I još nešto, ja navijam za Želju a ovo dvoje gotivim

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Gotivim i ja i za Liverpool i za Juventusgio10 je napisao/la:Jel imate nešto protiv što gotivim Juventus i Liverpul? Jel ja treba da se sikiram oko tragedije koja se dogodila,i da mi ta politika zabranjuje da navijam odnosno simpatišem ova dva kluba?
I još nešto, ja navijam za Želju a ovo dvoje gotivim
Ima ponude klubova koji igraju LP , zasto bi dosao kod nas ? Jos iz Evertona , to se nece desiti , nema sanse .Henderson je napisao/la:Fellaini ima 24 miliona funti otkupnu klauzulu u ugovoru. Ali naravno da ga naši neće dovesti.Bolje je dati za Mkarikakkkkkkkkkkk 22 miliona.
![]()
Kako bi se on dobro slagao sa Gerardom iza.
Možda zbog toga što mu možemo dati dobru platu? Možda i Monaco ne igra LP, ali ima novac da privuče igrače? Možda što već ima kuću u blizini i ne mora kupovati novu? Možda što bi imao sigurno mjesto u startnih 11? Kada su mogli Abela Xaviera dovesti, mogu i njega. Samo je problem što oni vjerovatno nikad nisu čuli da se on može dovesti za 24 miliona funti.nerkolfc je napisao/la:Ima ponude klubova koji igraju LP , zasto bi dosao kod nas ? Jos iz Evertona , to se nece desiti , nema sanse .Henderson je napisao/la:Fellaini ima 24 miliona funti otkupnu klauzulu u ugovoru. Ali naravno da ga naši neće dovesti.Bolje je dati za Mkarikakkkkkkkkkkk 22 miliona.
![]()
Sto mu mozemo mi ponuditi mogu i Mancho i Arsenal , mozda cak i vise . Problem njima nije prodati jednu kucu a kupiti drugu . Sigurno bi on to rado uradio samo da se moze takmiciti za najprestiznije nagrade u igri . Kod Moyesa bi vjerovatno imao mjesta u 11 , a u Arsenalu umjesto Ramseya koji je veci flop od Downinga .Henderson je napisao/la:Možda zbog toga što mu možemo dati dobru platu? Možda i Monaco ne igra LP, ali ima novac da privuče igrače? Možda što već ima kuću u blizini i ne mora kupovati novu? Možda što bi imao sigurno mjesto u startnih 11? Kada su mogli Abela Xaviera dovesti, mogu i njega. Samo je problem što oni vjerovatno nikad nisu čuli da se on može dovesti za 24 miliona funti.nerkolfc je napisao/la:Ima ponude klubova koji igraju LP , zasto bi dosao kod nas ? Jos iz Evertona , to se nece desiti , nema sanse .Henderson je napisao/la:Fellaini ima 24 miliona funti otkupnu klauzulu u ugovoru. Ali naravno da ga naši neće dovesti.Bolje je dati za Mkarikakkkkkkkkkkk 22 miliona.
![]()
Sa Arsenalom se može boriti za šta?Sigurno bi on to rado uradio samo da se moze takmiciti za najprestiznije nagrade u igri .
Ovo ti nije nikako trebalo. Izginućeš od gunnersa.a u Arsenalu umjesto Ramseya koji je veci flop od Downinga .
Flopovi su obojica, realno govoreći.Čak i da je Downing veći flop, to ne umanjuje činjenicu da je i Ramsey flop, ista je to kategorija, eh sad, neko je tu "bolji" a neko "lošiji" (ako tako možemo rećiMarsal je napisao/la:Ramsey ima potencijala da od njega nekad bude nešto, recimo od februara je igra na odličnom nivou, bio bitan faktor u sjajnoj završnici sezone, dok Downing što je napredovao u karijeri napredovao je, od njega nema ništa. A mislim da bi svaki menadžer u ovom trenutku radije pod svoje uzeo Ramseya nego Downinga što opet govori ko je veći flop.
Sto se mene tice ne treba nam ni jedan ni drugi . Iako je Downing u usponu , ako ostane imat ce sljedece sezone 10 asistencija barMarsal je napisao/la:Ramsey ima potencijala da od njega nekad bude nešto, recimo od februara je igra na odličnom nivou, bio bitan faktor u sjajnoj završnici sezone, dok Downing što je napredovao u karijeri napredovao je, od njega nema ništa. A mislim da bi svaki menadžer u ovom trenutku radije pod svoje uzeo Ramseya nego Downinga što opet govori ko je veći flop.
Slucajno nam je upao u ovaj forum , evo rado ga se odricemoAllGunsBlazing je napisao/la:Ali cekaj sto vi toliko brinete? Ako je nama dobar, sta se onda vi imate tu nesto brinuti. Sigurno je dobar u vise od 5 utakmica, savrsen za to mjesto pored Fellainija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.