U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 jun 2013, 00:44

sta ova dvojica kuliraju ovdje ? ž parl franse pa se ne falim..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 07 jun 2013, 00:48

Hajd sta se navalili na momka. Ocito je da neki ovdje ne vole sta je autor napisao. To je njegovo licno misljenje, i nemoze se reci da Karacic nije imao neku osobnu agendu i skriveni motiv. Pa pogledaj samo igrace koje je pozvao, i koji su u pocetnom sastavu - a da ne pricam o pozicijama i taktici. Cista politika. Vama se to svidalo ili ne.

Tootles.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 07 jun 2013, 00:48

Cartman je napisao/la:Fuck off lads.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
:lol: :lol:
Without cenzure

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 jun 2013, 00:56

valterboy je napisao/la:Hajd sta se navalili na momka. Ocito je da neki ovdje ne vole sta je autor napisao. To je njegovo licno misljenje, i nemoze se reci da Karacic nije imao neku osobnu agendu i skriveni motiv. Pa pogledaj samo igrace koje je pozvao, i koji su u pocetnom sastavu - a da ne pricam o pozicijama i taktici. Cista politika. Vama se to svidalo ili ne.

Tootles.
Ima li boljih od tih ?
Ako ima koji su ?
Od tih koji misliš da su bolj, vidi da li igraju, gdje igraju i koliko igraju, nije nikakva referenca Kaiserslautern iza čega se ustvari krije Kaiserslautern U19/ regionalna liga sjever U19/ 9 nastupa, 1 gol.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 07 jun 2013, 01:33

ceze je napisao/la:
valterboy je napisao/la:Hajd sta se navalili na momka. Ocito je da neki ovdje ne vole sta je autor napisao. To je njegovo licno misljenje, i nemoze se reci da Karacic nije imao neku osobnu agendu i skriveni motiv. Pa pogledaj samo igrace koje je pozvao, i koji su u pocetnom sastavu - a da ne pricam o pozicijama i taktici. Cista politika. Vama se to svidalo ili ne.

Tootles.
Ima li boljih od tih ?
Ako ima koji su ?
Od tih koji misliš da su bolj, vidi da li igraju, gdje igraju i koliko igraju, nije nikakva referenca Kaiserslautern iza čega se ustvari krije Kaiserslautern U19/ regionalna liga sjever U19/ 9 nastupa, 1 gol.
Nazalost Kaiserslautern U19/ regionalna liga sjever U19 je trunutno kvalitetnija akademija/liga nego bilo sta BH. Fildzan pardon Telecom liga moze ponuditi.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 jun 2013, 01:39

To je tvoje mišljenje.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 07 jun 2013, 01:44

SB_Fidelis, I sent you a private message.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 07 jun 2013, 01:50

[youtube][/youtube]

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 jun 2013, 09:13

BSBosna je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Hu iz ju ?
Ja sam taj koji je napisao ovo:

http://www.bigsoccerbosnia.com/18/post/ ... tball.html" onclick="window.open(this.href);return false;

What are you guys criticizing? Are you telling me that's not clean formation about how our youth footballing system in Bosnia? It's 100% politics and favoritism, there is no way around it.
Pazi dobro Englez, nemoj se nama ovdje praviti pametan, i pricati o nacionalizmu u nasem fudbalu pogtovo u repreznetacijama svih uzrasta od u-17 do A reprezentacije. Jasno se vidi da nemas pojma o nasem fudbalu, neznas odakle koji igrac dolazi a kamoli sta drugo. Karacic jeste mozda napravio greska sa U-19 al to sigurno nije produkt nacionalizma nego jednostavno svako ko nesto radi taj i grijesi pa tako i Karacic. A tebe hebo onaj ko ti tako glupom dozovli da bilo sta pises, a pogtovo nama koji ovdje BIH svaki dan bitku sa zivotom bijemo da objasnjavas nas fudbal.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 jun 2013, 09:21

čovjek priča o nacionalizmu i ne znam čemu sve ne..
a kad se samo sjetim, finale kupa u I. Sarajevu sa Slavijom, Karačić u Poljsku na prijateljsku poveo 4-5 iz Širokog prvotimaca juniorskih, dosta njih nisu pustili nikako klubovi jer nije bio sluzbeni termin i ovi umjesto da ostanu tu i igraju finale Kupa, ne, oni idu u Poljsku igrat za reprezentaciju, dolaze satak prije (autobosum iz Poljske) u Sarajevo, izlaze direkt u svlačionice i na teren..i kad netko kaže što će oni što iz Širokog..to mi je krivo totalno..jos su i pobjedili gore 3:1... :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 07 jun 2013, 09:28

BSBosna je napisao/la:SB_Fidelis, I sent you a private message.
Cekaj, je li ovo Bosanac il' neki iz Letonije?

Ako si Bosanac, i to katastrofalno odgojen Bosanac, nauci se malo o kulturi. Ovo je Bosanski forum, ovdje se raspravlja na jezicima sa ovog podrucja, a ne na Engleskom.

Il' da mu bolje pojasnim: Don't be an ignorant bitch. In this part of the world we fuck ignorant bitches and kick them to the curb.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 07 jun 2013, 09:32

vendeta87 je napisao/la: Pazi dobro Englez, nemoj se nama ovdje praviti pametan, i pricati o nacionalizmu u nasem fudbalu pogtovo u repreznetacijama svih uzrasta od u-17 do A reprezentacije. Jasno se vidi da nemas pojma o nasem fudbalu, neznas odakle koji igrac dolazi a kamoli sta drugo. Karacic jeste mozda napravio greska sa U-19 al to sigurno nije produkt nacionalizma nego jednostavno svako ko nesto radi taj i grijesi pa tako i Karacic. A tebe hebo onaj ko ti tako glupom dozovli da bilo sta pises, a pogtovo nama koji ovdje BIH svaki dan bitku sa zivotom bijemo da objasnjavas nas fudbal.
Nisam ja Englez, ja sam Bosanac rodjen iz Bosne. Izvinjavam se za moje neke slabe informacije I hocu da ih raspravim ako mogu kad napravim novi clanak u sljedecim danima.
Medo10 je napisao/la:

Ako si Bosanac, i to katastrofalno odgojen Bosanac, nauci se malo o kulturi. Ovo je Bosanski forum, ovdje se raspravlja na jezicima sa ovog podrucja, a ne na Engleskom.

Il' da mu bolje pojasnim: Don't be an ignorant bitch. In this part of the world we fuck ignorant bitches and kick them to the curb.
hehe cujem te dobro:mrgreen:

Slabo pisem na Bosanski jezik, necu da se dalje obrukam ako moze. :?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 jun 2013, 09:37

BSBosna je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la: Pazi dobro Englez, nemoj se nama ovdje praviti pametan, i pricati o nacionalizmu u nasem fudbalu pogtovo u repreznetacijama svih uzrasta od u-17 do A reprezentacije. Jasno se vidi da nemas pojma o nasem fudbalu, neznas odakle koji igrac dolazi a kamoli sta drugo. Karacic jeste mozda napravio greska sa U-19 al to sigurno nije produkt nacionalizma nego jednostavno svako ko nesto radi taj i grijesi pa tako i Karacic. A tebe hebo onaj ko ti tako glupom dozovli da bilo sta pises, a pogtovo nama koji ovdje BIH svaki dan bitku sa zivotom bijemo da objasnjavas nas fudbal.
Nisam ja Englez, ja sam Bosanac rodjen iz Bosne. Izvinjavam se za moje neke slabe informacije I hocu da ih raspravim ako mogu kad napravim novi clanak u sljedecim danima.
Medo10 je napisao/la:

hehe cujem te dobro:mrgreen:

Slabo pisem na Bosanski jezik, necu da se dalje obrukam ako moze. :?
Zasto imas potrebu da pises neki tekst o bh stanju u nogometu a i ne zivis ovdje?

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 07 jun 2013, 09:43

Kevin je napisao/la:
Zasto imas potrebu da pises neki tekst o bh stanju u nogometu a i ne zivis ovdje?
Ne pisem ja svakako gluposti da uvijek kritikujem nekoga u nasem fudbalu. Ovo je bio prvi clanak na nacin koji moze donjeti neslaganje u medu drugim narodima koji znaju vise od mene o ovu situaciju, ali ako mi gledas, reci, analize protiv Grcke I Latvije, vidjet ces bolju stranu od moje pisanje.

Evo pogledaj ovo, napravio sam prije 7 dana: http://www.bigsoccerbosnia.com/18/post/ ... reece.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pisem sa bh fudbala zato sto volim BiH, volim fudbal, I pisem za jednu stranicu. Ako mogu bolje, moram nauciti kako stvari stoju sada koji ja neznam, ali ne mora biti svada I psovanje ako ne volite clanak.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 jun 2013, 09:48

BSBosna je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Ne pisem ja svakako gluposti da uvijek kritikujem nekoga u nasem fudbalu. Ovo je bio prvi clanak na nacin koji moze donjeti neslaganje u medu drugim narodima koji znaju vise od mene o ovu situaciju, ali ako mi gledas, reci, analize protiv Grcke I Latvije, vidjet ces bolju stranu od moje pisanje.

Evo pogledaj ovo, napravio sam prije 7 dana: http://www.bigsoccerbosnia.com/18/post/ ... reece.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pisem sa bh fudbala zato sto volim BiH, volim fudbal, I pisem za jednu stranicu. Ako mogu bolje, moram nauciti kako stvari stoju sada koji ja neznam, ali ne mora biti svada I psovanje ako ne volite clanak.
De ti meni reci jesil ti placen zato sto pises?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 jun 2013, 09:49

BSBosna je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

jesu li tebi ok igrači kao što su Ivan Sesar, Josip Kvesić, Boris Pandža? Koji su u A timu? Doduše, Kvesić ne jer je trenutno ozljeđen..
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 07 jun 2013, 09:51, ukupno mijenjano 1 put.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 jun 2013, 09:51

Kevin je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

jesu li tebi ok igrači kao što su Ivan Sesar, Josip Kvesić, Dalibor Pandža? Koji su u A timu? Doduše, Kvesić ne jer je trenutno ozljeđen..
Valjda je Boris Pandza a ne Dalibor koji je propo ko kauc.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 07 jun 2013, 09:51

Kevin je napisao/la:
jesu li tebi ok igrači kao što su Ivan Sesar, Josip Kvesić, Dalibor Pandža? Koji su u A timu? Doduše, Kvesić ne jer je trenutno ozljeđen..
Ne razumijem tvoje pitanje. Jeli ovo nesta za nacionalizmu?

Ali pogledaj tu analizu, to sam ja napravio. Ne pisem ja samo gluposti po bh fudbala, samo mogu napisati od sta ja znam al eto neznam dosta informacije.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 jun 2013, 09:53

BSBosna je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

Ali pogledaj tu analizu, to sam ja napravio. Ne pisem ja samo gluposti po bh fudbala, samo mogu napisati od sta ja znam al eto neznam dosta informacije.
Pa ako nemas dovoljno informacija onda brate dragi nemoj ni pisati, osnovno pravilo novinarstva. Opet te pitam jesil ti za to pisanje placen?

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 07 jun 2013, 09:55

vendeta87 je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

Pa ako nemas dovoljno informacija onda brate dragi nemoj ni pisati, osnovno pravilo novinarstva. Opet te pitam jesil ti za to pisanje placen?
Nisam placen za pisanje.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.