cast je bila igrati sa ovim Bogom od igraca

inace, novi trener je admir_sa. ceka se samo zvanicna objava i kolutanje ociju

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Evil Genius II je napisao/la:da.
baldini je dao otkaz i ide u tottenham, tako da je sabatini i sportski direktor i generalni menadzer il' kako se vec zove ta titula u bosanskom jeziku. dakle, saga se nastavlja i sasvim je sigurno reci da nam je uprava totalno nesposobna.
ne mogu vjerovatiEvil Genius II je napisao/la:allegriju nudili 3,5 mil € po sezoni, manciniju bi dali 4, a blancu ne mogu dati 2,5 miliona i to je jedini razlog zasto on vrlo vjerovatno nece biti novi trener
Genio del Male, molim lepoMaGiCa je napisao/la: @Il Genio Brutto.
cuj ga što nam opet muda za bubrege prodajeSabatini: "Trener ce biti objavljen sredinom slijedece sedmice. 90% ce biti stranac a ne talijan. Definitivno ce biti sjajna Roma. Prestizna je osoba u pitanju. Ovoliko dugo trazimo jer zelimo da napravimo najbolji izbor."
lupa De Laurentis gluposti, demantovano sinoc iz unicredita.Rosicky je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/napoli- ... elu/106647
nudio je 40 miliona za njih dvojicu ali ovi su mu rekli da moze dobiti samo osvaldaRosicky je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/napoli- ... elu/106647
ovo bi bio mnogo dobar posao za Romu ali opet za sve je kljucan dobar trener. Takodjer par bekova ne bi bilo lose dovesti. Treba trener koji ce imati damu da ostavi Tottia na klupi i koji ce smijeti da ga izvede kao i da smiri usijave glave kao sto je to slucaj sa Osvaldom.Evil Genius II je napisao/la:najnovija glasina kaze da ce iduce sedmice garcia biti predstavljen kao novi trener, te da ce sa njim biti predstavljeni jos benatia, nainggolan i rafael ( golman santosa).
to za zemana je samo medijska patka. covjeku treba odmor nakon katastrofe sa romom i mislim da je to jedan od razloga zasto je jos uvijek bez posla.
Je li ti znaš uopće ko je Rudi Garcia?IlPrincipino je napisao/la:ma to ce biti ovaj iz Lilla garant
Znam ali Blanc mi je bio bolja opcija.Henderson je napisao/la:Je li ti znaš uopće ko je Rudi Garcia?IlPrincipino je napisao/la:ma to ce biti ovaj iz Lilla garant
Čemu toliko omalovažavanje? Znaš li ti šta je on sve postigao sa Lillom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.