Salu na stranu, nije ni on onaj Tevez od prije 2-3 godine, ne znam sta bih ocekivao od njega. 7 miliona + preko 100k plate sedmicno je za mene prevelik rizik.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Hajmo iskreno. Veći rizik je bio davanje 70k Toureu, odnosno još uvijek je rizik jer će vjerovatno sjediti na klupinummaLFCŽ je napisao/la:Ja ne volim Teveza zato sto ne dodaje Dzeki nikad![]()
Salu na stranu, nije ni on onaj Tevez od prije 2-3 godine, ne znam sta bih ocekivao od njega. 7 miliona + preko 100k plate sedmicno je za mene prevelik rizik.
nesto pogresno rekao ???Carlo je napisao/la:Halo Juventus, đes baPonos Torina je napisao/la:Carrol moze samo zahvaliti Rodgersu sto mu je odma rekao kako stvari stoje inace bi sad sjedio na klupi i jeo nokte....Carrol je slican Bartonu po karakteru...
Mislim da Lovren i Rakitic nisu kvalitet niti su potrebni Liverpoolu...Ima igraca koji bi nam dobro dosli kad je u pitanju ex yu..
Opet mi nisi jasan JuventusePonos Torina je napisao/la:nesto pogresno rekao ???Carlo je napisao/la:Halo Juventus, đes baPonos Torina je napisao/la:Carrol moze samo zahvaliti Rodgersu sto mu je odma rekao kako stvari stoje inace bi sad sjedio na klupi i jeo nokte....Carrol je slican Bartonu po karakteru...
Mislim da Lovren i Rakitic nisu kvalitet niti su potrebni Liverpoolu...Ima igraca koji bi nam dobro dosli kad je u pitanju ex yu..nisam htio reci isti su jer nisu ali su slicni po dosta stvari van fudbalskih terena skoro pa isti,idioti obicni...
Downing se upizdio kako je dosao kod nas vise ne tuce zene,ne pravi belaj....
I ja sam se pravo iznenadio. Fantasticno djeluje. Ali izgleda da nema nista od njega osim ako se ne proda Suarez.ceze je napisao/la: Obratite posebnu pažnju na kretanje i igru bez lopte, znam da ovi klipovi nisu mjerodavni, ali ovdje se vidi da se radi o izrsnom igraču.
Završnica također na visokom nivou.
fantastican gol lijevom nogom hendo je postigao , ovaj ispod suareza zadihan kao da je igrao citavu utakmicunerkolfc je napisao/la:Zabio je gol tu . Ima pravo da popravlja frizuru jer ce ga traziti da daje intervju![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.