
Zamolio bih ako ima neki admin kojem nije mrsko da izbriše sve komentare vezane za proteste (počev od ovog). Da se već jednom završi sa ovom pričom i da se vratimo na temu koja je F. K. Željezničar (ako se ne varam).
Unaprijed hvala!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
Zeman
-
Kontakt:
Anonimac je napisao/la:Zeman je napisao/la:
Evo ti jedan od naslova:
"Građanima se pridružuju "Manijaci" i "Horde zla" (najčitanijeg portala, da ne pominjem kojeg), a i vi ste našli gdje ćete pozivati građane Sarajeva na proteste, na sportskom i navijačkom forumu.
Tom portalu je i bilo u cilju huškanje i da sve preraste u nerede. Inicijatori protesta nisu zvali navijače, već svakog građanina koji ima savjesti. Ljudi su pozivani jer ovo je problem svih građana BiH, bili oni navijači, sportisti... Uostalom, i neki od novinara ovog portala su bili na protestima. Svaka im čast za to.

NAPRIJED NARODE!
-
Guvo
-
Kontakt:
Hebo vas vise jmbg i voda. Tema je Zeljo, smarate vise sa ovim.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
-
juveboy
-
Kontakt:
Guvo je napisao/la:Hebo vas vise jmbg i voda. Tema je Zeljo, smarate vise sa ovim.
Sta smaramo ? Kako te nije stid ? Imas li ista u glavi, kakvo nam je stanje u drzavi sve teme, svi forumi trebaju biti preimenovani u proteste, udariti jedan baner na svim poznatim el. medijima i krenuti u rusenje ove mafije. Sta je Zeljo bez ove drzave, bez navijaca koji nemaju za karte - nista. Zacepi i ne javljaj se. . .
-
Guvo
-
Kontakt:
juveboy je napisao/la:Guvo je napisao/la:Hebo vas vise jmbg i voda. Tema je Zeljo, smarate vise sa ovim.
Sta smaramo ? Kako te nije stid ? Imas li ista u glavi, kakvo nam je stanje u drzavi sve teme, svi forumi trebaju biti preimenovani u proteste, udariti jedan baner na svim poznatim el. medijima i krenuti u rusenje ove mafije. Sta je Zeljo bez ove drzave, bez navijaca koji nemaju za karte - nista. Zacepi i ne javljaj se. . .
Ponasaj se fino kao prvo, nisam se tebi obracao. Sta ce rusit nema dvije hiljade ljudi, poklopite se i sutite. Birali ste ovu vlast, vi glasali za njih i opet ce te ? Ovo je sportski forum nije politicki, ufati se noge. A uostalom sto ti nisi na protestima nego palamudis ovdje.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
-
muXmania
-
Kontakt:
juveboy je napisao/la:Guvo je napisao/la:Hebo vas vise jmbg i voda. Tema je Zeljo, smarate vise sa ovim.
Ti fino odi na neki adekvatan forum I pisi o cemu hoces. Sta sad trebamo ovdje naglabati I o Iranskom nuklearnom programu jer pobogu ako bace bombu na Evropu nece biti ni Zelje. Razguli pa o politici I ostalim temema pisi negdje drugdje, jer ovo je sportski forum.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
juveboy
-
Kontakt:
muXmania je napisao/la:juveboy je napisao/la:Guvo je napisao/la:Hebo vas vise jmbg i voda. Tema je Zeljo, smarate vise sa ovim.
Ti fino odi na neki adekvatan forum I pisi o cemu hoces. Sta sad trebamo ovdje naglabati I o Iranskom nuklearnom programu jer pobogu ako bace bombu na Evropu nece biti ni Zelje. Razguli pa o politici I ostalim temema pisi negdje drugdje, jer ovo je sportski forum.
Zbog takvih kao sto ste vi, ili se predstavljate takvim je ova drzava gdje jeste i nikad nece krenuti naprijed. Zalosno, stidim se sto zivim sa takvim ljudima kao sto ste vi. . .
-
mija
-
Kontakt:
Juveboj-Pasa moj dobri odavno je ovaj forum postao forum jednoumlja tako ako ne mislis kao nekoliko dezurnih kriticara nemas ovdje sta traziti davno sam ja digao ruke od pozivanja ovdje na neke stvari
Muharemovicu odlazi iz Zelje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.