Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 07 jun 2013, 00:19

Ponos Torina je napisao/la:Ma boli me K za Carrola,ko ga voli u kuci mu bio :lol: :lol: ;) Nego nadam se da ce doci neki igrac do kraja sledece sedmice...

Shanks@ ne da Carlo ni na Rizu :? :? :lol: :lol: :mrgreen:

samo me iznenadilo uklanjanje Johnsona sa avatara :?
Šta fali Rizi? Frajer je bio na ovom forumu kad si evo npr. ti navijao za Juventus tako da nemaš ti šta pričati.

Uklanjanje Johnsona sa avatara? Johnson je meni jedan od najdražih igrača bio, ostao i ostaće tako da je tvoja konstatacija malo nejasna.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 jun 2013, 00:28

Carlo je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Ma boli me K za Carrola,ko ga voli u kuci mu bio :lol: :lol: ;) Nego nadam se da ce doci neki igrac do kraja sledece sedmice...

Šta fali Rizi? Frajer je bio na ovom forumu kad si evo npr. ti navijao za Juventus tako da nemaš ti šta pričati.

Uklanjanje Johnsona sa avatara? Johnson je meni jedan od najdražih igrača bio, ostao i ostaće tako da je tvoja konstatacija malo nejasna.
Hmm nesto sumnjam da je bio Rizo na forumu 1998 :? :? nisam nista rekao da mu fali,ne znam covjeka jedino ovako virtuelno mu fali svasta ali kao covjeka ga ne poznajem pa tako ne mogu da pricam o njemu(ono kao ti mene nesto pokusavas da ismijavas,ili da pravis budalu od mene na ovoj temi,kao nesto pokusavas da ispadnes smijesan,boldirajuci mi postove)Svakom loncu si poklopac na ovoj temi...Avatar sam spomen cisto onako to sto ti je nejasno to je tvoja stvar,nista lose nisam mislio kad sam to spomenuo.Ali ocigledno je da volis da podbadas i podjebavas ovde iz raznoraznih tebi poznatih razloga,ali mene neces sigurno niti mozes...Nadam se da smo zavrsili?!
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 07 jun 2013, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 jun 2013, 00:31

Ima li neko višak JMBG, može i stariji od pola godine?

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 07 jun 2013, 00:39

Aspas sutra ima ljekarski pregled, a kazu da je vec stigao u Liverpool veceras. I taj bi se transfer trebao zavrsiti sutra, eventualno prekosutra.

Ali ja bih bio puno zadovoljniji da su do sad zavrsili posao oko Pape. Doduse govori se da cekaju neke preglede koljena sa kojim je imao dosta problema, ako to bude uredu vjerovatno ce odmah poslati ponudu.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 jun 2013, 00:49

Koljeno ga zeza, pa je li to on već na pregledima? :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 jun 2013, 00:53

Ako neko zna Njemacki da malo prosvrlja po forumu Schalkea da nam da kakvih svjezih informacija o Papi,da znamo sta se desava :)
Znaci Aspas sutra mozda potpise 8-) :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 07 jun 2013, 00:53

Za Papadopulosa govorim. Imao je povredu i operaciju koljenja, cekaju informacije o oporavku prije nego sto posalju ponudu. Bar sam ja tako procitao :)
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 jun 2013, 00:54

E pa to već ima logike. Ja bih njega doveo pa čak i da nema nogu. :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 jun 2013, 01:22

Ponos Torina je napisao/la:
Carlo je napisao/la:

Hmm nesto sumnjam da je bio Rizo na forumu 1998 :? :? nisam nista rekao da mu fali,ne znam covjeka jedino ovako virtuelno mu fali svasta ali kao covjeka ga ne poznajem pa tako ne mogu da pricam o njemu(ono kao ti mene nesto pokusavas da ismijavas,ili da pravis budalu od mene na ovoj temi,kao nesto pokusavas da ispadnes smijesan,boldirajuci mi postove)Svakom loncu si poklopac na ovoj temi...Avatar sam spomen cisto onako to sto ti je nejasno to je tvoja stvar,nista lose nisam mislio kad sam to spomenuo.Ali ocigledno je da volis da podbadas i podjebavas ovde iz raznoraznih tebi poznatih razloga,ali mene neces sigurno niti mozes...Nadam se da smo zavrsili?!
Ne nego me nervira to što ti non-stop pišeš nekakve gluposti tipa evo Carroll i Barton su isti idioti, tako nešto si napisao. Šta je to Carroll uradio slično kao Barton? Jeste pije, pije vjerovatno i pola ove teme, foruma, svejedno. Niđe veze. Konstantno pišeš neke postove koji su niđe veze s vezom. Avatar si onako spomenuo? Ne, ja mislim da je to bila čista provokacija.
Prozivala je tebe raja ovdje s teme Juventusa, nemoj tako. Donedavno si držao grb Juventusa i Liverpoola zajedno na avataru, a prije toga?... Šupljak!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 jun 2013, 01:25

Rizo i ja se bar svađamo oko normalnih stvari :lol:

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 07 jun 2013, 01:36

@Ponos Torina
Procitao sam da ce sutra obaviti ljekarski, ne mora biti istina, ali objavilo je par pouzdanih ljudi na twitter tu informaciju. Ali vidjet cemo sutra/prekosutra sta ce biti :D

@OTNYS_YNWA
I ja bih, samo zato sto je onako borber i srcan, grize na terenu, treba nam jedan takav da utjeruje strah u kosti :D
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

seadreds
Kontakt:

Post Postao/la seadreds » 07 jun 2013, 01:54

benayoun jos jednom u Liverpoolu,dolazi kao slobodan igrac, :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 jun 2013, 01:56

Nemoj nas prepadati živ bio!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 jun 2013, 01:57

seadreds je napisao/la:benayoun jos jednom u Liverpoolu,dolazi kao slobodan igrac, :D
hocete se usreciti :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 jun 2013, 02:09

Sretan rođendan kolegi @feri i sve najbolje! :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 jun 2013, 02:10

Feri talijanu sretan rođendan, sve najbolje. Neka je sa srećom još jednom i da se oženiš ubrzo aBd :D

seadreds
Kontakt:

Post Postao/la seadreds » 07 jun 2013, 02:32

ahhaha sto benayoun tjera strah u kostii , ne daj boze njega opet trpiti :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jun 2013, 08:44

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sretan rođendan kolegi @feri i sve najbolje! :)
hvala drug sad sam blize 30 nego 20im :D nema vise zajebancije :D

Carlo je napisao/la:Feri talijanu sretan rođendan, sve najbolje. Neka je sa srećom još jednom i da se oženiš ubrzo aBd :D
hvala hare, il grazie sto bi talijani rekli :mrgreen:
ja se nadam da cu se ozeniti prije narednog rođendana.
You are someone else I am still right here

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 07 jun 2013, 08:45

OTNYS_YNWA je napisao/la:Drag je i meni Carroll i stvarno se borio, ko lav, ali kad ne zna ne zna. Šta se može.
;)

Cuj pije pola foruma pa moze i Carroll.Izvalio si me iz pidzame na jutro. :lol: :lol: :lol:

slika
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 07 jun 2013, 09:20

Prva svađa a da je nisam ja pokrenuo. Veliki uspjeh.
Ima ovdje na temi četiri pet momak koji navijaju da Juventus i Liverpool, nelogično skroz ali Bože moj. Carrol nije budala kao Barton, Carrol je budala izvan terena, uživa u životu ma šta to za njega značilo. Ali, kada počne utakmica, Carrol postaje igrač koji ne pravi probleme na utakmici. Da si napisao da je Suarez isti Barton, to bi moglo itekako proći. Carrol čak u sezoni ne zaradi 5 žutih kartona, nikoga ne udara bez potrebe niti pravi incidente.

P.S. Sretan rođendan Fera, sve najbolje uz želju da se dogodine oženiš. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.