Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

aspirin`
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la aspirin` » 02 dec 2008, 07:40

Stilic igra na poziciji gdje i Pjanic i Misimovic, mislim da se tu vise nema sta komentarisati, sto se tice Muratovica i Ibricica pa oni su ti super igraci ne znam sta imas protiv njih? Samo da ne bude povreda do Belgije i mislim da cemo imati sastav za respect

*D-i-N-O-V-i-Ć*
Kontakt:

Post Postao/la *D-i-N-O-V-i-Ć* » 02 dec 2008, 08:07

Opet ja kažem da nemam ništ protiv njih... Ali mi smeta to da jedan od najboljih igrača Poljske lige nema mijesta u repki :?: :evil:

Ima Muratović koje igra za neki srednji klub u Austriji i dobro Hajduk je ja mislim drugi u HR i to je manje više uredu jer je on ipak košto oko 10 mil... kuna 8-)

Ti kažeš da Štilić igra na mijestima ko što igraju Pjanić i Misimović, Ali nemoj mi reć da ova ekipa nemi mogle pobijediti Belgiju...

Hasagić
Berberović ---- Nadarević/Damjanović ----- Spahić ------- Radeljić/Papac
Rahimić/Bajramović
Štilić/Pjanić ------- Misimović --------Salihović
Ibišević--------------Džeko
*I OCA, I MATER, I KRV SVOJU,
DAĆU ZA CRVENO-CRNU BOJU
JER MI SMO FUKARE IZ GRADA SOLI
k**** NAS BOLI, TUZLA NAS VOLI*

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 02 dec 2008, 09:36

*D-i-N-O-V-i-Ć* je napisao/la:Opet ja kažem da nemam ništ protiv njih... Ali mi smeta to da jedan od najboljih igrača Poljske lige nema mijesta u repki :?: :evil:

Ima Muratović koje igra za neki srednji klub u Austriji i dobro Hajduk je ja mislim drugi u HR i to je manje više uredu jer je on ipak košto oko 10 mil... kuna 8-)

Ti kažeš da Štilić igra na mijestima ko što igraju Pjanić i Misimović, Ali nemoj mi reć da ova ekipa nemi mogle pobijediti Belgiju...

Hasagić
Berberović ---- Nadarević/Damjanović ----- Spahić ------- Radeljić/Papac
Rahimić/Bajramović
Štilić/Pjanić ------- Misimović --------Salihović
Ibišević--------------Džeko
posto igramo u gostima - 4-4-2!

--------------------------------HASAGIC----------------------------------

JAHIC------------SPAHIC----------------DAMJANOVIC----------PAPAC

------------------------------BAJRAMOVIC--------------------------------
PJANIC--------------------------------------------------------SALIHOVIC
-------------------------------MISIMOVIC---------------------------------

------------IBISEVIC------------------------------DZEKO------------------

ALI POSTO JA VOLIM OFANZIVNI FUDBAL JA BI OVAKO IGRAO (NA PLAYSTATION-U) :)

-------------------------------HASAGIC-------------------------------

---------SPAHIC----------DAMJANOVIC------------PAPAC----------

-----------------RAHIMIC--------------BAMJRAMOVIC---------------

PJANIC-------------------MISIMOVIC---------------------SALIHOVIC

-----------IBISEVIC--------------------------DZEKO-------------------

*D-i-N-O-V-i-Ć*
Kontakt:

Post Postao/la *D-i-N-O-V-i-Ć* » 02 dec 2008, 10:32

Ta postava i nije toliko nerealna kad bi igrali sa Španijom odlučujuću tekmu u Zenici.... :lol: ;)

Al jbg kad ti u odbrani od 5 euro odbrambenih samo igraju 2 teško da možeš šta napravit :evil: :?:

I samo da ti odgovorim za Mikelinija... On je vrlo dobar igrać ali ga je tempo slomijo u Sloveniji.... Nije on kriv što svaku sedmicu za Slobodu mora igrat po nikakvim terenima i protiv nikakvih protivnika, (Velež,Travnik,Posušje, Modriče)... A uslovi za trening su fantastično slabi :cry: Ali eto nadam se da će ubrzo počet radnja novog stadiona ;) Bit će akobogda spreman od sezone 2010/11 i bit će najljepši u BiH 8-)
*I OCA, I MATER, I KRV SVOJU,
DAĆU ZA CRVENO-CRNU BOJU
JER MI SMO FUKARE IZ GRADA SOLI
k**** NAS BOLI, TUZLA NAS VOLI*

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 02 dec 2008, 13:19

Mikeliniju treba jos dosta da postane "veliki" igrac. Mozda za jedno 5 godina ima sansu za reprezentaciju.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 02 dec 2008, 13:25

Tarik14 je napisao/la:Mikeliniju treba jos dosta da postane "veliki" igrac. Mozda za jedno 5 godina ima sansu za reprezentaciju.
Kad? kad bude imao 29 godina?? pa ****..sta ce onda tada postjati veliki, pred kraj igracke karijere..nema od toga nista..a nemoze se ni izvlaciti na talenat..jer talenat si mozda do neke 22-23 godine..sve preko je gotovo prica..tada moras vec biti mal te ne podkojen igrac koji samo jos male sitnice treba nauciti!

Nista ljudi..trebaju da igraju oni koji igraju u boljim klubovima i koji su zasluzili..a ti momci (Tarabe, Mikelinis i Vasilinis) oni ako se jednog dana prodaju u neki bolji klub, onda su dokazali da su dobri i da imaju mozda kvaliteta za Repke..ali sve dok budu oni igrali u nasoj Saban ligi, od njih nema nista..sa takvima se repka nemoze usreciti..pogotovo ne kad se traze veca takmicenja ;)

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 02 dec 2008, 13:27

Blažević: Ako ovako nastavi, zvaću ga
Miroslav Blažević je zvao Štilića u reprezentaciju za mečeve sa Španijom i Estonijom, ali ga je oba puta slao na tribine. Poslije toga, nije ga bilo u kadru, ali Ćiro kaže kako je vrlo lako moguće da opet bude.
“Pratim ga i sada i veseli me to što igra odlično i vodi svoj klub. Nažalost, kada je bio sa nama, na treninzima se nije pokazao prema mom ukusu. Tražim brzog, žustrog, bezobraznog vuka na terenu. Štilić se pokazao kao fin, mekan. Moguće je da griješim i niko ne bi bio sretniji od mene da se uvjerim kako je Štilić vuk koji mi treba, a ne janje. Ako ovako nastavi, bit će u kadru za provjeru u februaru, a zašto ne i za mečeve s Belgijom“, kaže Blažević.

Al i on kakari u pm...to se kao drugi pokazali puno jacim tam vam.. Al je i on naso sebi igrace na koje ce se izivljavati, p****lizac!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 02 dec 2008, 13:52

CheGuevara je napisao/la:Blažević: Ako ovako nastavi, zvaću ga
Miroslav Blažević je zvao Štilića u reprezentaciju za mečeve sa Španijom i Estonijom, ali ga je oba puta slao na tribine. Poslije toga, nije ga bilo u kadru, ali Ćiro kaže kako je vrlo lako moguće da opet bude.
“Pratim ga i sada i veseli me to što igra odlično i vodi svoj klub. Nažalost, kada je bio sa nama, na treninzima se nije pokazao prema mom ukusu. Tražim brzog, žustrog, bezobraznog vuka na terenu. Štilić se pokazao kao fin, mekan. Moguće je da griješim i niko ne bi bio sretniji od mene da se uvjerim kako je Štilić vuk koji mi treba, a ne janje. Ako ovako nastavi, bit će u kadru za provjeru u februaru, a zašto ne i za mečeve s Belgijom“, kaže Blažević.

Al i on kakari u pm...to se kao drugi pokazali puno jacim tam vam.. Al je i on naso sebi igrace na koje ce se izivljavati, p****lizac!
Hehe lafo mekan sad ovo ono, jer su ga mediji pritisnuli a sjecam se njegove izjave kad je otjerao Stilica i Jahica, rekao je da su odstranjeni iz repke zato sto su dizali noseve..bas pi***lizac..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 02 dec 2008, 14:19

ma ja mi ispadsmo strcnjaic ovdje,bezze ove prepucavanje oko stilica,realno moze bit medzu 20 igraca,pa **** te vrag,gdje ce igrat pored misimovica,ibricica,pjanica sve su to ofanzivni vezni igraci,a on da igra na defanzivnom mislim da nema smisla a i nema kvaliteta da on trci i klizi za misketa,moje misljenje nemoj te se ljutit ali je tako..pozzzzzz

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 02 dec 2008, 14:26

samo treba ljudi razumit sto on zove ovog vasilica,mikelinija i ove ljeve igrace ,pa covjek mora, pokusava nesto da nadze u ovoj nasoj mrtvoj premijer ligi,zna on da nisu kvalitet ali siguran sam da je to jedini razlog sto ih zove ,evo odbrana mu je slaba i onda luta trazi ove odbrambene igrace,pa nece trazit vezne ili napadace....

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 02 dec 2008, 14:35

seldo je napisao/la:samo treba ljudi razumit sto on zove ovog vasilica,mikelinija i ove ljeve igrace ,pa covjek mora, pokusava nesto da nadze u ovoj nasoj mrtvoj premijer ligi,zna on da nisu kvalitet ali siguran sam da je to jedini razlog sto ih zove ,evo odbrana mu je slaba i onda luta trazi ove odbrambene igrace,pa nece trazit vezne ili napadace....
hajd ti nadzi vode u pustinji...samo mozes naletiti na fatu morganu! bolje neka forsira neke sto igraju u boljim klubovima, pa to treba da bude motiv i za ove igrace sto igraju u nasoj ligi..treba da pritisnu da bi zaigrali u nekom boljem klubu i onda bi bili tema za repku, al ovako..nema smisla..najbolji dokaz je bas taj mali stilic..momak nema ni kuceta ni maceta, nema menadzera nego se jednostavno sam prodo..dokazivo se, igro, zabijo golove, i eto ga sada je na meti puno dobrih evropskih klubova!!

ali ja ipak sve u svemu nemam nista protiv da se forsiraju 1-2 igraca iz nase lige, ali trebaju biti toga vrijedni..znaci najbolje da su mladi i perspektivni, da su gladni dokazivanja itd...a sta ces ti sa nekih cobana, kao sto su dosad bili pozvani..ni jedan od njih nije ispod 24 godine..to nije vise toliko mlado a culo se jos nije za njih! Sa takvim igracima nemozes postati evropska klasa!

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 02 dec 2008, 14:41

ma neznam bogami...po meni ovo sada sto imamo igraca neznam da imamo nesto bolje da zove,treba mozda otic pogledat ovog mirvica i trivunovica i mozda hrgovica ponovo vratit,jer smo u odbrani u deficitu,a ostalo da eksperimntisemo nema potrebe....mozda jos bajramovic bude spreman i njega ce vjerovatno zvat a ostalo ja nebih nikoga zapostavljao od ovih momaka sto su do sada igrali,osim ovog mikelinija i vasilica,njima se samo treba zahvalit

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 02 dec 2008, 14:43

slazem se stim da priliku dobiju i igraci iz nase lige.ima tu talenata sigurno i sigurno je da ce se momci vise truditi sto bude vise poziva u repku.treba nam malo toga da bi se ojacala nasha liga.samo naprijed momci.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 02 dec 2008, 14:49

seldo je napisao/la:ma neznam bogami...po meni ovo sada sto imamo igraca neznam da imamo nesto bolje da zove,treba mozda otic pogledat ovog mirvica i trivunovica i mozda hrgovica ponovo vratit,jer smo u odbrani u deficitu,a ostalo da eksperimntisemo nema potrebe....mozda jos bajramovic bude spreman i njega ce vjerovatno zvat a ostalo ja nebih nikoga zapostavljao od ovih momaka sto su do sada igrali,osim ovog mikelinija i vasilica,njima se samo treba zahvalit
pa to je to..ti igraci poput mikelinija, vasilica i sarabe zauzimaju mjesta tim potencijalnim igracima koji bi nam mozda mogli pomoci, poput mirvica, trivunovica, jahica, hrgovica i stilica! I upravu si, trenutno, sto je nama poznato, to je to sto mi najbolje imamo...naravno da se nadamo da ce se ipak papac predomisliti i repki se pridruziti :mrgreen:

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 02 dec 2008, 14:54

ma papac bih bio.....ma neznam nemogu nas zamislit jos s njim u odbrani....pa postali bih ko hofenhajm svakako zabijamo puno ali i previse primamo hehhe,s njim nazad bih mislim puno bolje izgledalo....

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 02 dec 2008, 15:20

sam je napisao/la:
Cincinnatus je napisao/la:4 pojena iz ove dvi tekme bi bilo odlicno..

mislim da imamo garant pobjedu u Zenici ako se ne bacaju bakljade ili nesto slicno te gluposti u Briselu :oops:

ako se to desi, ima mogucnost da igramo u praznim stadionu

nerazumijem zasto sada toliko placete!!!!!jel gorilo u danskoj,belgiji,norveskoj,bosni itd.pa sta je bilo?ja sam bio u madjarskoj pa tamo je isto gorilo jos su stolice letjele na teren.to su samo novcane kazne.sve dok nema nacistickih navijanja i vecih tuca na tribinama nema niti velikih sankcija.a belgija je gorila i gorice :D :D :D :D
sve dok sjede oni isti u foteljama tako bi trebalo biti.

Necu da se vracam puno na ovu temu jer vidim da nastavljate sa prici o igracima, ali dobro mi poznajemo UEFU. Ako daj Boze, pobjedimo u Belgiji, a bude bakljade, znas i ti u srcu da ce biti problema, a ne samo po novcaniku.. Sjecaj se oni 7,8 minuta extra time protiv Spanije.. :evil:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 dec 2008, 16:03

ma doce red i na Stilica,Husejnovica,Zeca,Handzica,Dialibu(mozda) itd itd....da su sad bolji od igraca na njihovim pozivijama-nisu...pa bolan nama su rezervisti Muslimovic,Vladavic,Ibricic,Pjanic...doce red i na ove "malce"za koju godine,trebamo bit sretni sto imamo toliko talenata...al svi nasi talenti su prema NAPRIJED,odbrana ljudi odbrana,nit sad dobrih igraca nit talenata,odbrana i zadnji vezni nek nam je bog na pomoci za koju godinu :D ...**** ti bosanski mentalitet svi hoce u napad,da golove daju,da driblaju,nece niko u odbranu nit trcat,trener te stavi u odbranu ti prestanes trenirat hahahaha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 02 dec 2008, 16:34

ma normalno malo odlutamo od teme ali eto treba se vratit...

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 02 dec 2008, 19:01

Ako se sve poklopi mi bi stvarno mogli izboriti pozitivan rezultat u dvomecu protiv Belgije.Sto se tice odbrane nikad nam nije bila jaca strana(kad se sjetim onih izbijanja na ivicu sesnaesterca direkt na volej protivniku)a sad stvarno imamo srednji red i napad koji ubija.S druge strane kad se sjetim kako su se Njemci zalili na odbranu na SP 2006 a u sali su rekli i ako nam je odbrana losa doci cemo do finala.Mislim da je odbrana kriva kad se utakmica izgubi ali moze se ofanzivnije igrati pa prvi zabiti gol.E onda je puno lakse a mislim i to dace Ciro sad pokazati da mi to mozemo.Pozdrav raji na forumu.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 02 dec 2008, 19:08

Ammim je napisao/la:Ako se sve poklopi mi bi stvarno mogli izboriti pozitivan rezultat u dvomecu protiv Belgije.Sto se tice odbrane nikad nam nije bila jaca strana(kad se sjetim onih izbijanja na ivicu sesnaesterca direkt na volej protivniku)a sad stvarno imamo srednji red i napad koji ubija.S druge strane kad se sjetim kako su se Njemci zalili na odbranu na SP 2006 a u sali su rekli i ako nam je odbrana losa doci cemo do finala.Mislim da je odbrana kriva kad se utakmica izgubi ali moze se ofanzivnije igrati pa prvi zabiti gol.E onda je puno lakse a mislim i to dace Ciro sad pokazati da mi to mozemo.Pozdrav raji na forumu.
Ja mislim da mi nebi bili toliko slabi u odbrani kad bi sve poklopilo...Spaha je tu, njega netreba komentarisati..Damjanovic isto igro dobro, bolje nego na svojoj prirodnoj poziciji...jos vratiti Papca i Nadarevica..pa tu su jos ti neki Trivunovici, Jahici, Mirvici...mogla bi se napraviti solidna odbrana! ali bice to..jos uvijek nisam izgubio nadu da ce ciro u februaru oprobati par potencijalnih odbranbenih..pa ako nam samo jedan ostane, koji vrijedi, onda je taman..bolje ista nego nista :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.