Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

ceze
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la ceze » 06 jun 2013, 18:46

Goalgetter je napisao/la:Pape otkrio sastav:

Begović, Mujdža, Spahić Zukanović Lulić, Medunjanin, Rahimić, Pjanić, Salihović, Ibišević i Džeko.
Prva ekipa sa jučerašnjeg treninga.
Nije loše, može.
Na klupi Ibričić, Stevanović, Višća ako ne daj Bože bude potreban neki ofenzivno orijentisan igrač.

Inače, koliko sam ja jučer upratio na treningu, dilema je bila Zaha-Rahimić i Medunjanin-Stevanović.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

vlada87
Kontakt:

Post Postao/la vlada87 » 06 jun 2013, 18:50

jel Salihovic na beku?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 jun 2013, 18:50

Ubit cemo Boga u njima
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 jun 2013, 18:50

vlada87 je napisao/la:jel Salihovic na beku?
Jest.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 06 jun 2013, 18:56

Koliko je uopce igrao Rahimic u svom klubu ?

Poštujem njegov status, njegovu historiju, znanje i sve, ali su nama potrebni najsvježiji i najspremniji igrači. Nadam se da griješim kada kažem da Rahimić nije spreman za tekmu. U svakom slučaju, mislim da će u drugom poluvremenu Zahirovic uci i unijeti svježinu i stabilniju situaciju u trenutku kada nam to bude trebalo.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 06 jun 2013, 19:00

skile je napisao/la:Koliko je uopce igrao Rahimic u svom klubu ?

Poštujem njegov status, njegovu historiju, znanje i sve, ali su nama potrebni najsvježiji i najspremniji igrači. Nadam se da griješim kada kažem da Rahimić nije spreman za tekmu. U svakom slučaju, mislim da će u drugom poluvremenu Zahirovic uci i unijeti svježinu i stabilniju situaciju u trenutku kada nam to bude trebalo.
Ma lik se odavno penzioniso samo zaboravio Papetu reć :D
Jel ovo znači da će se Vedo opet trošiti na krilu :?

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 06 jun 2013, 19:00

Vidjet cemo sutra,sta i kako,jedino zelim reci da trebamo iskoristiti formu Ibricica,dati mu sansu u drugom poluvremenu ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 jun 2013, 19:05

Srećom pa je ova Latvija slaba pa nećemo osjetiti "neigranje" Rahimića. Frajer nije u posljednje dvije godine odigrao 5 meča a igra u prvih 11 za repku.

Pobijediti ćemo aBd a onda će opet početi kako Elvir može. Šta može, nije Zanetti :roll:

Kad se sjetim izjave da će se zvati igrači koji su samo standarni u svojim klubovima :lol:

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 06 jun 2013, 19:06

vlada87 je napisao/la:jel Salihovic na beku?
Ovo koliko sam ja upratio nije,vec je u veznom redu lijevo,a Lulic je na beku.Ja bih volio da je Salih u sredini umjesto Mede,a Lulic ofanzivno krilo i Zuka lijevi bek.Znaci Medo van a unutra 1 stoper.Ali nije ni ovo lose,bolje nego sa Stevom jer bi imali previse ofanzivaca a samo Pjanica kreativca,to je premalo+Pjana nije u formi.General svakako bolje rjesenje od Zahe i kad bude imao 40 kuka.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 jun 2013, 19:06

Pokazace se sutra u kakvoj je fizickoj spremnosti Rahimic. Vjerujem da ga je stavio iz tog razloga zato sto cemo krenuti dosta ofanzivno, i sto ce bekovi Mujdza i Lulic/Sejo (koji od njih bude na beku) biti isto jako ofanzivni, stoga treba neko rutiniran nazad, mada ipak vise bih volio da je stavio Zahirovica, ali dobro... Pokazace se sutra.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 06 jun 2013, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 jun 2013, 19:07

Ne svidja mi se. Trom srednji red. Jedno krilo znaci nemamo.

------------Beg
Mujdza-Spaha-Pandza-Zuka
------Salih-Pjanic
Steva----------------Lulic
--------Dzeko-Vedo
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 06 jun 2013, 19:09

Consigliere je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Nemojte ni pocinjati bez 3 gajbe pive :mrgreen: eto za 100 km se provedete :mrgreen:
Ili 2-3 litra zestokog :D tada se euforija hvata kod auta za nase :D
Nemojte samo ko u mene jaran protiv latvije proslu utakmicu gledo utakmicu pilo se i u povratku kuci pita koji je rezultat bio :D

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 06 jun 2013, 19:11

ma ne znam cemu briga,dobicemo glat,mada mi medunjanin i rahimic nisu neka stabilnost,ali protivnik nije taj od koga treba strahovat,da igramo protiv neke ekipe koja ima jak vezni red i koji gaji napadacku igru pa hajd,al takve ekipe nemamo u grupi,ocekivati je da zaigraju i visca i ibricic sa klupe

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 06 jun 2013, 19:12

Consigliere je napisao/la:Ne svidja mi se. Trom srednji red. Jedno krilo znaci nemamo.

------------Beg
Mujdza-Spaha-Pandza-Zuka
------Salih-Pjanic
Steva----------------Lulic
--------Dzeko-Vedo
Ovakav bi sastav bio pun pogodak, ali **** ga ne pitamo se mi
Ako bog da sljedeću Bičakčić umjesto Pandže i imaćemo beton igrače na svakoj poziciji

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 06 jun 2013, 19:12

Rahimic u prvom sastavu samo potvrdjuje moje,a i razmisljanje mnogih objektivnih forumasa da za Zahirovica ne bi trebalo biti mjesta u veznom redu reprezentacije Lihtenstajna..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 jun 2013, 19:13

BelminM23 je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Nemojte ni pocinjati bez 3 gajbe pive :mrgreen: eto za 100 km se provedete :mrgreen:
Ili 2-3 litra zestokog :D tada se euforija hvata kod auta za nase :D
Nemojte samo ko u mene jaran protiv latvije proslu utakmicu gledo utakmicu pilo se i u povratku kuci pita koji je rezultat bio :D
:lol:

U nas ima po jedan takav svaku tekmu. :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 06 jun 2013, 19:14

Ma igramo u formaciji 4-3-3 sto i nije tako lose jer ce (Ibi -Pjana -Dzekson) biti samo prema naprijed orijentisani 8-) 8-)
A Medo--Rahim -Sejo dopunjavati nazad i naprijed gdje fali plus bekove koji ce vuci igru preko krila 8-) 8-)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 jun 2013, 19:14

Goalgetter je napisao/la:Vidjet cemo u kakvoj formi je Rahimic. Glupo bi bilo kritikovati/hvaliti Papeta za ovaj potez sto je umjesto Zahirovica stavio Rahimagu. Pokazace sve mec sutra.

Šta će se pokazati ?

Frajer ima 37 godina, nije igrao 2 godine kako treba (skoro nikako). Pobijediti ćemo aBd i da igramo sa 10 igrača. Respekt Latviji, ali ovo je neshvatljiv potez. Iskustvo ovo-ono :roll: :roll: :roll:

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 06 jun 2013, 19:15

Neutral je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Vidjet cemo u kakvoj formi je Rahimic. Glupo bi bilo kritikovati/hvaliti Papeta za ovaj potez sto je umjesto Zahirovica stavio Rahimagu. Pokazace sve mec sutra.

Šta će se pokazati ?

Frajer ima 37 godina, nije igrao 2 godine kako treba (skoro nikako). Pobijediti ćemo aBd i da igramo sa 10 igrača. Respekt Latviji, ali ovo je neshvatljiv potez. Iskustvo ovo-ono :roll: :roll: :roll:

Po tebi je Zahirovic bolji od penzionisanog Rahimica? Po meni iskreno nije,haha,nadam se da ce se naci neko treci ko ce moci odraditi tu poziciju,mada imamo igraca koji tu poziciju dobro igra(Salihovic) ali hajde ti to Papetu reci..

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 06 jun 2013, 19:15

Metanor je napisao/la:Rahimic u prvom sastavu samo potvrdjuje moje,a i razmisljanje mnogih objektivnih forumasa da za Zahirovica ne bi trebalo biti mjesta u veznom redu reprezentacije Lihtenstajna..
ako cemo bit brutalni ,u ekipi kakvu zelimo a to je top 10 ekipa koja ce tu ostati duze vremena a ne mjesec dana, nema mjesta ni za rahimica,ni medunjanina,ni stevanovica,a pod velikim upitnikom je i pandza,ali nasa realnost je drugacija pa ce oni biti tu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.