RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

puza
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la puza » 06 jun 2013, 18:00

moRAja je napisao/la:Tana idi vise i spasi Velez svojim odlaskom. Nista bolje nisi ucinio od monotonih borbi za opstanak svake godine i gubljenja svakog igraca koji nesto vrijedi. Sad ako uzme neko Hebibovica i Letica opet krecemo s 0 i nek nam je bog na pomoci. Tebe briga jer ce i tebe biti tu negdje a sto ce RAja ostat po.sr.an.a za to te libo taki. Necemo borbu za opstanak,zderanje noktiju,lekse,prazne tribine,kaljanje imena nase SVETINJE. Hocemo dobar Velez a ti ako nisi sposoban za funkciju koju obavljas sam se povuci. Vise nam je pun k.u.ra.c i ako treba nogama cemo te izbit iz kluba :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
p

Bratno, imamo sada skupštinu, pa reći sve što nam leži na srcu, a ne neki dođu i šute ko pi...čke, a neki i nedođu samo trabunjaju po forumu i fejičevoj.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 06 jun 2013, 18:22

Puza,

Samo po forumu - nesmiju ni po Fejicevoj. Neko ce ih cut.
A na skupstini nece ni jedan imat mudha da nazove Tanovica a ni Velagica a ni nikog od njih lopovima itd... Smijesno vise bola - vazda iste price na forumu a na skupstini muha se ne cuje.

PS... Hebibovic je sam odgovorio na ovih 10tak gluposti napisanih iznad "Bili su konkretni, ponudili su mi dobre uslove za prelazak u Sarajevo, ali ja sa Veležom imam važeći ugovor koji traje do ljeta naredne godine."

Neznam koliko bi puta covjek nekima ovdje trebao jedno te isto ponovit.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 06 jun 2013, 20:08

Crko tana!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 06 jun 2013, 20:16

MostaracVelezovac je napisao/la:Puza,

A na skupstini nece ni jedan imat mudha da nazove Tanovica a ni Velagica a ni nikog od njih lopovima itd... Smijesno vise bola - vazda iste price na forumu a na skupstini muha se ne cuje.

PS... Hebibovic je sam odgovorio na ovih 10tak gluposti napisanih iznad "Bili su konkretni, ponudili su mi dobre uslove za prelazak u Sarajevo, ali ja sa Veležom imam važeći ugovor koji traje do ljeta naredne godine."

Imao je i Bandović važeći ugovor pa je otišao džabe,tako da me ništa ne može iznenadit od ovog kluba.
Zadnja izmjena: Crvenarmija, dana/u 06 jun 2013, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 06 jun 2013, 20:48

Ne ne, trebamo imati respekt prema uhljubu i grobaru kluba.

Ljudi dokazali postojanje i prisutnost svemiraca a tebi se neda dokazat kakav smrad i slinavac tanovic sedin je?
Mislim ne znam, na kakvim si ti brate tabletama odrastao pa si tako tvrdoglav?:S

Svaku sezonu(polu) nestane nam par-tri igraca a gle cuda na skoro uvijek isti scenarij al ne- treba biti sljep i treba biti hajvan i biti zahvalan!:@
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 jun 2013, 23:19

U dure što nas mazlumima prave već 20 godina, al' zašto se raja i dalje pravi slijepa to mi nikako ne ide u glavu, ali baš nikako ! :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 06 jun 2013, 23:30

Skupština KN RED ARMY -PONEDELJAK,10-06.2013,u 19-30h Kino sala Univerziteta Dzemal Bjedić Mostar -iza Agromediteranskog fakulteta.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 jun 2013, 07:21

Crvenarmija je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Puza,

Imao je i Bandović važeći ugovor pa je otišao džabe,tako da me ništa ne može iznenadit od ovog kluba.
Prvo, pricas neistine - Banda nije otisao djaba. Ako ne znas cifru 2 godine nakon incidenta onda ne zasluzujes da je od mene sad saznas.

Drugo, jesi li to ti vidio Bandovicev ugovor da znas da bio vazeci? Ako ne znas jeli ili nije bio, ne zasluzujes ni to da saznas od mene.

Trece, Hebibovic je rekao da je njegov vazeci i da ostaje. Zar ti nije malo bezveze tvrdit nesto sto te sam igrac demantuje? Jel to ti znas bolje od Hebibovica sta njegov ugovor kaze?

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 jun 2013, 07:31

nem73 je napisao/la:Ne ne, trebamo imati respekt prema uhljubu i grobaru kluba.

Ljudi dokazali postojanje i prisutnost svemiraca a tebi se neda dokazat kakav smrad i slinavac tanovic sedin je?
Mislim ne znam, na kakvim si ti brate tabletama odrastao pa si tako tvrdoglav?:S

Svaku sezonu(polu) nestane nam par-tri igraca a gle cuda na skoro uvijek isti scenarij al ne- treba biti sljep i treba biti hajvan i biti zahvalan!:@

Koja bola 2-3 igraca?
Koja? Sta bola lupas nebuloze? Jesi ti bola pjan pa dodjes ovde?

Igrac kome istekne ugovor je slobodan igrac. Koji je to igrac otisao iz Veleza tokom ugovora bez odstete?
Znas li koji? Neznas? Pa onda ne lupaj kad neznas.

Svi ostali su otisli nakon isteka ugovora a to je normalno svugdje na svijetu. Lewandowski odlazi Borusiji nakon isteka ugovora, Ronaldo odlazi iz Reala a da igrac iz Veleza ne ode negdje nakon isteka ugovora ako mu se ponudi vise para. Opstepoznato je da Velezov roster nije ni upola skup ko Zeljin. Ako ti to smeta navijaj za Zelju, sta si se Veleza svezo?

I sad bruka neka ako neko dodje i ponudi igracu vise para?! Neko grobar ako mu igrac ode za boljom ponudom?

Sta bola lupas?

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 jun 2013, 07:36

Na kraju krajeva idi na skupstinu pa mu jhebi mater u lice.
Sta si dosadan vise sa supljacima o Tanovicu dok se krijes iza nekog nika na forumu. Reci mu u lice i rijesi se toga vise.

Eto Tanovic ce taman sad doc na forum sport sport ba i procitat ce tvoje "Tanovicu odlazi iz svetinje" i otici ce jer si mu ti reko. Ostavit ce oprostajnu poruku na fkvelez stranici - reko mi gospodin s foruma da odem, pa ja evo odoh. E nek si mu reko. Bas si mu reko.

Stisni muda pa otidji na skupstinu sta ste se vas 4-5 dopovezali vise morit o Tani. Imate eto skupstinu pa mu recite sta imate rec. Dosta vise jedno te isto od vas svaki u Boga dan. I to, sto je najgore, sirite 70% netacne informacije.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 07 jun 2013, 07:40, ukupno mijenjano 1 put.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 07 jun 2013, 07:38

Sta mai nedime? Tek sad i ja pocinjem sumnjati da si to ti! Jer fakat da ti je tana bitniji od Veleza i nacin na koji ga peres ovde jedino je dolican gore imenovanom magarcu.

Ziv ti meni i zdrav bio al ti nisi normalan

Jbt tana akrep posred cmara, uzivaj....
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 jun 2013, 07:44

nem73 je napisao/la:Sta mai nedime? Tek sad i ja pocinjem sumnjati da si to ti! Jer fakat da ti je tana bitniji od Veleza i nacin na koji ga peres ovde jedino je dolican gore imenovanom magarcu.

Ziv ti meni i zdrav bio al ti nisi normalan

Jbt tana akrep posred cmara, uzivaj....
Halo bolesnik - ja kad zelim nekog hakat ja se ne krijem iza nika nicijeg, nego mu kazem to u lice.
Kad ti budes imao muda sve to sto govoris reci svim tim ljudima u lice, postat ces covjek.

Do tog dana, ne trazi postovanje jer ga od mene neces dobit. Ne zasluzujes.

Imas skupstinu, trazi rijec, pa reci. Ako nemas muda, onda suti i ne lupetaj nebuloze.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 07 jun 2013, 07:56

Suplja o skupstini i javljanju na istoj. Da se razumijemo magarce ja tani kao prvo mogu reci sve u oci bas kao i tebi ako to treba. Na skupstini ne. Iz prostog razloga sto je ta skupstina u biti skup onih koji mogu nesto reci sto ce direktno pomoci klubu, nesto sto ce ih ukljuciti u rad kluba. Ovde prvenstveno mislim na bivse igrace kluba koji bi mogli doprinjeti kada bi to htjeli. Sta ja imam tu da radim kao navijac? Sta da kazem tana lopov? I sta onda? Ja svoju rijec i svoje misljenje mogu samo na navijackoj skupstini iznjeti jer tu je moje mjesto, tu ja mogu direktno doprinjeti. Jbg kod nas mahala vec 20god zeli da klubom upravlja jer niko sposobniji i posteniji od slinavca to nece. Moj vrh na toj skupstini kluba je da dodjem i odslusam je i da se nadam najboljem ishodu. Jer ja ne brkam kruske i jabuke. Ne mjesam se u nesto u cemu mi nema mjesta. Te nisam ja bola spasioc kluba, ja sam RA i tu je moje mjesto batke bas kao i vecine forumasa ovde. Jadan nam je klub je klub sa spasiocima a i sa mahalom. Radije ugasiti klub nego stabilozovat tanin novcanik opet, to je vrh onoga sto ja mogu na skupstini mogu reci a to nije to. Na skupstini trebaju da daju glas oni koji mogu nesto, oni koji zele nesto za dobrobit kluba. A sad Budi z Bogom
Zadnja izmjena: nem73, dana/u 07 jun 2013, 07:59, ukupno mijenjano 2 puta.
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 jun 2013, 07:57

Na kraju krajeva, kad vidim cjelokupni talenat Mostara, u svemu, ne samo u fudbalu, mentlitet malogradjanstva koji je ocit bas ovdje, pametovanje svakoga a manjak damu da bilo ko sta uradi da ispravi sta mu smeta, onda me i ne cude me sva razocarenja Veleza sto od Tane, sto od silnih trener, sto od igraca, sto od svih ostalih...

Zar mi zasluzujemo bolje?

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 07 jun 2013, 08:00

brate tvoj mentalitet nije dobar, jer ti si pukas zesci....
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 jun 2013, 08:04

nem73 je napisao/la:Suplja o skupstini i javljanju na istoj. Da se razumijemo magarce ja tani kao prvo mogu reci sve u oci bas kao i tebi ako to treba. Na skupstini ne. Iz prostog razloga sto je ta skupstina u biti skup onih koji mogu nesto reci sto ce direktno pomoci klubu, nesto sto ce ih ukljuciti u rad kluba. Ovde prvenstveno mislim na bivse igrace kluba koji bi mogli doprinjeti kada bi to htjeli. Sta ja imam tu da radim kao navijac? Sta da kazem tana lopov? I sta onda? Ja svoju rijec i svoje misljenje mogu samo na navijackoj skupstini iznjeti jer tu je moje mjesto, tu ja mogu direktno doprinjeti. Jbg kod nas mahala vec 20god zeli da klubom upravlja jer niko sposobniji i posteniji od slinavca to nece. Moj vrh na toj skupstini kluba je da dodjem i odslusam je i da se nadam najboljem ishodu. Jer ja ne brkam kruske i jabuke. Ne mjesam se u nesto u cemu mi nema mjesta. Te nisam ja bola spasioc kluba, ja sam RA i tu je moje mjesto batke bas kao i vecine forumasa ovde. Jadan nam je klub je klub sa spasiocima a i sa mahalom. Radije ugasiti klub nego stabilozovat tanin novcanik opet, to je vrh onoga sto ja mogu na skupstini mogu reci a to nije to. Na skupstini trebaju da daju glas oni koji mogu nesto, oni koji zele nesto za dobrobit kluba. A sad Budi z Bogom
Tu grijesis upravo.
Oni "posteni" koji sjede sa strane a nisu voljni nista da uradi i jesu najveca ****.
Nije govhno Tana sto radi pa usere jer nezna bolje (mada licno i ne vidim da je usro koliko mu se prisiva) nego su **** oni koji mogu ispravit a nece iz bilo kojeg opravdanja.

To bi isto bilo mi sjedimo na Neretvi a niko ne zna plivat i neko se pocne dusit i mi neplivaci bi ga izvadili ali neznamo kako, a neki plivac prodje i kaze " ma ko ce to" a i sad je **** onaj koji pokusava a ne zna?

Jao ti logike. Skupstina Veleza je upravo mjesto gdje trebas reci sve sto ti je na umu i Tanovicu i svima ostalima. A ne sutit i iskaljivat bijes na forumu svako drugi vikend i onda jos vrijedjat mene jer mislim da grijesis. A grijesis.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 07 jun 2013, 08:08

Ti medo nisi dobar? iskocio si iz svog originalnog polozaja vidim. Dirnut ti tana jbt on vise. Tanovic Sedin je negativac lik i slinavac koji Velezu ne moze a ni ne zeli nesto pretjerano(mimo svojih potreba) pomoci. Zakucaj to u vugla jer to ti je to 100%
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 07 jun 2013, 08:18

MostaracVelezovac je napisao/la:
Jao ti logike. Skupstina Veleza je upravo mjesto gdje trebas reci sve sto ti je na umu i Tanovicu i svima ostalima. A ne sutit i iskaljivat bijes na forumu svako drugi vikend i onda jos vrijedjat mene jer mislim da grijesis. A grijesis.

Ne znam gdje sam supermen odijelo ostavio zadnji put kad sam ga koristio? Nego ajde ti plivac spasioc skoci bola, spasi nas na skupstini. Daj nam jasan rezultat, znaci bolji od ovog sto slinavac pravi- stabilizuj nas ociju ti.

Vrlo malo, skoro pa nikako sam se javljao ovde u zadnjih nekoliko mjeseci. Toliko o ljecenju frustracija. Ja sam lik koji kada vidi priliku da nesto uradi za klub za navijace, to automatski i odradim. Ne trubim i ne ispovjedam se po forumima. Moj doprinos, moja satisfakcija!

RA Veteran
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 jun 2013, 08:26

nem73 je napisao/la:Ti medo nisi dobar? iskocio si iz svog originalnog polozaja vidim. Dirnut ti tana jbt on vise. Tanovic Sedin je negativac lik i slinavac koji Velezu ne moze a ni ne zeli nesto pretjerano(mimo svojih potreba) pomoci. Zakucaj to u vugla jer to ti je to 100%
Nemam ja nista protiv toga sto ti kazes o Tani - ja covjeka licno i neznam.
Samo ti to iznesi tamo gdje treba 25.6. A ako ne izneses, onda to sto govoris ja nemogu uzet za ozbiljno.

A ja nemogu preko okeana Velez spasit to je sigurno, ali bar necu hrakat one koji to pokusavaju, ma kako lose to oni radili. Tu je razlika.

A ti tribini nemozes nista vise pomoc. Ko je pratio Velez ove sezone, zna kako je tribina izgledala. Nije nikakva tajna. Zato ako imas misljenje, o Tani ili bilo kome, pojavi se gdje je bitno i iznesi ga. Ja ti sigurno necu ni jednu kritiku uputit sta god da kazes, samo reci.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 07 jun 2013, 08:52

Molim te ko Boga, prestani!

Prestani djelit lekcije sta ja mogu a sta ne. Skupstina ne skupstina, tvoje misljenje me ne zamara previse nego si mi eto tako simpa sa tim tvojim tvrdokornim i nebuloznim stavom u svezi direktora ti.

RA nije umro i ne vidim razlog zasto im se ne moze pomoci?
Ja mogu i ja hocu uvijek za RA dati ruke!
S druge strane Klubu treba pomoc onih koji mogu i trebaju da mu pomogna. To nisam ja, to nije 99%likova sa foruma. To su prvenstveno uspjesni likovi iz svijeta sporta(stari asovi)ili neki uspjesni likovi iz poslovnog svijeta. Znaci No Mahala!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.