Ni Marjan mu ne bi bolji smislioSheyi je napisao/la:Momak ce da bude hit kad/ako zaigra za nas, jos da se prosire ovi nadimci, mada je Rusilac najorginalniji, mislim na Sea.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ni Marjan mu ne bi bolji smislioSheyi je napisao/la:Momak ce da bude hit kad/ako zaigra za nas, jos da se prosire ovi nadimci, mada je Rusilac najorginalniji, mislim na Sea.
majstorija10 je napisao/la:monologe sta je ovo momcino banovao si pola foruma mislim nije ti to dobro svoje ljude tako da ganjas
apelujem da vratis sve legende koje si poslao u banovicima dajem ti 24 sahata da to uradis ili dolazi seo trceci prema tebe bolje ti je da se pazis momciluko momak voli jesti sudzuke a inace hobi mu je boks i hrana i cesto ide na lovu u prirodu sa daidzima to se zove u jedan rijec legenda inace na sea mislim
Daj ba pa nisam toliko lud da mu to u facu zemka kooo pa da me Sea Tajfun "shtocom" dekne drektno u facu, da mi istu rusilackim bokserom isfashira.anonimni je napisao/la:još se smješka, pa nema toga kod Sea...HibridLOL je napisao/la:HAJ TO RECI SEI U FACU AKO SMIJES !Cepi1981 je napisao/la:Ovog lika nebi trebali zvati u repku bas zbog cinjenice sto je "sandzo".![]()
ne vjerujem sta citammajstorija10 je napisao/la:momak je ocito legenda i to ce dokazat kad tad a bogami je vec dokazao a to sa slikama kao ona gdje pokazuje pesnice uvijek je spreman da nekog bije to je dokaz da momak nije samo legenda nego i rusilac
njegova famozna jaknica svaki dan ga imao na sebe u zimu, momak ubio medvjeda da napravi tu jaknu
ma zna se da momak hoće da igra za nas , mora da je opet otišao zubaru ko prošli putGoalgetter je napisao/la:Zasto Sea nema ni na klupi protiv Nizozemske ? Da nije fasovao kakvu povredu
Reci mu to u lice ako smiješ.Cepi1981 je napisao/la:Kakva mu je ovo "****" da ovaj sandzo nije "anamo on" tj. derpe?
Seo ne ide kod zubara, on sam sebi rukom vadi zube. Zao mi je sto nema sliku koja to dokazuje.Tweeds_10 je napisao/la:Majstore, jel istina da se Sea boji zubara ?
Tako se prica po Sandzaku. A inace nemam rijeci za momka, legenda je.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], hurem, Mostarska, RacioEmocionalan, Zglavkar i 53 gosta.