Ako ode Gomo a kako stvari stoje to je pitanje dana, jasno ce biti kao dan da ce platiti trazen iznos

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Da mislim da sam čitao da je Pepova prva želja nakon potpisivanja bila Neymar ali je Uli rekao ne nećemo rizikovati sa ne provjerenim igračem jer smo se prethodno "opekli" sa Brenom pa su kao zamjenu doveli Gotzea.Neutral je napisao/la:Gotze je doveden jer nisu htjeli riskirati sa Neymarom, davati toliko novca za igrača koji se nije dokazao u Evropi. Bayern je imao loših iskustava sa Južnoamerikancima od Jose Ernesta Sosa, Julian Daniel dos Santos, Breno Vinicious Borgesa (Breno), pa su rekli da će dovoditi samo dokazane igrače.
Engleski jezik,sky sport,evo i screenshootproFCB je napisao/la:Koji je kanal radio prijenos i na kojem je jeziku komentator?autogol je napisao/la:Evo odlican HD snimak finala lige prvaka,vrijedi skinuti i imati u arhivi![]()
http://kat.ph/uefa-cl-2013-final-boruss ... 53819.html
Aguero je trebao kod nas i stvarno je za razliku od svih tih nabrojanih bio velika klasa već onda i tu bi napravili odličan posao no tada nismo imali novaca za riskiranje tako da to prihvaćam.Neutral je napisao/la:To bi meni ličilo na "u inat" transfer.
Gotze je doveden jer nisu htjeli riskirati sa Neymarom, davati toliko novca za igrača koji se nije dokazao u Evropi. Bayern je imao loših iskustava sa Južnoamerikancima od Jose Ernesta Sosa, Julian Daniel dos Santos, Breno Vinicious Borgesa (Breno), pa su rekli da će dovoditi samo dokazane igrače.
Jedini pogodak u posljednje vrijeme je bio Martin Demichelis.
Kad se sjetim Bayerna i interes za Aguerom, no Atletico ga je masno platio jer Bayern nije htio riskirati.
Jan Kirchoff je povrijeđen, ne zna se još koliko će odsutan biti. Vrijeme je napokon došlo da se pokaže da li je Jerome Boateng wc igrač. Ovo je sezona gdje može dosta dobiti ali i dosta izgubiti. Djelovao mi je pomalo nespremno u ovim utakmicama koje je igrao što je krajnje neobičajno za bilo kojeg igrača Bayerna.
Ovo izgleda premoćno.BadrHari je napisao/la:Lewat je pokazao da je izrastao u svjetsku klasu kako u velikim utakmicama Lige Prvaka tako i u Bundeski u kojoj je nemilosrdno trpao vec nekoliko sezona.
Citav svijet je vidio sta je uradio Realu u prvoj utakmici.
Njegovim dovođenjem bi bila perverzija u napadu nevidjena. Nek je Barca dovela Neymara, nek ce Real Balea opet bi Bayern imao najbolji Roster u svijetu fudbala.
Nadam se da ce Madnzukic nastaviti sa fantasticnim partijama da pokaze Levandowskom da ce se morati boriti za pocetnih 11, pa da ovaj pocne nazad vracati kao i Robben, pa koja bi to sila od napadaca bila.
Onakva zavrsnica, brzina i okret u napadu, + presing na zadnje vezne![]()
Tu ce jos cesto proraditi stara veza sa Gotzeom... uh uh, Evropa ce da drhti.
Mandzukic, Levandowski, Pizarro
Iza njih Muller, Ribery, Gotze, Kroos, Robben, Shaqiri![]()
Iza njih Schweinsteiger, Martinez, Gustavo![]()
NASTAVAK DOMINACIJE I ODBRANA TITULE JE NEMINOVNA
Super za Francka evo i Buyto produžio za još jednu godinu. Zanima me što njie sa Pizzarom završeno oko produženjaanelbavarac je napisao/la:Trebamo ocekivati u narednim danima prelazak Lewata u Bayern,samo mislim da ce bit malo poteskoca oko odstete jer cifru koju domuzari traze je prevelika za igraca koji ima godinu dana ugovora.
Zvanicno Ribery produzio sa Bayernom do 2017![]()
Tako je.Stefan Effenberg je napisao/la:Ovo izgleda premoćno.BadrHari je napisao/la:Lewat je pokazao da je izrastao u svjetsku klasu kako u velikim utakmicama Lige Prvaka tako i u Bundeski u kojoj je nemilosrdno trpao vec nekoliko sezona.
Citav svijet je vidio sta je uradio Realu u prvoj utakmici.
Njegovim dovođenjem bi bila perverzija u napadu nevidjena. Nek je Barca dovela Neymara, nek ce Real Balea opet bi Bayern imao najbolji Roster u svijetu fudbala.
Nadam se da ce Madnzukic nastaviti sa fantasticnim partijama da pokaze Levandowskom da ce se morati boriti za pocetnih 11, pa da ovaj pocne nazad vracati kao i Robben, pa koja bi to sila od napadaca bila.
Onakva zavrsnica, brzina i okret u napadu, + presing na zadnje vezne![]()
Tu ce jos cesto proraditi stara veza sa Gotzeom... uh uh, Evropa ce da drhti.
Mandzukic, Levandowski, Pizarro
Iza njih Muller, Ribery, Gotze, Kroos, Robben, Shaqiri![]()
Iza njih Schweinsteiger, Martinez, Gustavo![]()
NASTAVAK DOMINACIJE I ODBRANA TITULE JE NEMINOVNA![]()
![]()
![]()
Šta reći više, jednostavno vrhunska ekipa i na svim pozicijama smo duplo pokriveni. Ja ću dodati još jedan red ispod sredine:
Iza njih Alaba, Dante, Boateng, Badstuber, Buyten, Lahm, Rafinha![]()
Lewandowski je klasetina od igrača i jednostavno se savršeno uklapa u ovaj Bayern.
Bit ćemo opet iznimno jaki slijedeće sezone.![]()
Možda se RVP zasitio otoka..Mogao bi malo u Bundesligu..trxel je napisao/la:Mozda se Shweini zasitio Baye.. Mogao bi malo na otok..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.