Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

kristian
Kontakt:

Re: Facebook i ostalo..

Post Postao/la kristian » 06 jun 2013, 16:45

ceze je napisao/la:
jbmilan je napisao/la:Do fejsa je.. jer ja nisam NIKAD online na FB, a u zadnje vrijeme me stalno prikazuje kao online, i udjem sa jaranovog profila, stoji da sam online, kliknem na sebe, otvori chat prozor i onda pise da sam offline :roll: Jbm li im majku ubise me ljudi porukama, a ne volim komunicirat niskim preko tog qrca :mrgreen:
Isti slučaj.
ti si sebe stavio da si offline jel da ? pa ja kontam ko sebe stavi da je offline uvjek onda tako ga priklazuje , ili ko je ulazio preko mob...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 jun 2013, 18:02

@neo skontala bi ona, nema s njom zajebancije :mrgreen:

Neg, jel ko probao onaj add-on za "seen", fercera li ? :D to mi je potrebno :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 06 jun 2013, 18:03

Papastathopoulos je napisao/la:@neo skontala bi ona, nema s njom zajebancije :mrgreen:

Neg, jel ko probao onaj add-on za "seen", fercera li ? :D to mi je potrebno :D
testirano i radi odlicno :D

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 06 jun 2013, 18:09

Hvala imenjak, mustuluk je tvoj :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 06 jun 2013, 18:17

Papastathopoulos je napisao/la:Hvala imenjak, mustuluk je tvoj :D
ma nista :D
slucaj je kao kod tebe, inace me ovo ne bi ni zanimalo, al eto, djevojci ne smijes kasniti sa odgovorom :lol: :lol:

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 06 jun 2013, 18:24

mozes i meni poslat link za taj add ?

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 06 jun 2013, 18:34

Prije nego sto bilo sta uradite, pazljivo procitajte dole komentare od ljudi koji su vec instalirali to sto vi trazite. Pa tako kazu dvojca da su pronasli virus. Ja nista ne instaliram sto se tice fb, jer nije sigurno.

Evo ovde..http://crossrider.com/install/14917-chat-undetected" onclick="window.open(this.href);return false;

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 06 jun 2013, 18:39

Ma ja cim sam vidio da addon nije na zvanicnoj strnaici firefoxa nisam ni pomislio da ga instaliram :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 06 jun 2013, 18:41

Imate ba addon za chrome, ukucajte samo u onom web storeu ''Facebook Unseen'' i sigurna instalacija bez ikakvih virusa.

Imate i za Mozillu isto.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 06 jun 2013, 22:31

jel vas stid za tu sprdanciju ?
Željeznicar za život cijeli !

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 06 jun 2013, 22:32

likusa je napisao/la:jel vas stid za tu sprdanciju ?
Narod se vani bori za osnovna prava,a oni se s tim sprdaju..sramotno

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 jun 2013, 22:33

JHam je napisao/la:
fera je napisao/la:termin papucar su izmilili oni koji su ljubomorni na neciju srecu. mene boli neka stvar jel neko papucar ako je njemu ljepo sa zenom nije moja stvar da komentarisem.
a tebi je vidio sam nedavno lijepo :D ni da se pozdravis :P
javi se drugi put :D
You are someone else I am still right here

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 jun 2013, 23:46

Sramota na račun čega se šprdate djeco...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 06 jun 2013, 23:50

Cuj ovih sto pametuju,idite na ulice ako vam je toliko stalo,pravite seljacke bune.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 jun 2013, 00:12

Bosniacum Lilium je napisao/la:evo pocele cica mace s furackim slikama sa protesta. Dokle ide ovo s fb-om. Protestvovao bih i ja, ali ne mogu da pridjem raji od smrada masnih komunista
Pa sa takvim razmišljanjem i ne trebaš.
Ljudi su se skupili iz svih krajeva BiH, svih vjera i nacija, podrška stiže iz Srbije i RS-a, a ti ovdje počinješ da ih nazivaš smrdljivim komunistima.
Da se razumijemo, nisam nikakav smrdljivi komunista št bi ti rekao, nego savjestan građanin.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 07 jun 2013, 00:59

Vise mi bezveze da vas ovdje slusam,vasa pametovanja,pa cu po sto sam babin sin,siptar napisati neke stvari koje vjerovatno vi ne znate.

Pored tite evo i @amoxu,starom filozofu.

Odlukom Ustavnog suda BiH receno je da se sve opstine kojima su u RS promijenili nazive poput Bosanski Samac a sad je SRPSKI SAMAC i Srpski brod.Moraju vratiti imena kako bi se usvojio zakon koji predvidja upravo te nazive gradova prije rata.Prijedlog iz RS-a je da ostane kao sto je sad i time derogiraju USTAVNI SUD i USTAV OVE ZEMLJE. Eh sad najmanji su tu problem brojevi kako se javnosti predstavilo i svi misle da se oni tamo ne mogu dogovoriti ko ce koji broj dobiti ???
Sad cu malo ovu gore komunjaru podsjetiti na neke svari i objasniti
Upamti da su kod nas bili protesti boraca ispred Federalne vlade, doslo je do sukoba sa murijom i nikom nista.Popusise ljudi prekrsajne a samo cinjenica da su borci nije bilo krivicnih.
Mediji koji prate ovo KLIX ,FTV.... i prikazuju samo jednostrano i ako primjetis njih ne zanima sta se desava unutra samo sta se desava vani huskajuci tako narod-politicki montirano-Dalje mimnistar policije KS koji salje olako muriju na NAS NAVIJACE ne salje da spasi guzonje jer je on u koaliciji sa SDA a oni i nisu bitni u svemu ovome-politicki montirano-Jedino sto nas,a mene sigurno ne ,moze zabrinuti je sto su ovi iz RS-a digli muriju u istocnom sarajevu.Od ovoga nema nista SUTRA CE MURIJA RASTJERAT OVE LJUDE , STRUKTURA LJUDI JE TAKVA DA JE DEEN TU I MAME SA BEBAMA.Skup nije najavljen vec je spontan i organizovan iz ko zna kojih centara moci.I cini mi se da sad svi vagaju u kojem smijeru ce ovo proci,rastjerati skup ili jos vatru naloziti A SVE ZAVISI OD VELIKIH STRANACA, jer bosnjom je lako manipulisati.A razloga je mnogo.Iskreno i Guardian I New Yor times pisu o ovome umjesto o ratu u Iraku.Moj vam je savjet ostanite u kuci,jer ti niko nece reci hvala,svi smo mi mali JER DRZAVA SE BIRA NA IZBORIMA NE NA ULICI ! I nije istina da djeca danas ne mogu izvaditi maticni broj. I takodjer,jucer je doneseno da ce se odgoda problema oduziti na 180 dana,znaci sve po starom.POLITIKA JE SMRT !

Eto komunjaro,ti nastavi lagano svojim putem,uzmi flomaster i napisi JA ZNAM TITIN JMBG i dobit ces besplatnu sliku od klixa.

Od mene dosta,necu vise na ovu temu,izvinjenje moderatorima.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 07 jun 2013, 01:41

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vjerujem da je to glas osobe koja ni na jedne proteste nije otisla :) Vjerujem da si ispijao kafu u Alti danas, podsmjehujuci se onima koji protestvuju.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 jun 2013, 01:57

Apsolutno podržavam roditelje novorođenčadi koji se bore za prava svoje djece jer ću i ja, aBd, jednog dana biti roditelj. Međutim, na ovakve proteste ne bih otišao nikad jer su ISPOLITIZOVANI do krajnjih granica (kao i mnoge druge stvari u ovoj zemlji). Određene političke stranke, na ovaj način pokušavaju dići svoj rejting među narodom, a mediji su ovo dočekali na volej da počnu sa reklamom, neki za ove, neki za one . Osim toga, mnogo raje je na proteste došlo radi fazona, čisto da bi sutra među rajom na faksu, na kafi, na poslu, mogli pričati da su bili na protestima. Ono što je najvažnije, ovdje su roditelji koji su tu iz čistih iskrenih namjera, u manjini. Žalosno.
I da, danas je čovjeku pozlilo u zgradi, a nije dozvoljeno da ode do doktora. Bez obzira kako se zove on, u kojoj je stranci, koji su mu stavovi, potez ljudi koji čuvaju izlaze iz zgrade, je nedopustiv. Navodno, oni su tu došli da se bore za nečija ljudska prava, a prekršili su ljudska prava tog čovjeka. Samo tim postupkom, čitav protest gubi smisao. U zgradi je, navodno, bilo i nekih stranaca, potencijalnih investitora. Baš se pitam kakva će biti njihova slika o BiH, nakon ovoga viđenog juče.

Uvijek sam za dešavanje naroda kao npr. ovo što se dešavalo u Istanbulu, a ovo što se kod nas dešava je najobičniji cirkus. Najbolje da policija uleti i bez upotrebe sile, ako je moguće, rastjera taj cirkus tamo.

@agresivnodjubre, potpis za ovaj malo duži komentar.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 jun 2013, 02:00

dobar post alan ;) politika i lova tu igraju veliku ulogu. Cim vidis Brkana, znaj da se tu radi o politici i parama. 100% znam da stvari ovako stoje. Zali Boze samo tih roditelja :cry:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 07 jun 2013, 02:14

alan_kardec je napisao/la:I da,danas je čovjeku pozlilo u zgradi, a nije dozvoljeno da ode do doktora[. Bez obzira kako se zove on, u kojoj je stranci, koji su mu stavovi, potez ljudi koji čuvaju izlaze iz zgrade, je nedopustiv
:roll: :roll:
Doktor ocijenio da Jovičiću nije potrebna evakuacija

Predstavničkom domu Parlamenta BiH Slavku Jovičiću pozlilo je u popodnevnim satima u zgradi Parlamenta BiH, ali je doktor Hitne pomoći, nakon pregleda, ocijenio da evakuacija nije potrebna, potvrdili su Srni poslanici iz RS, ocjenjujući ovaj čin sramotnim.
I sta sada da akzem na tvoj cijeli post !? Pa hajde brate, organizuj ti neke proteste, koji nisu ispolitizirani, a ne biti heroj preko tastature i pljuvati sve.
Zadnja izmjena: neo, dana/u 07 jun 2013, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 38 gostiju.