Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

BHGazija
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la BHGazija » 30 nov 2009, 12:29

GunnerS je napisao/la:Jarane, ok...Sve udure, al možel mi reći koliko ova ekipa Barce igra zajedno ?! U Real su došli momci iz svih liga, bar ovih velikih... Nisu isti fudbalski temperament imali, sada to sve treba posložit, a po meni Pellegrini nije trener za to al eto, nadam se da griješim...
dobro, evo ja se u ime Barce izvinjavam što smo mi uigrali ekipu a vi niste, to je bila zaista nepravda. Izvinjavam se i što je Perez kupio takve igrače koji se ne mogu uigrati za ovih 20-tak utakmica koliko su odigrali. Izvinjavamo se i što nemate trenera koji vam to može sve odraditi. Izvinjavamo se što ništa od tolikih miliona ne ulažete u omladinske pogone, nego samo kupujete igrače sa podija FIFA World Player of the Year.
Ako smo još nešto skrivili recite, mi ćemo se izvinuti.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 nov 2009, 12:31

Gdje ste kraljeviiiii. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 12:33

jeli ti za Barcu znas od pri 1,2 sezone???vrati se unazad...svi su imali svojih transf..ako znas o cemu pricas bolje nemoj..da ti nabrajam kad je Barca dovodila Petita,Overmasa,Queresmu,Rochembacka,Andesrona,Van Brockcht.,Gerard,Marquez.. :lol: koliko je ovo bilo igraca sezona 2002......jao nemoj bogati navijas za Barcu od prosle sezone

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 12:35

omerbavarac je napisao/la:Gdje ste kraljeviiiii. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ajd ebo te Amauri :mrgreen:u Torinu da svrsite sa LP kad nemozete sa Bordx

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 12:39

BHGazija je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Jarane, ok...Sve udure, al možel mi reći koliko ova ekipa Barce igra zajedno ?! U Real su došli momci iz svih liga, bar ovih velikih... Nisu isti fudbalski temperament imali, sada to sve treba posložit, a po meni Pellegrini nije trener za to al eto, nadam se da griješim...
dobro, evo ja se u ime Barce izvinjavam što smo mi uigrali ekipu a vi niste, to je bila zaista nepravda. Izvinjavam se i što je Perez kupio takve igrače koji se ne mogu uigrati za ovih 20-tak utakmica koliko su odigrali. Izvinjavamo se i što nemate trenera koji vam to može sve odraditi. Izvinjavamo se što ništa od tolikih miliona ne ulažete u omladinske pogone, nego samo kupujete igrače sa podija FIFA World Player of the Year.
Realova omaldinsk skola.....Soldado,Negredo,Mata,Luis Garcia,Parejo samo ovi mladji sto igrau ove druge da nenabrajam......smijesan si sa takim naivnim ispadima :mrgreen: soory al nepali ti

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 nov 2009, 12:40

don Ciro je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Gdje ste kraljeviiiii. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jesi paglup :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ......... Sta sam ja lose napisao???? Svrsit, svrsit, al na koga, to cemo vidjeti..... :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 nov 2009, 12:40

addebisi je napisao/la:

pa ja dajem svoj zivot da se vi necete nikad uigrati kao mi(barcelona),sta ti kontas da cete ovu ekipu zadrzati jos dugi niz godina... e pa necete vidjet ces...mi po sezoni dovodimo 3 4 igraca od kojih najvise 2 ili3 igraju u prvoj postavi (zavisno od povreda)... reci mi eto,sta ti mislis kao veliki navijac reala ili bilo koji drugi clan na forumu koji podrzava vas da real ako ne osvoji ove sezone ista da ce zadrzati ekipu?to je moje pitanje, sjecas se predprosle sezone barce kada nismo nista osvojili koliko smo igraca promijenili! barca i real je velika razlika, real moze da bude prejak i najjaci ali nikad nikad nece imati igru kao barcelona dok u nas igraju ovi igraci iz la massije!!!real ce mozda osvajati itd. ali nikad nece imati igru barce cemu teze svi pravi navijaci reala!!!!
Prvo i jedino, ja nisam navijač reala, nego Arsenala ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 12:44

GunnerS je napisao/la:
addebisi je napisao/la:
Koliko treba da se ekipa kreira? Nije bilo dovoljno 12 kola + utakmice LP-a? Pa majka mu stara nije Perez kupio 7-8 juniora ili mladjih igraca pa da ih uigrava vec je kupio GOTOVE igrace kojima, mislim, ne treba toliko puno da se uigraju, Ipak su to sve igraci koji imaju i previse utakmica u nogama. Ako je do uigravanja problem ..
Jarane, ok...Sve udure, al možel mi reći koliko ova ekipa Barce igra zajedno ?! U Real su došli momci iz svih liga, bar ovih velikih... Nisu isti fudbalski temperament imali, sada to sve treba posložit, a po meni Pellegrini nije trener za to al eto, nadam se da griješim...
pa ja dajem svoj zivot da se vi necete nikad uigrati kao mi(barcelona),sta ti kontas da cete ovu ekipu zadrzati jos dugi niz godina... e pa necete vidjet ces...mi po sezoni dovodimo 3 4 igraca od kojih najvise 2 ili3 igraju u prvoj postavi (zavisno od povreda)... reci mi eto,sta ti mislis kao veliki navijac reala ili bilo koji drugi clan na forumu koji podrzava vas da real ako ne osvoji ove sezone ista da ce zadrzati ekipu?to je moje pitanje, sjecas se predprosle sezone barce kada nismo nista osvojili koliko smo igraca promijenili! barca i real je velika razlika, real moze da bude prejak i najjaci ali nikad nikad nece imati igru kao barcelona dok u nas igraju ovi igraci iz la massije!!!real ce mozda osvajati itd. ali nikad nece imati igru barce cemu teze svi pravi navijaci reala!!!![/quote]

Prvo i jedino, ja nisam navijač reala, nego Arsenala ;)[/quote]
Reci im Arsenala...a kad vec pricaju o omld skoli kako to covijece oni tako a da nepropozanaju kvalitet u XESCU :lol: smijesno za njihhh...oni sve prepoznaju u svojoj skoli :?

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 30 nov 2009, 12:45

don Ciro je napisao/la:jeli ti za Barcu znas od pri 1,2 sezone???vrati se unazad...svi su imali svojih transf..ako znas o cemu pricas bolje nemoj..da ti nabrajam kad je Barca dovodila Petita,Overmasa,Queresmu,Rochembacka,Andesrona,Van Brockcht.,Gerard,Marquez.. :lol: koliko je ovo bilo igraca sezona 2002......jao nemoj bogati navijas za Barcu od prosle sezone
ak meni govoris nisi me razumio sto ne zelim... govorim trenutno stanje i novac koji je real ulozio i sa kojim novcem i sa takvim igracima zahtjevas tavku igru, kroz historiju svi su klubovi imali uspjeha i neuspjeha ali ja govorim za hitsorijsko najvecu trosnju u fudbalu i historijsku naljepsu igru u fudbalu!nadam se da si sad shvatio...ja ne kazem da ce barca i sa ovako lijepom igrom(iako se sinoc na momente nije tako vidjelo) opet sve osvojiti, mozda nece nista jer to ne moraznaciti da ces imati rezultat ako imas lijepu igru, npr. arsenal.ali kazem sta perez i pravi navijaci zele od ovakvih igraca tipa kaka,ronaldo,xabi,benzema,marcelo itd...sinoc je eal vjerovatno odigrao jednu od najboljih tekmi u ovoj sezoni ali vidio si igru protiv racinga i jos neke tekme, npr seville jest pocetak sezone ali losa...to nije samo do iraca to je i to filozofije igre, jer npr tim ima napadacku filozofiju ne mora znaciti da ce imati i lijepu, jer nemaju svi timovi takvu filozofiju i gradnju svoje igre kroz cijelu historiju ili barem u zadnjih 10godina kao sto je barca sa glavnim svojim igracima dnaas, nemoj pogresno razumit da kazes sad messi nije igro prije 5 a kamoli 10, nije al on je bio u njihovoj omladinskoj skoli koja se nikako ne razlikuje od udarne A postave barce... i to ti zelim reci da je najveca razlika u tome sto barca pravi ekipu kroz svoj program a real kupuje uglavnom dokazane igrace!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 12:46

omerbavarac je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:
Jesi paglup :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ......... Sta sam ja lose napisao???? Svrsit, svrsit, al na koga, to cemo vidjeti..... :mrgreen: :mrgreen:
ajd Omere vidi sta ima na temi Bavaraca o Juvea o Bochuma :mrgreen: ....svrsice te u Torinu zajedno sa VAN H :lol: ALOM

BHGazija
Kontakt:

Post Postao/la BHGazija » 30 nov 2009, 12:50

don Ciro je napisao/la:
BHGazija je napisao/la:
Realova omaldinsk skola.....Soldado,Negredo,Mata,Luis Garcia,Parejo samo ovi mladji sto igrau ove druge da nenabrajam......smijesan si sa takim naivnim ispadima :mrgreen: soory al nepali ti
ahaaaaaaaaaa, to su te zvijezde realove omladinske škole, e dobro su odigrali sinoć svaka čast, i evo izvinjavam se što ih sinoć ne prepoznah na terenu :lol: :lol: :lol:

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 30 nov 2009, 12:51

don Ciro je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
addebisi je napisao/la:
Koliko treba da se ekipa kreira? Nije bilo dovoljno 12 kola + utakmice LP-a? Pa majka mu stara nije Perez kupio 7-8 juniora ili mladjih igraca pa da ih uigrava vec je kupio GOTOVE igrace kojima, mislim, ne treba toliko puno da se uigraju, Ipak su to sve igraci koji imaju i previse utakmica u nogama. Ako je do uigravanja problem ..
Jarane, ok...Sve udure, al možel mi reći koliko ova ekipa Barce igra zajedno ?! U Real su došli momci iz svih liga, bar ovih velikih... Nisu isti fudbalski temperament imali, sada to sve treba posložit, a po meni Pellegrini nije trener za to al eto, nadam se da griješim...
pa ja dajem svoj zivot da se vi necete nikad uigrati kao mi(barcelona),sta ti kontas da cete ovu ekipu zadrzati jos dugi niz godina... e pa necete vidjet ces...mi po sezoni dovodimo 3 4 igraca od kojih najvise 2 ili3 igraju u prvoj postavi (zavisno od povreda)... reci mi eto,sta ti mislis kao veliki navijac reala ili bilo koji drugi clan na forumu koji podrzava vas da real ako ne osvoji ove sezone ista da ce zadrzati ekipu?to je moje pitanje, sjecas se predprosle sezone barce kada nismo nista osvojili koliko smo igraca promijenili! barca i real je velika razlika, real moze da bude prejak i najjaci ali nikad nikad nece imati igru kao barcelona dok u nas igraju ovi igraci iz la massije!!!real ce mozda osvajati itd. ali nikad nece imati igru barce cemu teze svi pravi navijaci reala!!!!
Prvo i jedino, ja nisam navijač reala, nego Arsenala ;)[/quote]
Reci im Arsenala...a kad vec pricaju o omld skoli kako to covijece oni tako a da nepropozanaju kvalitet u XESCU :lol: smijesno za njihhh...oni sve prepoznaju u svojoj skoli :?[/quote]

sorry gunners nisam tebe htio uzet za primjer zato sam i stavio sve druge navijace reala na forumu, a sto se tice fabregasa i sam znas da barcelona nje dobila kinte za njega zbog ugovora, fakticki arsenal ga je ukrao barci, slicno se desilo i sa piqueom,a li ak nisu primjetili njihov taj veliki talenat kako to da ti igraci i dalje osjecaju ljubav prema barci koja ih je odbacila... pogledaj malo u prolsot pa ces vidjet koja se hajka oko fabregasa digla kada je potpisao profesionalnii ugovor sa arsenalom!
jedno je odbaciti igraca a drugo izgubiti!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 nov 2009, 12:52

@Don Ciro: De samo majke ti reci mi, sta sam ja lose rekao????? Sta se lozite odmah...... Teme Bochuma nema, kad otvoris odam idem tamo... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sta ti ja mogu, kad su vas ljudi pobijedili, podnesi poraz momacki. ;) ;) ;)

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 12:56

addebisi je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:jeli ti za Barcu znas od pri 1,2 sezone???vrati se unazad...svi su imali svojih transf..ako znas o cemu pricas bolje nemoj..da ti nabrajam kad je Barca dovodila Petita,Overmasa,Queresmu,Rochembacka,Andesrona,Van Brockcht.,Gerard,Marquez.. :lol: koliko je ovo bilo igraca sezona 2002......jao nemoj bogati navijas za Barcu od prosle sezone
ak meni govoris nisi me razumio sto ne zelim... govorim trenutno stanje i novac koji je real ulozio i sa kojim novcem i sa takvim igracima zahtjevas tavku igru, kroz historiju svi su klubovi imali uspjeha i neuspjeha ali ja govorim za hitsorijsko najvecu trosnju u fudbalu i historijsku naljepsu igru u fudbalu!nadam se da si sad shvatio...ja ne kazem da ce barca i sa ovako lijepom igrom(iako se sinoc na momente nije tako vidjelo) opet sve osvojiti, mozda nece nista jer to ne moraznaciti da ces imati rezultat ako imas lijepu igru, npr. arsenal.ali kazem sta perez i pravi navijaci zele od ovakvih igraca tipa kaka,ronaldo,xabi,benzema,marcelo itd...sinoc je eal vjerovatno odigrao jednu od najboljih tekmi u ovoj sezoni ali vidio si igru protiv racinga i jos neke tekme, npr seville jest pocetak sezone ali losa...to nije samo do iraca to je i to filozofije igre, jer npr tim ima napadacku filozofiju ne mora znaciti da ce imati i lijepu, jer nemaju svi timovi takvu filozofiju i gradnju svoje igre kroz cijelu historiju ili barem u zadnjih 10godina kao sto je barca sa glavnim svojim igracima dnaas, nemoj pogresno razumit da kazes sad messi nije igro prije 5 a kamoli 10, nije al on je bio u njihovoj omladinskoj skoli koja se nikako ne razlikuje od udarne A postave barce... i to ti zelim reci da je najveca razlika u tome sto barca pravi ekipu kroz svoj program a real kupuje uglavnom dokazane igrace!
ma odg sam BhGaziji.. :mrgreen: al nem veze...apa da je Real juce pobijedio nista moralo bi da se radi dalje..juce nije bilo lahko nijednom timu i ova sezona mislim da ce biti zanimljiva mada mislim da ce 80,90% prvak biti poznat prije el clasica u Madridu,,ili vi ili mi...a razultat se nepostize iz 1 tekme ili preko noci,,,Realov je projekat novi i ovi igraci nisu podpisali na jednu o 2 god,,sigurno je da ce biti 2 ili 3 nova covijeka jer ce otici 3 ili 4/Guti,Rud,Mect,M.Dierra o Gago..al tu ce uci 2,3,4 nova..Real je radi na omld skoli kazem Real nije od juce...imali su igraca iz omld skole kad je Barca kupovala holdjane,Brazilc..nemore se reci da ih i sada nema ipak je tu Casiilas,Grenero od mladjih.....a sada ce Ganac Opare koji ima 18 god u prvi tim,pa ako se pokaze desnom boku mozda Ramos ode na stop pozc.. :lol:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 12:59

omerbavarac je napisao/la:@Don Ciro: De samo majke ti reci mi, sta sam ja lose rekao????? Sta se lozite odmah...... Teme Bochuma nema, kad otvoris odam idem tamo... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sta ti ja mogu, kad su vas ljudi pobijedili, podnesi poraz momacki. ;) ;) ;)
ima tema u Bundesligi o Bochumu i Cottpusu :mrgreen: ja poraz sam podnio mada smo zasluzili vise..al ebiga nismo igrali sa Hanooverom :lol:

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 30 nov 2009, 13:03

don Ciro je napisao/la:
addebisi je napisao/la:
ma odg sam BhGaziji.. :mrgreen: al nem veze...apa da je Real juce pobijedio nista moralo bi da se radi dalje..juce nije bilo lahko nijednom timu i ova sezona mislim da ce biti zanimljiva mada mislim da ce 80,90% prvak biti poznat prije el clasica u Madridu,,ili vi ili mi...a razultat se nepostize iz 1 tekme ili preko noci,,,Realov je projekat novi i ovi igraci nisu podpisali na jednu o 2 god,,sigurno je da ce biti 2 ili 3 nova covijeka jer ce otici 3 ili 4/Guti,Rud,Mect,M.Dierra o Gago..al tu ce uci 2,3,4 nova..Real je radi na omld skoli kazem Real nije od juce...imali su igraca iz omld skole kad je Barca kupovala holdjane,Brazilc..nemore se reci da ih i sada nema ipak je tu Casiilas,Grenero od mladjih.....a sada ce Ganac Opare koji ima 18 god u prvi tim,pa ako se pokaze desnom boku mozda Ramos ode na stop pozc.. :lol:
tacno je da i real ima omladinski pogon, ali to imaju svi veliki pa i svi prosjecni timovi(tipa bayern 8-) :lol: ) a real kao najtrofejniji da nema bilo bi smijesno, sve je to tacno ali realovi glavni igraci osim casillasa i raula nisu iz omladinskog pogona, i real me sto se toga tice sve vise podjseca na bayern, gube prevelik broj igraca iz svoh pogona koji se kasnije dokazu, a to je nesto nagore sto se moze desavati timovima koji zeli i narednih 10 godina biti top, jer svi znamo zakone uefa da ce do 2016 svaki tim za jednu utakmicu od 16 pozvanih morati imati 11... a taj se program nece moci praviti 2015! odoh sad na kafu pa se vidimoo poslije i neka niko ne shvati da zelim svadju samo pokusavam biti realan a vec sinoc sam vam zaželio saucesce :D :D

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 13:08

pa ebiga nemore se uvijek sa omladinskim pogonom da gura....... :lol: :lol: de mi reci pri 10,20 god iz Barcinog omalding pogona koji su to likovi glavni igraci bili kad vi tako stalno imate glvne igrace iz omld pogona......nemoze uvije omladn pogon uvijek dodje susa...Guardiola je lik koji je omld skole al nije bio glavni nosioc igre... :lol:pri 15 god ajd reci jos kojeg????

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 13:11

Real je pri 15,20 god imao Butragenja,Sancisa,Hiera,Buya,Michela,Chenda,Amavisca..iz omald skole,,,dok je Barca kupovala Romaria,Stock...a Real je samo nadopunio sa Laudrupom,Zamoranom

BHGazija
Kontakt:

Post Postao/la BHGazija » 30 nov 2009, 13:12

don Ciro je napisao/la:pa ebiga nemore se uvijek sa omladinskim pogonom da gura....... :lol: :lol: de mi reci pri 10,20 god iz Barcinog omalding pogona koji su to likovi glavni igraci bili kad vi tako stalno imate glvne igrace iz omld pogona......nemoze uvije omladn pogon uvijek dodje susa...Guardiola je lik koji je omld skole al nije bio glavni nosioc igre... :lol:pri 15 god ajd reci jos kojeg????
ja mislio mi pričamo o sinoćnjoj utakmici, a ne o prije 10, 20 godina, jer neko napisa kako sinoć nisu bili uigrani realovi igrači, a Barca SINOĆ imade uigran tim, pa sam zato pisao o omladinskoj školi. Morate priznati da skoro pa nikako iz te vaše škole da izađe neki extra klasa igrač, a ne znamo do koga je tu.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 13:18

BHGazija je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:pa ebiga nemore se uvijek sa omladinskim pogonom da gura....... :lol: :lol: de mi reci pri 10,20 god iz Barcinog omalding pogona koji su to likovi glavni igraci bili kad vi tako stalno imate glvne igrace iz omld pogona......nemoze uvije omladn pogon uvijek dodje susa...Guardiola je lik koji je omld skole al nije bio glavni nosioc igre... :lol:pri 15 god ajd reci jos kojeg????
ja mislio mi pričamo o sinoćnjoj utakmici, a ne o prije 10, 20 godina, jer neko napisa kako sinoć nisu bili uigrani realovi igrači, a Barca SINOĆ imade uigran tim, pa sam zato pisao o omladinskoj školi. Morate priznati da skoro pa nikako iz te vaše škole da izađe neki extra klasa igrač, a ne znamo do koga je tu.
:lol: :lol: ajebiga jarane...sve je to historia..Barca u zadnjih 2 god ima bolji duel od Reala,al sigurno je da Barca svoje titule neracuna iz zadjne 2 god..vec 100tinjak god..tako da je ok i o tome popricati..kud ces boljeg i veceg ponosa od Raula Gonzaleza Blanca Madridjanin,1 strijilac kluba svih vremena 15 god puni.tesko da ce taki naici..Bojan je veliki talenat al tako muje sudbina..kao Portilli sto su Ronaldo,Owen,Raul,Morin smetali.... :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.