Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Igosss
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Igosss » 06 jun 2013, 14:25

BRANKO CVETKOVIC 24. IGRAC
Zadnja izmjena: Igosss, dana/u 06 jun 2013, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 06 jun 2013, 14:26

Ja sam pricao nedavno s momcima iz Bg koji navijaju za Zvezdu i idu na utakmice i dotakli smo se price o Savovicu i ljudi ne mogu se nacuditi kad sam ja rekao da bi on mogao igrati za nas. Oni podrazumijevaju da on treba da igra za Srbiju a za druge opcije i ne razmisljaju. Ovo govorim iz razlga da shvatimo da postoji ipak pritisak na Savovica (mozda ne direktno, ali kroz citavo "podrazumijevanje" njegove situacije), tako da treba stati na loptu malo i kada se isti osudjuje sto toboze mu nije Bosna u prvom planu. Valjalo bi kad bi sada zaigrao, ali i ako ne zaigra istim zarom cu navijati za Bavcica kao i dosad :D 8-)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 jun 2013, 14:27

Batko je napisao/la:Prije minut objavljeno....

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.h ... entativaca" onclick="window.open(this.href);return false;

Nema Savovica. 8-)
A sta ti rekoh jutros. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 06 jun 2013, 14:29

_dreamer_ je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Jok, eto on je Karl Malone pa ga treba samo hvaliti. On je neko ko bi nam donio dosta toga i sa njim bi bili jaci. Nece niko niti plakati niti kukati sto ga nema. Ide 12 najspremnijih momaka i 12 koji najvise vole ovu zemlju i to je kraj ove price. Idu oni koji ce glavu poturiti u Jesenicama za loptom, a vjeruj mi da ce tako i da bude. Sad ti meni moras da objasnis kako neko ko ne zeli da se krlja i gura u reketu ima toliko skokova. Ceka na trici i hvata ih ili bjezi od duela?! To sto ti ocekujes da je on covjek koji ce nam biti nosilac igre je neka druga stvar. Njega upariti sa Mirzom, pa da vidis onda kako igra.
Ovaj podebljani dio ti se omaknuo... :D
Nije mu se "omaknuo", zna čovjek šta priča... ;)
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 jun 2013, 14:33

Igosss je napisao/la:BRANKO CVETKOVIC 24. IGRAC
Izvor???

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 jun 2013, 14:36

CashMan je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Jok, eto on je Karl Malone pa ga treba samo hvaliti. On je neko ko bi nam donio dosta toga i sa njim bi bili jaci. Nece niko niti plakati niti kukati sto ga nema. Ide 12 najspremnijih momaka i 12 koji najvise vole ovu zemlju i to je kraj ove price. Idu oni koji ce glavu poturiti u Jesenicama za loptom, a vjeruj mi da ce tako i da bude. Sad ti meni moras da objasnis kako neko ko ne zeli da se krlja i gura u reketu ima toliko skokova. Ceka na trici i hvata ih ili bjezi od duela?! To sto ti ocekujes da je on covjek koji ce nam biti nosilac igre je neka druga stvar. Njega upariti sa Mirzom, pa da vidis onda kako igra.
Ovaj podebljani dio ti se omaknuo... :D
Nije mu se "omaknuo", zna čovjek šta priča... ;)
Ne bih previse da politiziram, ali on nema pojma (kao ni ti, ni ja, niti neko treci) kojih to 12 igraca najvise vole nasu zemlju, niti je to bilo kakav kriterij po kojem se biraju igraci. ;) Zato kazem je suvisno spominjati patriotizam.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 jun 2013, 14:40

Batko je napisao/la:
Izvor???
Pa bilo je da će 24-ti biti neka krupna riba?? Branko to uopšte nije :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 jun 2013, 14:41

legenda reala je napisao/la:
Batko je napisao/la:
Izvor???
Pa bilo je da će 24-ti biti neka krupna riba?? Branko to uopšte nije :roll:
Dobar je suter, a ako Persica ne bude treba onda neko takav da ga zamijeni...

nOSKo
Kontakt:

Post Postao/la nOSKo » 06 jun 2013, 15:09

Čitam ovaj sjajni forum mnogo godina,pa pomislih da je trenutak da se uključim u diskusiju.
Ljubitelj sa košarke i pratim sve reprezetacije na prostoru bivše Jugoslavije.Navijač sam Zvezde.

Borisu, nije bilo ni lako, ipak igra u jednoj Zvezdi koja vrijedi za radikalni klub i ima radikalne navijace, nije ni njemu lako reci, igracu za BIH....Ovako mu je situacija olaksana pa cemu jos i uklubu a i navijaci dati blagoslov da igra za nas...

U ovoj poruci ima previše predrasuda.Zvezda nije radikalni klub,niti je zanimaju kako se igrači zovu ,na prvom mestu je šta igrač daje klubu i finansijski momenat.Ništa Zvezda nije radikalnija od Cibone,Partizana,Budućnosti.

Provejavaju poruke o tome kako će navijači Zvezde reagovati na igranje Savovića za BIH i da mu to predstavlja pritisak.Velika većina neće zameriti Savoviću igranje za BH.
Igrao je Kikanović pa niko od simpatizera nije mu to uzeo za zlo.
Delije su bili protiv Kikanovića (razlog glup zbog nacionalnosti),dok Savoviću ni Delije ni obični simpatizeri neće ništa prigovoriti.

Što se tiče igre Savovića ,on može biti dobra zamena Teletoviću.
Njegove prednosti su osećaj za skok,dobar šut za tri poena,dobar igrač za tranzicionu igru.
Mane su previše se oslanja na šut za tri poena,igra leđima i licem prema košu ispodprosečni,nije baš hrabar i borben igrač.
Dobijate igrača koji ako se dobro koristi donosi stabilnost u skoku i dobrog igrača u rotaciji .

Želim sreću vašoj reprezentaciji ,da zajedno sa Srbijom prođete u sledeću fazu.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 jun 2013, 15:13

Drago mi je da si bas zbog mojih rijeci odlucio da se pridruzis ovdje....

Ne mislim da ima previse predrasuda. I sam si potvrdio da se radi o radiklanim navijacima.....Navijaci koji su protiv jednog igraca samo zbog nacionalnosti(Kikanovic) jesu radikalni. 8-)

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 06 jun 2013, 15:14

Ako je Branko taj 24. igrac, mozda sam malo razocaran, s obzirom da ja najavljivan na veliko, eh da je to onaj Branko koji je presao iz FMP-a u Gironu, onda bih se nadao, medjutim momak igra u Kazahstanu, no vidjecemo na kraju...

Poslije Dudinog spiska, Savovic je korak blize nama, za nadat je se da ce i on potvrditi definitivno...
Pravda za Papeta!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 06 jun 2013, 16:18

„Kada smo pogledali pravilnik shvatili smo da on ne može da dobije srpsko košarkaško državljanstvo, pošto po pravilima igrač koji je igrao za drugu selekciju (Crna Gora) do 19 godina nema pravo da mijenja državljanstva. Jedino bi to bilo moguće uz dozvolu generalnog sekretara FIBA i to za zemlje koje su u košarkaškom razvoju. Dakle, to je praktično nemoguće“, kazao je Ivković za srbijanske medije.

u pitanju je Boris Savović koji nije pozvan od strane Ivkovića

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 jun 2013, 16:56

Ma dobro sad je jos jasnije.
Il ce igrati za nas , il nece ni za koga ovo ljeto..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 06 jun 2013, 17:07

Igrat ce za ba ljudi za nas vjerujte mi,i njemu je u cilju da se dobro proda.

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 06 jun 2013, 17:15

U ovoj poruci ima previše predrasuda.Zvezda nije radikalni klub,niti je zanimaju kako se igrači zovu
Delije su bili protiv Kikanovića (razlog glup zbog nacionalnosti)
predrasuda
nije radikalni klub
nacionalnost
radikalni
nacionalnost
8-)

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 06 jun 2013, 20:18

obzirom da se pominjalo da ce ognjen kuzmic zaigrati za srbiju interesatno mi je da niko nije primjetio da i njega nema na spisku
sada mislim da bi barem harun trebao vidjeti sa njim i jankom da ognjen poslje ljetne lige dodze na pripreme
ipak on ima veliki potencijal da ga se tako olako odreknemo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 06 jun 2013, 23:42

Evo idealnih 12,tj.,12 velicanstvenih ;) 1.Wright,Gordic,Adamovic 2.Sutalo,Pasalic 3.Djedovic,Masic 4.Teletovic,Savovic 5.Kikanovic,Kuzmic,Stipanovic

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 jun 2013, 23:55

nOSKo je napisao/la:Čitam ovaj sjajni forum mnogo godina,pa pomislih da je trenutak da se uključim u diskusiju.
Ljubitelj sa košarke i pratim sve reprezetacije na prostoru bivše Jugoslavije.Navijač sam Zvezde.

Borisu, nije bilo ni lako, ipak igra u jednoj Zvezdi koja vrijedi za radikalni klub i ima radikalne navijace, nije ni njemu lako reci, igracu za BIH....Ovako mu je situacija olaksana pa cemu jos i uklubu a i navijaci dati blagoslov da igra za nas...

U ovoj poruci ima previše predrasuda.Zvezda nije radikalni klub,niti je zanimaju kako se igrači zovu ,na prvom mestu je šta igrač daje klubu i finansijski momenat.Ništa Zvezda nije radikalnija od Cibone,Partizana,Budućnosti.

Provejavaju poruke o tome kako će navijači Zvezde reagovati na igranje Savovića za BIH i da mu to predstavlja pritisak.Velika većina neće zameriti Savoviću igranje za BH.
Igrao je Kikanović pa niko od simpatizera nije mu to uzeo za zlo.
Delije su bili protiv Kikanovića (razlog glup zbog nacionalnosti),dok Savoviću ni Delije ni obični simpatizeri neće ništa prigovoriti.

Što se tiče igre Savovića ,on može biti dobra zamena Teletoviću.
Njegove prednosti su osećaj za skok,dobar šut za tri poena,dobar igrač za tranzicionu igru.
Mane su previše se oslanja na šut za tri poena,igra leđima i licem prema košu ispodprosečni,nije baš hrabar i borben igrač.
Dobijate igrača koji ako se dobro koristi donosi stabilnost u skoku i dobrog igrača u rotaciji .

Želim sreću vašoj reprezentaciji ,da zajedno sa Srbijom prođete u sledeću fazu.

Ti si Zvezdin C..... Milane ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 jun 2013, 00:00

nerminh74 je napisao/la:obzirom da se pominjalo da ce ognjen kuzmic zaigrati za srbiju interesatno mi je da niko nije primjetio da i njega nema na spisku
sada mislim da bi barem harun trebao vidjeti sa njim i jankom da ognjen poslje ljetne lige dodze na pripreme
Nema nista od Kuzmica ovo ljeto.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 jun 2013, 01:31

neno#4 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:obzirom da se pominjalo da ce ognjen kuzmic zaigrati za srbiju interesatno mi je da niko nije primjetio da i njega nema na spisku
Nema nista od Kuzmica ovo ljeto.
nije ni to problem ali neka bude sljedece
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MElloo i 20 gostiju.