Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Ovaj nas narod stvarno nije normalan! Sta je svijeta otislo privatnim autima iz BiH u Latviju,ko da je to Makarska hehehe... Nevjerovatno!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
I onda kazu na svijetu ima najvise kineza. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ubit cemo ih k'o Grke u Zenici

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bayern@heart
- Kontakt:
+1Otelo je napisao/la:Ubit cemo ih k'o Grke u Zenici![]()
![]()
Idemo ljudi ludnica i veceras za nezaborav

VOLIM TE BIH
kazem ja da su plesacice sponzoruse koje uzimaju pare glupim bosnjamaennis je napisao/la:
LOM

Treba im dati krampu i da okopavaju negdje krompiru. Koji seljaluk ljudi mojiSakuragi je napisao/la:ennis je napisao/la:
LOM

Otprilike,ali nasi kite zaboli ih neka stvar..Sakuragi je napisao/la:kazem ja da su plesacice sponzoruse koje uzimaju pare glupim bosnjamaennis je napisao/la:
LOM![]()

Ovo samo kod nas ima,drzava u haosu protesti na sve strane,parlamentarci zarobljeni,a na drugom kraju Evrope nas narod pravi teferic.To mogu samo Bosanci i Hercegovci
SLOBODA NAVIJAČIMA
dijaspora...kakvo smeće slušaju uvijek me tuga obuzme kad vidim trebu od 18 godina iz dijaspore ona sluša najveće džigareSakuragi je napisao/la:kazem ja da su plesacice sponzoruse koje uzimaju pare glupim bosnjamaennis je napisao/la:
LOM![]()

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
ma koga briga, samo nek se lomiSakuragi je napisao/la:kazem ja da su plesacice sponzoruse koje uzimaju pare glupim bosnjamaennis je napisao/la:
LOM![]()

Republika Zenica

Malo me strah ovog

Igra Latvije protiv BIH tj. u kost udri i sjeckanje ako sudija vidi u tome faul

Dzeki i Lulicu prijeti suspenzija ako dobiju zuti karton. OPREZ
Jos su tu Stevanovic i Zahirovic.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Pust'e ljude da se vesele, svi bi se mi pridružili još ove dvije se popele na stol 

- legenda reala
- Kontakt:
Nema boljeg sudije za nas, šta ti je ba
Nego jel to niko ne zna ovu u gaćama
đe onaj Solskjer možda je neka njegova kona iz Norveške 

Nego jel to niko ne zna ovu u gaćama

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Consigliere
- Kontakt:
kakva je inace situacija u Livnu sto se toga tice? imal jos likova kao ti?badblueboylivno je napisao/la:Objašnjavao sam par puta već.
Navijam za obje reprezentacije istim žarom, a prednost bi u međusobnoj utakmici imala BiH.
btw. sta se ba sekirate? Imacemo lagan pocetak ali i uraganski zavrsetak poluvremena: Dzeko 39, Lulic 44.
Drugo poluvrijeme rutinski: Pjanic 58... Pustamo gol Latvijcima zbog fine organizacije .....svskis 88

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jesi siguran ?legenda reala je napisao/la:Nema boljeg sudije za nas, šta ti je ba![]()
Nego jel to niko ne zna ovu u gaćamađe onaj Solskjer možda je neka njegova kona iz Norveške
Zelimo Cakira protiv Slovacke.
Nemoj mi to ba.

Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Ma ne zanima me brate, ja sam navikao samo na plavuse.legenda reala je napisao/la:Nema boljeg sudije za nas, šta ti je ba![]()
Nego jel to niko ne zna ovu u gaćamađe onaj Solskjer možda je neka njegova kona iz Norveške

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
i mislio sam da je to, hvalaDonCorleone je napisao/la:Fifa preuzima pocetak odigravanja utakmice po vremenskoj zoni te zemlje u kojoj se utakmica odigrava i prema tome nista nije pogresno preneseno sa strane FIFA-e. U Latviji pocinje utakmica u 19:30 sati jer Latvija spada pod vremensku zonu Eastern European Time (EET), dok za BiH vazi Central European Time (MEZ), sto znaci kada je u Latviji 19:30 sati, da je kod nas 18:30 sati, sto sugerise da postoji sat vremena razlike izmedu Latvije i BiH. Za sve ljude pod vremenskom zonom Central European Time, pod koju spada i BiH, utakmica pocinje u 18:30 sati, tada je u Latviji 19:30 sati.Papastathopoulos je napisao/la:ljudi, ovo s vremenom odigravanja tekme fakat ima neku svoju cudnu stranu...ne zezam se, a evo i sto....
za tekmu hrvatska-skotska rez.ultati.com kazu:
za tu istu tekmu fifa.com kaze:
za tekmu latvija-bih, rez.ultati.com kao i drugi sajtovi kazu da je u 18:30, a evo sta fifa.com kaze:
jedino ako fifa.com idu na lokalno vrijeme, tako da u hrvatskoj i u nas je ista vrem. zona, a u latviji je sat unaprijed...al fakat, ovdje yebe lud zbunjenog
Hrvatska igra u 20:15 sati pod Central European Time (MEZ), u koji spada i BiH, zato tu nema promjene. 20:15 sati po Hrvatskom vremenu, je 20:15 h i po nasem vremenu, zato nema promjena. FIFA svega prenosi podatak pocetka utakmice iz vremenske zone u kojoj utakmice i zaista pocinje, sto ne znaci da je taj pocetak utakmice za vasu vremensku zonu tacan, jer je ovisan u lokaciji na kojoj se nalazite dragi moji Bosanci.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
ZMAJEVI molim da današnju pobjedu namijenite maloj BELMINI i svim bebama bez JMBG, Džeko zabi 2 komada i molim te izdigni se iznad političara i vrati im diplomatski pasoš nemoj dozvoliti da te počnu koristiti u svoje svrhe, a još napomena pored 5 privedeni lica na saslušanje za demokratsko i nenasilno izražavanj stavova, na obilni RUČAK prije 20 minuta priveden ministar sigurnosti jer je obećao građanima BIH za demokratiju 5 godina zatvora
- legenda reala
- Kontakt:
Pa nisam je ni tražio za tebe, ja samo oću da mi je pronađešCartman je napisao/la: Ma ne zanima me brate, ja sam navikao samo na plavuse.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
idemo po pobjedu
bosna 5 - 0 latvija
bosna 5 - 0 latvija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.