LC waikiki, 35 KM... teget plavehodža je napisao/la:Ljiljane, kol'ko su čale ??
@nime
gdje si našao i koliko para ?
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
alucius,marsal to je to (Y)
od SWAG-a samo ovo kod mene prolazi:

od SWAG-a samo ovo kod mene prolazi:

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
@nime
Ako ti treba polo majica lonsdale javi se,original Engleska.

Ako ti treba polo majica lonsdale javi se,original Engleska.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Hlace su odlicne samo sto ne stoje ovom liku.Baš se sad nose hlace u bojidonCorleone1892 je napisao/la: Košulja na ovaj fazon(p.s. ne gledajte u hlače ni meni se ne sviđaju
)
A

Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 06 jun 2013, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mogu ti prosliejdit havera, ako si zainteresova, za cale naravnohodža je napisao/la:Ljiljane, kol'ko su čale ??
@nime
gdje si našao i koliko para ?

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Hlace u boji se u zadnje vrijeme sve vise nosaju, pa sam i ja nabavio par komada ovakvih boja

Da Ameri u suknjama pocnu hodat i ovi nasi bi

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Čekamo da djevojke furaju stil kao one iz New YorkaOtelo je napisao/la:Da Ameri u suknjama pocnu hodat i ovi nasi bi![]()

samo crne hlače i jeans, ovo ostalo glupo izgleda 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
pda,uskore ce muskarci rozu boju da furajuNeutral je napisao/la:Čekamo da djevojke furaju stil kao one iz New YorkaOtelo je napisao/la:Da Ameri u suknjama pocnu hodat i ovi nasi bi![]()
Gdje ima uzeti ovakvu duksericu i koliko para ?alacious je napisao/la:Patike predobre,i te zadnje,a i one koje je Emir postavio.![]()
Šta kažete na ovu kombinaciju?
![]()
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Žarko crvena je vec tu.Otelo je napisao/la:pda,uskore ce muskarci rozu boju da furajuNeutral je napisao/la:Čekamo da djevojke furaju stil kao one iz New YorkaOtelo je napisao/la:Da Ameri u suknjama pocnu hodat i ovi nasi bi![]()
Kad vidim koliko hlace spuste ospem se sav...

Ameri gaće vam se vide bre...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Na ovo sam aludirao:
U New Yorku žene imaju pravo da hodaju bez gornjeg dijela odjeće
Tokom ovog ljeta stanovnice New Yorka, barem one najsmjelije, moći će da bez ikakvih smetnji šetaju u toplesu gradskim ulicama.

U New Yorku žene imaju pravo da hodaju bez gornjeg dijela odjeće
Tokom ovog ljeta stanovnice New Yorka, barem one najsmjelije, moći će da bez ikakvih smetnji šetaju u toplesu gradskim ulicama.

Moze to
mislim zene ne muskarci

@enobarca
zelena mi se ne sviđa, ali ove smeđe oboje su vrh
zelena mi se ne sviđa, ali ove smeđe oboje su vrh

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
stotinjak KM u AdidasuM4kaveli je napisao/la:Gdje ima uzeti ovakvu duksericu i koliko para ?alacious je napisao/la:Patike predobre,i te zadnje,a i one koje je Emir postavio.![]()
Šta kažete na ovu kombinaciju?
![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Smeđe predobre, al ovo zeleno, ona svijetla plava, crvene, žuze, fuj 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
@alacious
120KM u adidasu. I da onlajn naručuješ cijena je 59 eura + poštarina.
http://shop.bild.de/freizeit-und-sport/marken/adidas/
120KM u adidasu. I da onlajn naručuješ cijena je 59 eura + poštarina.
http://shop.bild.de/freizeit-und-sport/marken/adidas/
Zna li neko gdje se mogu kupiti one majice s natpisima grupa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 179 gostiju.