Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gio10
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gio10 » 07 jun 2013, 09:31

Jel imate nešto protiv što gotivim Juventus i Liverpul? Jel ja treba da se sikiram oko tragedije koja se dogodila,i da mi ta politika zabranjuje da navijam odnosno simpatišem ova dva kluba?

I još nešto, ja navijam za Želju a ovo dvoje gotivim ;)
Ja te volim, volim Željo..

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 07 jun 2013, 10:20

Fellaini ima 24 miliona funti otkupnu klauzulu u ugovoru. Ali naravno da ga naši neće dovesti. :? Bolje je dati za Mkarikakkkkkkkkkkk 22 miliona. :roll:
Kako bi se on dobro slagao sa Gerardom iza.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 07 jun 2013, 10:24

gio10 je napisao/la:Jel imate nešto protiv što gotivim Juventus i Liverpul? Jel ja treba da se sikiram oko tragedije koja se dogodila,i da mi ta politika zabranjuje da navijam odnosno simpatišem ova dva kluba?

I još nešto, ja navijam za Želju a ovo dvoje gotivim ;)
Gotivim i ja i za Liverpool i za Juventus ;) Iako mi je Liverpool bliži srcu što i dokazuje da sam na temi Liverpoola a ne Juventusa tamo ponekad uđem da se informišem samo. :mrgreen:
Navijam za Čelik da se zna :lol: :lol:
@Henderson mogu ti reći da si napredovao kao i ja, eto svađe a da nismo imali svojih prstiju ti ja i još pokoji Brendanovac :mrgreen:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 jun 2013, 10:31

Henderson je napisao/la:Fellaini ima 24 miliona funti otkupnu klauzulu u ugovoru. Ali naravno da ga naši neće dovesti. :? Bolje je dati za Mkarikakkkkkkkkkkk 22 miliona. :roll:
Ima ponude klubova koji igraju LP , zasto bi dosao kod nas ? Jos iz Evertona , to se nece desiti , nema sanse .

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 07 jun 2013, 11:02

nerkolfc je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Fellaini ima 24 miliona funti otkupnu klauzulu u ugovoru. Ali naravno da ga naši neće dovesti. :? Bolje je dati za Mkarikakkkkkkkkkkk 22 miliona. :roll:
Ima ponude klubova koji igraju LP , zasto bi dosao kod nas ? Jos iz Evertona , to se nece desiti , nema sanse .
Možda zbog toga što mu možemo dati dobru platu? Možda i Monaco ne igra LP, ali ima novac da privuče igrače? Možda što već ima kuću u blizini i ne mora kupovati novu? Možda što bi imao sigurno mjesto u startnih 11? Kada su mogli Abela Xaviera dovesti, mogu i njega. Samo je problem što oni vjerovatno nikad nisu čuli da se on može dovesti za 24 miliona funti.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 07 jun 2013, 11:05

Fera sve najbolje :)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 07 jun 2013, 11:14

Navodno se borimo sa pjetlićima za Chadlia iz Twentea.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 07 jun 2013, 11:24

fera sretan rodjendan sve najbolje, ja se ne bi previse zurio za zenidbu da sam an tvom mjestu :D
kako ce neko pozelit jednog igraca evertona, jos hoce da ide u united, nista mu ne ide u prilog
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 07 jun 2013, 11:27

Gulasci u Red Bull Salzburgu.

Navodno je sinoc Arsenal aktivirao tu klauzulu u Fellainijevom ugovoru. Meni je iskreno drago sto se ne povezujemo sa njim, vise bih volio Henrikha ili Eriksena.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 jun 2013, 12:03

Henderson je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:
Možda zbog toga što mu možemo dati dobru platu? Možda i Monaco ne igra LP, ali ima novac da privuče igrače? Možda što već ima kuću u blizini i ne mora kupovati novu? Možda što bi imao sigurno mjesto u startnih 11? Kada su mogli Abela Xaviera dovesti, mogu i njega. Samo je problem što oni vjerovatno nikad nisu čuli da se on može dovesti za 24 miliona funti.
Sto mu mozemo mi ponuditi mogu i Mancho i Arsenal , mozda cak i vise . Problem njima nije prodati jednu kucu a kupiti drugu . Sigurno bi on to rado uradio samo da se moze takmiciti za najprestiznije nagrade u igri . Kod Moyesa bi vjerovatno imao mjesta u 11 , a u Arsenalu umjesto Ramseya koji je veci flop od Downinga .

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 07 jun 2013, 12:06

Sigurno bi on to rado uradio samo da se moze takmiciti za najprestiznije nagrade u igri .
Sa Arsenalom se može boriti za šta? :?
a u Arsenalu umjesto Ramseya koji je veci flop od Downinga .
Ovo ti nije nikako trebalo. Izginućeš od gunnersa.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 jun 2013, 12:09

HAHAH , dobro , ipak mu je bolje da dođe kod nas :D :D

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 jun 2013, 12:14

Ramsey ima potencijala da od njega nekad bude nešto, recimo od februara je igra na odličnom nivou, bio bitan faktor u sjajnoj završnici sezone, dok Downing što je napredovao u karijeri napredovao je, od njega nema ništa. A mislim da bi svaki menadžer u ovom trenutku radije pod svoje uzeo Ramseya nego Downinga što opet govori ko je veći flop.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 07 jun 2013, 12:21

Marsal je napisao/la:Ramsey ima potencijala da od njega nekad bude nešto, recimo od februara je igra na odličnom nivou, bio bitan faktor u sjajnoj završnici sezone, dok Downing što je napredovao u karijeri napredovao je, od njega nema ništa. A mislim da bi svaki menadžer u ovom trenutku radije pod svoje uzeo Ramseya nego Downinga što opet govori ko je veći flop.
Flopovi su obojica, realno govoreći.Čak i da je Downing veći flop, to ne umanjuje činjenicu da je i Ramsey flop, ista je to kategorija, eh sad, neko je tu "bolji" a neko "lošiji" (ako tako možemo reći :mrgreen: )

Ne treba nam evertonian Fellaini, uvijek sam prije za Henu ili Eriksena, i oni su kvalitetni gotovo isto kao i Fellaini.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 jun 2013, 12:23

Ramsey je flop samo za one koji ne gledaju dovoljno. Prvo covjek je imao lom noge, drugo kad je bio krilo/ofanzivni/bek i sta vec ne bio je flop, sad kad mu je Wenger nasao poziciju igra dobro i sigurno da nije flop. I na ovoj poziciji se ne smije i ne moze smatrati flopom, naravno nije jos neki poseban igrac, ali nije ni los. Trece Fellaini bi vjerovatno igrao umjesto Artete a ne Ramseya.
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 jun 2013, 12:27

Ramsey je dobio nagradu za najboljeg igrača u mjesecu Aprilu u Arsenalu :!:
Ne zaboravimo da je taj isti flop bio rame uz rame sa vilširom prije loma noge. Znači da u momku leži ogroman potencijal :!:
Vođa zna.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 jun 2013, 12:28

Marsal je napisao/la:Ramsey ima potencijala da od njega nekad bude nešto, recimo od februara je igra na odličnom nivou, bio bitan faktor u sjajnoj završnici sezone, dok Downing što je napredovao u karijeri napredovao je, od njega nema ništa. A mislim da bi svaki menadžer u ovom trenutku radije pod svoje uzeo Ramseya nego Downinga što opet govori ko je veći flop.
Sto se mene tice ne treba nam ni jedan ni drugi . Iako je Downing u usponu , ako ostane imat ce sljedece sezone 10 asistencija bar :D :D A Ramseyu je samo pitanje kad ce ga neko izgurati iz ekipe Arsenala , on je flop 2 sezone i odigra 5 utakmica dobro i odmah je glavni igrac . Meni je drag , al povrede su ucinili svoje .

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 jun 2013, 12:29

Ali cekaj sto vi toliko brinete? Ako je nama dobar, sta se onda vi imate tu nesto brinuti. Sigurno je dobar u vise od 5 utakmica, savrsen za to mjesto pored Fellainija.
Celik!3,2,2.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 jun 2013, 12:30

AllGunsBlazing je napisao/la:Ali cekaj sto vi toliko brinete? Ako je nama dobar, sta se onda vi imate tu nesto brinuti. Sigurno je dobar u vise od 5 utakmica, savrsen za to mjesto pored Fellainija.
Slucajno nam je upao u ovaj forum , evo rado ga se odricemo :)

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 07 jun 2013, 13:03

slika
evo jedna za sljedecu sezonu :lol:
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.